Specialty Coffee Association

IRAN
 

بخش 34- قهوه و غذا


بخش 34- قهوه و غذا

٣- قهوه و غذا

اکثر مردم این سوال را مطرح می کنند,که چرا کافه ها و کافی شاپ ها فقط دونات و شیرینیهای دارای کربوهیدرات را سرو می کنند؟

چربی های اشباع در غذاهای نانی با خاصیت اسیدی قهوه مقابله می کند.

از دهه ۱۹۹۰ و بعد از رشد بی رویه برشته کاری در رنگهای تیره بعضی از متخصصین قهوه ادعا کردند که قهوه کم برشته شده با غذا همخوانی بیشتری دارد.

در عوض کافی شاپ هایی که متخصص درست کردن انواع شیرینی و دوناتها می باشند نیز تشخیص داده اند که تفت تیره تر حالت اسیدی خوبی دارد که می تواند گزینه ای بهتری همراه با کربو هیدراتها باشد.

آیا هم خوانی بین xxx قرمز و سفید با غذا برای قهوه ای زیاد و کم تفت داده شده با غذا نیز برقرار می باشد؟

شیرینی، پیچیدگی و تلخی که Tanin نامیده می شود همواره رابطه غذا و xxx را تحت تأثیر می گذارد. قهوه نیز جدا از این مسأله نمی باشد. البته همان طور که xxx معمولا شامل Tanin بیشتر و پیچیده تر از xxx می باشد، قهوه زیاد تفت داده شده نیز شامل Tanin بیشتر است ولی دارای پیچیدگی کمتری نسبت به قهوه کم تفت داده شده می باشد.

همانند هماهنگی غذاها با xxx، بحث هماهنگی غذاها و قهوه نیز ، یک بحث تمام نشدنی با احتمالات بسیار می باشد. همیشه این دو گزینه کلیدی را در هنگام سرو قهوه در نظر بگیرید.


سوال: بهترین زمان برای سرو کردن قهوه بعد از غذا می باشد و یا در هنگام غذا خوردن؟

در هنگام سرو یک میز برای یک وعده غذایی کامل، قهوه باید مکمل غذای اصلی باشد.

به طور مثال قهوه کم تفت داده شده مکمل بسیار خوبی برای یک وعده غذایی گوشتی مانند استیک می باشد و یا قهوه ای که بیشتر تفت داده شده با وعده های غذایی سبک سرو می شود.

دسرهای قهوه نیز مناسب برای وعده های غذایی سبک و همراه با لیکور می باشند.

قهوه یک نوشیدنی غیرالکی بسیار مناسب برای بعد از شام به حساب می آید. بعضی از متخصصین تغذیه معتقدند که نوشیدنی های سرد بعد از غذا گوارش را دچار اختلال می کنند (در صورتی که نوشیدنی های داغ موجب به وجود آوردن این مشکل نمیشوند).

بنابراین قهوه گزینه ی مناسبی برای نوشیدن بعداز غذا می باشد. اگر شما بعد از غذا معمولا دسر نمی خورید، نوشیدن یک قهوه داغ برای بهتر کردن گوارش تان به شما پیشنهاد می شود

سؤال: آیا طعم قهوه بر طعم غذا مسلط می شود؟

پاسخ: قهوه را در هنگام خوردن غذا ننوشید , زیرا طعم آن در دهانتان بر روی طعم غذا چیره می شود.

قهوه های تلخ و سنگین روی غذا قرار می گیرند و این باعث ماندگاری آن روی طعم غذا می شود.

پس بهتر است از قهوه برای غذاهای سبک استفاده کنید و یا آن را به تنهایی سرو کنید.

قهوه‌ی زیاد تفت داده شده و با طعم کمی تلخ، گزینه مناسبی برای غذاهای با چربی بالا می باشد و قهوه‌ی کم تفت داده شده به خاطر پیچیدگی گزینه ای مناسب برای وعده های غذایی سبک می باشد.

غذاهای دارای نمک و چربی بالا، حالت اسیدی قهوه را از بین می برند.

یک لیوان قهوه زیاد برشته شده حلال مناسبی برای شیرینی کره ای می باشد.

خانه قهوه تخصصی ایران / Scairan