Specialty Coffee Association

IRAN
 

چطور یک فنجان قهوه می تواند به شما کمک کند تا اضطراب را کاهش، از افسردگی جلو گیری و حافظه تان را تقویت کنید.


چطور یک فنجان قهوه می تواند به شما کمک کند تا اضطراب را کاهش، از افسردگی جلو گیری و حافظه تان را تقویت کنید.

قهوه خورهای حرفه ای به خوبی از ارزشهای پنهان این نعمت الهی آگاهند. من هم به این نوشیدنی علاقه مندم  و به طور مستمر و متعادل قهوه می نوشم . من معمولا 2 فنجان قهوه در روز را  با فاصله زمانی 2 تا 3 ساعت می نوشم . تجربه به همه ما قهوه خورها ثابت کرده خوش خلقی نسبت مستقیم با نوشیدن قهوه در زمانهای مناسب دارد و همچنین قهوه برای من مانع پیشرفت سردردها مزمن می گردد. البته در اینکه کافئین می تواند کیفیت روحی افراد را بهبود ببخشد شکی نیست ولی این موضوع چگونه صورت می گیرد .آیا این موضوع بخاطر فرایند شمیایی درون بدن ماست و یا  فقط به دلیل لذتی روحی و روانی است که ما از نوشیدن قهوه در کنار دوستان و آشنایان می بریم؟ 
 
در طی مطالعات جدید، گروهی از دانشمندان بین المللی به مطالعه این موضوع پرداخته اند. مطالعات دانشمندان پرتغالی ، برزیلی و امریکایی بر روی موشها صورت گرفت ، در این بررسی محققان متوجه شدند موشهایی که به آنها کافئین داده شده نسبت به موشهایی که به آنها کافئین داده نشده بهتر می توانند در شرایط بحرانی با استرسها کنار آیند.
 دانشمندان در این پروژه تحقیقاتی متوجه شدند که کافئین علاوه بر بلوکه کردن گیرندهای ادنوزین که وظیفه اصلی شان فعال کردن فرایند خواب است، می توانند گیرندهای مرتبط به تولید استرس را نیز کنترل کنند و این موضوع به کاهش بی حوصلگی و مشکلات حافظه کمک می کند.
رود ریگرز کونیا، استاد دانشگاه کوئینبرا (پرتغال) در این گزارش اعلام کرد : کاری که کافئین می کند این نیست که باعث بهبود کارکرد سیستم بدن شود بلکه کاری که می کند این است که از بد کار کردن بدن جلو گیری می کند ، پس می شود گفت که بیشتر از بدتر شدن جلو گیری می کند تا بهبود بدن .
 
استرس در واقع یک موهبت الهی است که باعث می شود انسان در چالش های پیش آمده به رقابت بپردازد.  بر این اساس تلاشش را افزون کند و چه بسا گاهی اوقات استرس باعث موفقیت ما می شود . اگر چه در مدت طولانی می تواند تاثیر مخرب در روند کار کرد بدن داشته باشد . مثلا بی خوابی ، چاقی مفرط و اختلالات روانی از نتایج استرس طولانی مدت می باشد. 
 
در این پروژه تحقیقاتی ، آب مصرفی برخی از موشها را با کافئین ادغام کردند و به برخی دیگر آب آشامیدنی معمولی دادند . هر دو گروه از موشها را جداگانه در شرایط استرس زا قرار دادند ، شرایطی مثل محل خواب مرطوب ، محل زندگی مشترک با دیگر موشهای غریبه ، محدودیت  آب و غذا ، حمام آب سرد و قرار دادن قفس در شیب 45 درجه بود . دانشمندان دریافتند فقط موشهایی که رژیم غذایی حاوی کافئین را مصرف نکردند، استرس مشهودی را در رفتارهای خود تجربه می کردند. آقای کونیا همچنین اذعان داشت در آینده  ادامه این مطالعات  بر روی انسان صورت خواهد گرفت و همینطور احتمال تولید داروهایی به منظور هدف قرار دادن گیرندهای ادنوزین جهت کاهش دادن عواقب مزمن  استرس بر روی عملکرد مغز تحت بررسی می باشد .  
 
 
کوروش اشکبوس


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...