Specialty Coffee Association

IRAN
 

برگزاری ورکشاپ آموزشی ساخت شکلاتهای دست ساز Handmade Chocolate workshop


برگزاری ورکشاپ آموزشی ساخت شکلاتهای دست ساز Handmade Chocolate workshop



گزارش ورکشاپ آموزشی،مهارتی  شكلاتهای دست ساز :

در اين دوره كاربردي كه به مدت 8 ساعت بصورت تئوري عملي در روز جمعه ٣١ خردادماه ٩٨ در مكان خانه قهوه تخصصي ايران برگزار گرديد، سرفصل هاي زير توسط سرکار خانم الهام لرکی تدريس گرديده و سپس هنرجويان به تمرین و کسب مهارت در تهیه مواد ترکیبی لازم و ساخت فیلینگها و شکلاتها پرداختند. 

در ابتدا آشنايي و شناخت دانه کاکائو، كره كاكائو، سي بي اس و همچنين تفاوتهاي عملكرد آن ها در بدن و نوع استفاده در شكلات سازي مدرن آموزش داده شد.

پس از آن براي شناخت انواع قالبهاي شكلات دست ساز و كليه ابزار و وسايل مربوط به كار از جمله سنگ ميز كار، براش هاي مخصوص كار با رنگهاي خوراكي و همچنين ظروف مخصوص معرفي گرديد و نحوه كار با آنها و شستشو و نگهداريشان آموزش داده شد.


سپس انواع رنگهاي مورد استفاده و تفاوت آن با رنگهاي غير خوراكي از نظر شكل و ظاهر  و همچنين نحوه آماده سازي رنگ براي استفاده توضيح داده شد و در واقع كار عملي دلپذير شكلات سازي از اين مرحله آغاز گرديد و چند روش خلاقانه و زيباي رنگ آميزي شكلات ها در قالبهاي مختلف آموزش داده شد و هنرجويان باذوق تمامي قالبهاي موجود را با روشهاي مختلف رنگ آميزي نمودند.


مرحله بعد آموزش نحوه ذوب كردن شكلات و به دماي مناسب تمپر رساندن بود كه مرحله حساسي است و به مراقبت زيادي جهت جلوگيري از سوختن شكلات و همچنين يكدست ذوب شدنش نياز است.

دماي مناسب ذوب و تمپر و كار با شكلاتهاي متفاوت نيز در اين مرحله آموزش داده شد. 

جذاب ترين و حرفه اي ترين مرحله اين كلاس كار روي سنگ ميز كار با شكلات ذوب شده براي پايين آوردن دماي آن و يك سطح كردن بوسيله كاردك انجام شد كه نياز به تمرين دارد. 


پس از تنظيم دماي شكلات براي كار، جهت پرسازي اوليه قالبها به تكنيك هاي مختلفي آن را درون قالبها ريخته و براي سفت شدن داخل يخچال قرار داده شد. 

در اين قسمت از كار، ريزش باران شكلات خوشمزه اشتهاي هنرجويان را برانگيخت. 

آشنايي با انواع فيلينگ هاي رنگارنگ و البته بسيار لذيذ و آموزش نحوه تهيه و ميزان استفاده آنها در قالبهاي شكلات مختلف مرحله بعد آموزش شكلات دست ساز بود كه با موفقيت سپري شد و شكلات ها براي بار دوم داخل يخچال قرار گرفتند. 


در مرحله پاياني، با تكرار آموزشهاي مربوط به ذوب و به دماي مناسب رساندن شكلات و پر كردن كامل قالبها از آن و قراردادن مجدد در يخچال و جمع آوري ابزار و وسايل و شستشو آنها ونظافت محيط كار، بخش هيجان انگيز اين دوره كه همان خالي كردن قالبها از شكلاتهاي رنگارنگ خوشمزه است فرا رسيد. 


با تشكر از جناب آقاي حواله دار مديريت محترم خانه قهوه تخصصي و سرکار خانم لرکی مربي تواناي این دوره آموزشی .

با توجه به تنوع گسترده در ساخت انواع شکلات در این روش ، محبوبیت بین المللی  این مهارت و بازار اشتغال داخلی وخارجی در این زمینه ، دوره آموزشی شکلات ساز به شما پیشنهاد می گردد.

ورکشاپ بعدی روز جمعه 28 تیرماه 1398 در خانه قهوه تخصصی برگزار می گردد.

باخواهشمندم برای ثبت نام با سرکار خانم بستان بان به شماره09123446303 تماس حاصل فرمائید.




خانه قهوه تخصصی ایران Scairan / مرجان بستان بان

بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.




اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


بیش از یک میلیون نفر شب و روز تلاش می‌کنند تا بهترین دانه‌های قهوه را تهیه کنند. قهوه به راحتی در هر خاکی نمی‌تواند پرورش داده شود و نیازمند خاک، شر...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...