Specialty Coffee Association

IRAN
 

مشکلات عصاره گیری با پورتا فیلتر ( بسکت ) سینگل و چگونگی حل این مشکلات


مشکلات عصاره گیری با پورتا فیلتر ( بسکت ) سینگل و چگونگی حل این مشکلات


داستان از جائی شروع میشه که هفته قبل یک دستگاه اسپرسو تک گروپ صنعتی برای مصرف خانگی خریدم,

البته قبلا یک دستگاه خانگی نیمه صنعتی داشتم ولی تصمیم گرفتم بقولی کل سیستمم رو ارتقا بدم .

هدف نهائی من این بود که توی خونه اسپرسوئی بگیرم که تو خیلی از کافه ها هم پیدا نشه و هر روز صبحم رو با یک لاته رویائی شروع کنم.

با احترام به تمام کافه دارها باید بگم که بارها در کافه های مختلف با خوردن قهوه های بد روزم خراب شده بود.

باید اعتراف کنم که علاقه بی حد من به عطر و طعم قهوه و هنر لته آرت باعث که به فروشندگان دستگاهها و لوازم قهوه لبخند بزنم و هر قیمتی بگویند براشون با احترام کارت بکشم.

دستگاه بیزرا تک گروپ خریدم و با سلام و صلوات اوردمش خونه و به آب و برق وصلش کردم.

وقتی دستگاه گرم و اماده شد شروع کردم به کالیبره کردن اسیاب با دستگاه اسپرسو و از پورتا فیلتر دوبل استفاده کردم.

همانطور که گفتم شروع کارم با بسکت دوبل بود و همه چیز عالی پیش رفت و بعد از چند آزمایش به نتیجه فوق العاده ای دراسپرسو رسیدیم.

نوبت به ترکیب شیر و اسپرسو رسید و همه چیز عالی بود .

مشکل وقتی شروع شد که خواستم با پورتا فیلتر و بسکت سینگل یک تک شات اسپرسو بگیریم .

متاسفانه تنظیمات اسیاب برای پورتا فیلتر دوبل مناسب پورتا فیلتر و بسکت سینگل نبود و نتیجه کار افتضاح شد یک اسپرسو تلخ و گس و آبکی .

میزان قهوه را بیشتر کردم بحدی که پورتا فیلتر بسختی روی هد گروپ بسته شد ولی نهایتا بازهم اسپرسو خوبی استخراج نشد.

باید دوباره اسیاب را این باربرای پورتا فیلتر سینگل تنظیم می کردم ,

با ریزتر کردن درجه اسیاب قهوه به شرایط مطلوب رسیدم ولی مشکل این بود که نمی شود هر بار جداگانه برای سینگل و یا دبل اسیاب را کالیبره کرد.

با چند حرفه ای قهوه این موضوع را مطرح کردم , انها هم گفتند این مشکل عمومی دستگاههای اسپرسو با سایز بسکت 58 است و چند راه حل دادند که بنظرم خیلی کاربردی نبود و رفتم سراغ بررسی در فضای مجازی .

پس از بررسی سایتهای متفاوت و خواندن نظرات مردم متوجه شدم که این مشکل از طریق راههای متفاوتی قابل حل است که تمامی انها را با شما مطرح میکنم.

  • راه حل اول این است که هر بار اسیاب را برای بسکت سینگل و یا دبل جداگانه کالیبره کنید . امکان پذیر ولی زمانبر ودردسر آفرین است.
  • راه حل دوم اختصاص یک اسیاب برای پورتافیلتر سینگل و اسیاب دوم برای عصاره گیری با پورتا فیلتر دبل است . پر هزینه است و توجیح اقتصادی ندارد.
  • راه حل آخر که بهترین روش حل این مشکل نیز می باشد استفاده از نوع خاصی از بسکت سینگل است که این مشکل را حل کرده است ,  این بسکتهای سینگل که < باریستا پو رو > نامیده می شوند به شما اجازه می دهد بدون تغییر در کالیبراسیون اسیاب قهوه عصاره گیری سینگل  عالی داشته باشید .

در بالا هم عکس این محصول رو براتون به اشترک گذاشتم

خیلی ممنون که این مطلب رو مطالعه کردید

شاد و موفق باشید 


اریک آواساپیان

 

 

 

 

 


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


بیش از یک میلیون نفر شب و روز تلاش می‌کنند تا بهترین دانه‌های قهوه را تهیه کنند. قهوه به راحتی در هر خاکی نمی‌تواند پرورش داده شود و نیازمند خاک، شر...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...