Specialty Coffee Association

IRAN
 

بخش 33- قهوه و وسایل پذیرایی


بخش 33- قهوه و وسایل پذیرایی

۲- قهوه و وسایل پذیرایی

قهوه یک نوشیدنی متغیر است که به سرعت تبخیر میشود و همچنین در مدت زمان کوتاهی حرارت خود را از دست داده و سرد می شود.

برای گرفتن بهترین نتیجه ممکن باید قهوه را بلافاصله بعد از دم کردن سرو کنید.

اگر امکان این را که آن را بلافاصله سرو کنید ندارید، آن را درون ظرفی که عایق بندی شده و گرما و مزه را تا جایی که ممکن است حفظ می کند نگهداری کنید.

زیرا عطر و مزه قهوه خیلی زود از بین می رود و اگر بتوانید از آن به خوبی نگهداری کنید می توانید با یک بار دم کردن، چند بار از قهوه لذت ببرید.


۱ - ۲ - صفحه ها و تنگ های حرارتی

در زمان گذشته افرادی که به نوشیدن قهوه علاقمند بودند سعی در پیدا کردن راهی برای حفظ گرما و طعم قهوه داشتند. آنها قهوه را داخل جامی می ریختند که شعله کوچکی در زیر آن قرار داشت و تنگ و قهوه را گرم نگه می داشت.

قهوه جوش های مدرن اتوماتیک صفحه ای درون خود دارند که قهوه را داغ می کند و عطر و مزه را حفظ می کند.

این تجهیزات که معمولا دوجداره هستند به بخار بوجود آمده اجازه می دهند خارج شود اما گرما را تا حداکثر ۲۰ دقیقه حفظ می کند.

فلاسک های حرارتی که در اوایل قرن ۲۰ به وجود آمدند، در زمان خود بهترین عملکرد ممکن را داشتند.

این فلاکسها خود گرمایی تولید نمی کردند تنها گرمای خود قهوه را درون خود نگه می داشتند. مزیت این فلاکسها نگه داشتن گرما در حدود یک ساعت بود بدون آنکه تغییری در طعم قهوه ایجاد کند.

اما از طرفی تمیز کردن آنها تنگها بسیار مشکل بوده است .


۲ - ۲- قهوه بیرون بر

حتى نکته سنج ترین قهوه نوشان نیز بعضی اوقات نیاز به خریدن قهوه و بردن آن به محل کار و یا هر جای دیگری دارند.

این موضوع را به خاطر داشته باشید که مواد لیوان های قهوه های بیرون بر روی طعم واقعی قهوه تأثیرگذار می باشد.

اگر جنس لیوان های قهوه پوشیده شده از موم و نگهدارنده ی گرما باشد، می توان گفت مزه واقعی قهوه در آنها باقی می ماند.

البته کاغذ لیوان های قهوه به خاطر بازیافت بودنشان می توانند گزینه های خوبی باشند. استایروفوم Styrofoom بدترین گزینه ای است که برای ساخت لیوان ها می توان استفاده کرد از پلی استر ساخته شده است. پلی استر با قهوه در دمای بالا در حدود ۲۵٪ ترکیب می شود و همین مقدار کم هم برای افرادی که قهوه را می نوشند به دلیل عوض شدن رایحه و طعمش لذت بخش نمی باشد. از طرف دیگر استایروفوم قدرت حلالی بالایی دارد.

در حالی که ممکن است در شیر و در خامه حل شود. اگر شما قهوه را خریداری کردند و برای دوباره نوشیدن نیاز به گرم کردن دوباره ی آن داشتید، هیچ وقت آن را داخل مایکروفر نگذارید زیرا باعث حل شدن هرچه بیشتر استایروفوم در قهوه تان می شوید.

خانه قهوه تخصصی ایران / Scairan