Specialty Coffee Association

IRAN
 

چطور یک فنجان قهوه می تواند به شما کمک کند تا اضطراب را کاهش، از افسردگی جلو گیری و حافظه تان را تقویت کنید.


چطور یک فنجان قهوه می تواند به شما کمک کند تا اضطراب را کاهش، از افسردگی جلو گیری و حافظه تان را تقویت کنید.

قهوه خورهای حرفه ای به خوبی از ارزشهای پنهان این نعمت الهی آگاهند. من هم به این نوشیدنی علاقه مندم  و به طور مستمر و متعادل قهوه می نوشم . من معمولا 2 فنجان قهوه در روز را  با فاصله زمانی 2 تا 3 ساعت می نوشم . تجربه به همه ما قهوه خورها ثابت کرده خوش خلقی نسبت مستقیم با نوشیدن قهوه در زمانهای مناسب دارد و همچنین قهوه برای من مانع پیشرفت سردردها مزمن می گردد. البته در اینکه کافئین می تواند کیفیت روحی افراد را بهبود ببخشد شکی نیست ولی این موضوع چگونه صورت می گیرد .آیا این موضوع بخاطر فرایند شمیایی درون بدن ماست و یا  فقط به دلیل لذتی روحی و روانی است که ما از نوشیدن قهوه در کنار دوستان و آشنایان می بریم؟ 
 
در طی مطالعات جدید، گروهی از دانشمندان بین المللی به مطالعه این موضوع پرداخته اند. مطالعات دانشمندان پرتغالی ، برزیلی و امریکایی بر روی موشها صورت گرفت ، در این بررسی محققان متوجه شدند موشهایی که به آنها کافئین داده شده نسبت به موشهایی که به آنها کافئین داده نشده بهتر می توانند در شرایط بحرانی با استرسها کنار آیند.
 دانشمندان در این پروژه تحقیقاتی متوجه شدند که کافئین علاوه بر بلوکه کردن گیرندهای ادنوزین که وظیفه اصلی شان فعال کردن فرایند خواب است، می توانند گیرندهای مرتبط به تولید استرس را نیز کنترل کنند و این موضوع به کاهش بی حوصلگی و مشکلات حافظه کمک می کند.
رود ریگرز کونیا، استاد دانشگاه کوئینبرا (پرتغال) در این گزارش اعلام کرد : کاری که کافئین می کند این نیست که باعث بهبود کارکرد سیستم بدن شود بلکه کاری که می کند این است که از بد کار کردن بدن جلو گیری می کند ، پس می شود گفت که بیشتر از بدتر شدن جلو گیری می کند تا بهبود بدن .
 
استرس در واقع یک موهبت الهی است که باعث می شود انسان در چالش های پیش آمده به رقابت بپردازد.  بر این اساس تلاشش را افزون کند و چه بسا گاهی اوقات استرس باعث موفقیت ما می شود . اگر چه در مدت طولانی می تواند تاثیر مخرب در روند کار کرد بدن داشته باشد . مثلا بی خوابی ، چاقی مفرط و اختلالات روانی از نتایج استرس طولانی مدت می باشد. 
 
در این پروژه تحقیقاتی ، آب مصرفی برخی از موشها را با کافئین ادغام کردند و به برخی دیگر آب آشامیدنی معمولی دادند . هر دو گروه از موشها را جداگانه در شرایط استرس زا قرار دادند ، شرایطی مثل محل خواب مرطوب ، محل زندگی مشترک با دیگر موشهای غریبه ، محدودیت  آب و غذا ، حمام آب سرد و قرار دادن قفس در شیب 45 درجه بود . دانشمندان دریافتند فقط موشهایی که رژیم غذایی حاوی کافئین را مصرف نکردند، استرس مشهودی را در رفتارهای خود تجربه می کردند. آقای کونیا همچنین اذعان داشت در آینده  ادامه این مطالعات  بر روی انسان صورت خواهد گرفت و همینطور احتمال تولید داروهایی به منظور هدف قرار دادن گیرندهای ادنوزین جهت کاهش دادن عواقب مزمن  استرس بر روی عملکرد مغز تحت بررسی می باشد .  
 
 
کوروش اشکبوس


اخبار

آزمون عملی دوره آموزشی باریستا سازمان فنی و حرفه ای کشور
علاقمندان به دریافت گواهینامه بین المللی باریستا از سازمان فنی وحرفه ای می بایست پس از طی دوره های آموزشی در آزمونهای مهارتی شرکت و; نمرات لازم را کسب...


مراسم اهداء گواهینامه های دوره چهاردهم کاردان قهوه
چهاردهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء در این مرکز برگزار ;گردید .;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ...


