فین دستگاهی است که به راحتی قابل استفاده می باشد ، در مدل ویتنامی آن فیلتری که دارای وزن است برای فشرده کردن قهوه استفاده می شود ، اما در مدل چینی فیلتر ، بالای دستگاه پیچ می شود و اجازه میدهد ما کنترل بیشتری روی عصاره گیری داشته باشیم ، این دستگاه قابلیت این را دارد که شما به راحتی اندازه ذرات و دوز را تغییر دهید تا به قهوه دلخواه خود برسید.
.
برای این دستگاه از قهوه آسیاب شده به اندازه اسپرسو (ریزتر از حد متوسط)
استفاده می کنیم.
1)
ابتدا نعلبکی و فنجان آن را روی ماگ قهوه خوری قرار می دهید و آن را با آب داغ
پر می کنید و سپس خالی میکنید.
2)
قهوه را درون فنجان میریزید (7 گرم برای 100 سی سی آب) ، آن را تکان می دهید
تا یکنواخت پخش شود.
3)
فیلتر را در قسمت بالای دستگاه قرار می دهیم سپس آن را می پیچانیم تا به
نزدیکی سطح قهوه برسد.
4) 3/1 آب داغ را بالای فیلتر بریزید
و اجازه دهید به مدت 1 دقیقه بماند.
5)
ریختن آب را ادامه دهید تا آب تمام شود ، برای جلوگیری از خروج گرما در آن را
ببندید ، اکنون مشاهده می کنید که قهوه دم کشیده به آرامی وارد ماگ می شود بعد از
4-5 دقیقه قهوه آماده سرو کردن است.
6)
کل زمان دم کشیدن باید 4-5 دقیقه طول بکشد اگر بیشتر و یا کمتر از این زمان شد
، باید میزان آسیاب و یا دوز را زیاد و کم کنید تا زمان تنظیم شود.
می توانید برای تمیز کردن این دستگاه از ماشین ظرفشویی استفاده نمایید (به دستورالعمل دستگاه دقت نمایید) ، ، آب و مواد شوینده برای زدودن روغن از فنجان فلزی مناسب می باشد.
روش تهیه قهوه فین حلقه گمشده دم آوری مردمی در ایران ساده / سریع / ارزان و کامل
خانه قهوه تخصصی ایران/ مهدی خواجوی موسس قهوه آدنیس
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید.