Specialty Coffee Association

IRAN
 

بخش 33- قهوه و وسایل پذیرایی


بخش 33- قهوه و وسایل پذیرایی

۲- قهوه و وسایل پذیرایی

قهوه یک نوشیدنی متغیر است که به سرعت تبخیر میشود و همچنین در مدت زمان کوتاهی حرارت خود را از دست داده و سرد می شود.

برای گرفتن بهترین نتیجه ممکن باید قهوه را بلافاصله بعد از دم کردن سرو کنید.

اگر امکان این را که آن را بلافاصله سرو کنید ندارید، آن را درون ظرفی که عایق بندی شده و گرما و مزه را تا جایی که ممکن است حفظ می کند نگهداری کنید.

زیرا عطر و مزه قهوه خیلی زود از بین می رود و اگر بتوانید از آن به خوبی نگهداری کنید می توانید با یک بار دم کردن، چند بار از قهوه لذت ببرید.


۱ - ۲ - صفحه ها و تنگ های حرارتی

در زمان گذشته افرادی که به نوشیدن قهوه علاقمند بودند سعی در پیدا کردن راهی برای حفظ گرما و طعم قهوه داشتند. آنها قهوه را داخل جامی می ریختند که شعله کوچکی در زیر آن قرار داشت و تنگ و قهوه را گرم نگه می داشت.

قهوه جوش های مدرن اتوماتیک صفحه ای درون خود دارند که قهوه را داغ می کند و عطر و مزه را حفظ می کند.

این تجهیزات که معمولا دوجداره هستند به بخار بوجود آمده اجازه می دهند خارج شود اما گرما را تا حداکثر ۲۰ دقیقه حفظ می کند.

فلاسک های حرارتی که در اوایل قرن ۲۰ به وجود آمدند، در زمان خود بهترین عملکرد ممکن را داشتند.

این فلاکسها خود گرمایی تولید نمی کردند تنها گرمای خود قهوه را درون خود نگه می داشتند. مزیت این فلاکسها نگه داشتن گرما در حدود یک ساعت بود بدون آنکه تغییری در طعم قهوه ایجاد کند.

اما از طرفی تمیز کردن آنها تنگها بسیار مشکل بوده است .


۲ - ۲- قهوه بیرون بر

حتى نکته سنج ترین قهوه نوشان نیز بعضی اوقات نیاز به خریدن قهوه و بردن آن به محل کار و یا هر جای دیگری دارند.

این موضوع را به خاطر داشته باشید که مواد لیوان های قهوه های بیرون بر روی طعم واقعی قهوه تأثیرگذار می باشد.

اگر جنس لیوان های قهوه پوشیده شده از موم و نگهدارنده ی گرما باشد، می توان گفت مزه واقعی قهوه در آنها باقی می ماند.

البته کاغذ لیوان های قهوه به خاطر بازیافت بودنشان می توانند گزینه های خوبی باشند. استایروفوم Styrofoom بدترین گزینه ای است که برای ساخت لیوان ها می توان استفاده کرد از پلی استر ساخته شده است. پلی استر با قهوه در دمای بالا در حدود ۲۵٪ ترکیب می شود و همین مقدار کم هم برای افرادی که قهوه را می نوشند به دلیل عوض شدن رایحه و طعمش لذت بخش نمی باشد. از طرف دیگر استایروفوم قدرت حلالی بالایی دارد.

در حالی که ممکن است در شیر و در خامه حل شود. اگر شما قهوه را خریداری کردند و برای دوباره نوشیدن نیاز به گرم کردن دوباره ی آن داشتید، هیچ وقت آن را داخل مایکروفر نگذارید زیرا باعث حل شدن هرچه بیشتر استایروفوم در قهوه تان می شوید.

خانه قهوه تخصصی ایران / Scairan


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...