برشته کاری قهوه در منزل Home Coffee Roasting *
برشته کاری قهوه ساده است و یک مسیر خطی هنر آشپزی را دنبال می کند،;البته عوامل متعددی در آن می تواند تفاوتهای چشمگیری در نتیجه کار شما به وجود آورند.هر...


ترویج قهوه ترک در امریکای شمالی *
کامیونی با طراحی زیبای دوره عثمانی در کنار خیابان پنجم نیویورک ایستاده ، چند دختر و پسر با لباسهای سنتی ترکیه در حال سرو قهوه و پاسخ به سوالات رهگذران...


دوره آموزشی شکلات ساز با ارائه گواهینامه از طرف سازمان فنی و حرفه ای کشور
نام استاندارد آموزش شغل : شکلات سازشرح استاندارد : شکلات ساز شغلی است از مشاغل خدمات تغذیه که دارای شایستگی های انتخاب مواد پایه تشکیل دهنده شکلات و ک...


مقالات

هفت تا از بهترین قهوه سازهای سفری Mobile coffee maker *
وقتی با قهوه بیشتر آشنا می شویم وسواس و حساسیت بیشتری هم بهش پیدا می کنیم .قبلا هر جور; قهوه رو هر جائی می خوردیم برامون زیادمهم نبود و; به ریزه کاریه...


برداشت قهوه با کمک حیوانات Animal coffee harvest *
برخی از حیوانات علاقه زیادی به خوردن گیلاسهای رسیده قهوه دارند ، مخصوصا انهایی که شیرین بوده و عطر و طعم خوبی دارند ، گیلاسهای خورده شده توسط این جا...


قهوه و ورزش حرفه ای Coffee and professional sports *
اگر شما یک ورزشکار حرفه ای و همزمان یک قهوه باز هستید، این مطلب برای شما نوشته شده است. در این مطلب نکاتی مطرح میشود که باعث علاقه و وابستگی بیشتر شم...


قهوه امریکای مرکزی و جنوبی قسمت اول Central and south America Coffee *
امریکای مرکزی و جنوبی مناطق جدید و مدرن تولید قهوه می باشند. علیرغم اینکه این مناطق جدیدترین مناطق کاشت قهوه در جهان محسوب می شوند ولی توانسته اند بر...


رواج قهوه بخش اول Coffee goes public *
اولین قهوه خانه ها;qahveh khaneh;در قرن پانزدهم در محلی که امروز شبه جزیره عربستان نامیده می شودبه وجود آمد و خیلی سریع به دیگر شهرهای خاورمیانه نفوذ ...


مزرعه

خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


ارزش گذاری مقایسه ای Green bean Equivalent
اصطلاحی است که برای اهداف آماری توسط موسسه بین المللی قهوه معرفی شده است.برای داشتن 60 کیلوگرم قهوه سبز;120 کیلوگرم گیلاس خشک; مورد نیاز است.برای دا...


بازده در کشاورزی قهوه Coffee Yield
منظور از این اصطلاح مقدار قهوه سبزی است که از گیلاس قهوه به دست می آید ، به عنوان مثال بازده 6 به آن معنی است که 6 کیلوگرم گیلاس قهوه می تواند 1 کیلو...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

قسمت 25-3- فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قسمت 25-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قسمت 25-5- قهوه ساز وکیوم پات
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


قسمت 25- 6- پرکولاتور perculator *
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قسمت 25-7- قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...


واژه نامه قهوه

جدا ساز چرخشی Cyclone Separator *
قسمتی از دستگاه برشته کاری قهوه برای جداسازی دود و ذرات (Chaff) که درفرآیند برشته کاری بوجود می اید ....


قهوه بدون کافئین Decaf Coffee *
قهوه بدون کافئین به روشهای متفاوتی تهیه می شود ولی نقطه اشتراک تمامی روشها این است که فرآوری بر روی قهوه سبز صورت می گیرد.دو روش رایج برای کافئین زدائ...


برشته کاری تیره Dark Roast *
درجه ای در برشته کاری قهوه که در آن دانه های قهوه به رنگ قهوه ای بسیار تیره یا مشکی در می آیند .این درجه از بو دادن باعث خروج روغنهای قهوه می شود و ظا...


سینی ریزش Drip Tray *
سینی در ماشین اسپرسو که فنجان را برای پر شدن روی ان قرار می دهند و برای جمع آوری سر ریز و چکه در زیر گروپ طراحی شده است....


دستگاه برشته کاری استوانه ای قهوه Drum Roaster*
دستگاه برشته کاری قهوه که دارای محفظه ای استوانه ای با حجم مشخصی برای فراوری قهوه می باشددر این روش برشته کاری قهوه; استوانه ها در حجمهای 100 گرم; الی...