Specialty Coffee Association

IRAN
 

دستورالعمل کوتاه برای قهوه ساز ویتنامی ( فین ) Phin short Tutorial


دستورالعمل کوتاه برای قهوه ساز ویتنامی ( فین ) Phin short Tutorial

فین دستگاهی است که به راحتی قابل استفاده می باشد ، در مدل ویتنامی آن فیلتری که دارای وزن است برای فشرده کردن قهوه استفاده می شود ، اما در مدل چینی فیلتر ، بالای دستگاه پیچ می شود و اجازه میدهد ما کنترل بیشتری روی عصاره گیری داشته باشیم ، این دستگاه قابلیت این را دارد که شما به راحتی اندازه ذرات و دوز را تغییر دهید تا به قهوه دلخواه خود برسید.




.


برای این دستگاه از قهوه آسیاب شده به اندازه اسپرسو (ریزتر از حد متوسط) استفاده می کنیم.

1)     ابتدا نعلبکی و فنجان آن را روی ماگ قهوه خوری قرار می دهید و آن را با آب داغ پر می کنید و سپس خالی میکنید.

2)     قهوه را درون فنجان میریزید (7 گرم برای 100 سی سی آب) ، آن را تکان می دهید تا یکنواخت پخش شود.

3)     فیلتر را در قسمت بالای دستگاه قرار می دهیم سپس آن را می پیچانیم تا به نزدیکی سطح قهوه برسد.

4)     3/1 آب داغ را بالای فیلتر بریزید و اجازه دهید به مدت 1 دقیقه بماند.

5)     ریختن آب را ادامه دهید تا آب تمام شود ، برای جلوگیری از خروج گرما در آن را ببندید ، اکنون مشاهده می کنید که قهوه دم کشیده به آرامی وارد ماگ می شود بعد از 4-5 دقیقه قهوه آماده سرو کردن است.

6)     کل زمان دم کشیدن باید 4-5 دقیقه طول بکشد اگر بیشتر و یا کمتر از این زمان شد ، باید میزان آسیاب و یا دوز را زیاد و کم کنید تا زمان تنظیم شود.

می توانید برای تمیز کردن این دستگاه از ماشین ظرفشویی استفاده نمایید (به دستورالعمل دستگاه دقت نمایید) ، ، آب و مواد شوینده برای زدودن روغن از فنجان فلزی مناسب می باشد.

   روش تهیه قهوه فین حلقه گمشده دم آوری مردمی در ایران ساده / سریع / ارزان و کامل


              خانه قهوه تخصصی ایران/  مهدی خواجوی موسس قهوه آدنیس



بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید.