Specialty Coffee Association

IRAN
 

بخش 34- قهوه و غذا


بخش 34- قهوه و غذا

٣- قهوه و غذا

اکثر مردم این سوال را مطرح می کنند,که چرا کافه ها و کافی شاپ ها فقط دونات و شیرینیهای دارای کربوهیدرات را سرو می کنند؟

چربی های اشباع در غذاهای نانی با خاصیت اسیدی قهوه مقابله می کند.

از دهه ۱۹۹۰ و بعد از رشد بی رویه برشته کاری در رنگهای تیره بعضی از متخصصین قهوه ادعا کردند که قهوه کم برشته شده با غذا همخوانی بیشتری دارد.

در عوض کافی شاپ هایی که متخصص درست کردن انواع شیرینی و دوناتها می باشند نیز تشخیص داده اند که تفت تیره تر حالت اسیدی خوبی دارد که می تواند گزینه ای بهتری همراه با کربو هیدراتها باشد.

آیا هم خوانی بین xxx قرمز و سفید با غذا برای قهوه ای زیاد و کم تفت داده شده با غذا نیز برقرار می باشد؟

شیرینی، پیچیدگی و تلخی که Tanin نامیده می شود همواره رابطه غذا و xxx را تحت تأثیر می گذارد. قهوه نیز جدا از این مسأله نمی باشد. البته همان طور که xxx معمولا شامل Tanin بیشتر و پیچیده تر از xxx می باشد، قهوه زیاد تفت داده شده نیز شامل Tanin بیشتر است ولی دارای پیچیدگی کمتری نسبت به قهوه کم تفت داده شده می باشد.

همانند هماهنگی غذاها با xxx، بحث هماهنگی غذاها و قهوه نیز ، یک بحث تمام نشدنی با احتمالات بسیار می باشد. همیشه این دو گزینه کلیدی را در هنگام سرو قهوه در نظر بگیرید.


سوال: بهترین زمان برای سرو کردن قهوه بعد از غذا می باشد و یا در هنگام غذا خوردن؟

در هنگام سرو یک میز برای یک وعده غذایی کامل، قهوه باید مکمل غذای اصلی باشد.

به طور مثال قهوه کم تفت داده شده مکمل بسیار خوبی برای یک وعده غذایی گوشتی مانند استیک می باشد و یا قهوه ای که بیشتر تفت داده شده با وعده های غذایی سبک سرو می شود.

دسرهای قهوه نیز مناسب برای وعده های غذایی سبک و همراه با لیکور می باشند.

قهوه یک نوشیدنی غیرالکی بسیار مناسب برای بعد از شام به حساب می آید. بعضی از متخصصین تغذیه معتقدند که نوشیدنی های سرد بعد از غذا گوارش را دچار اختلال می کنند (در صورتی که نوشیدنی های داغ موجب به وجود آوردن این مشکل نمیشوند).

بنابراین قهوه گزینه ی مناسبی برای نوشیدن بعداز غذا می باشد. اگر شما بعد از غذا معمولا دسر نمی خورید، نوشیدن یک قهوه داغ برای بهتر کردن گوارش تان به شما پیشنهاد می شود

سؤال: آیا طعم قهوه بر طعم غذا مسلط می شود؟

پاسخ: قهوه را در هنگام خوردن غذا ننوشید , زیرا طعم آن در دهانتان بر روی طعم غذا چیره می شود.

قهوه های تلخ و سنگین روی غذا قرار می گیرند و این باعث ماندگاری آن روی طعم غذا می شود.

پس بهتر است از قهوه برای غذاهای سبک استفاده کنید و یا آن را به تنهایی سرو کنید.

قهوه‌ی زیاد تفت داده شده و با طعم کمی تلخ، گزینه مناسبی برای غذاهای با چربی بالا می باشد و قهوه‌ی کم تفت داده شده به خاطر پیچیدگی گزینه ای مناسب برای وعده های غذایی سبک می باشد.

غذاهای دارای نمک و چربی بالا، حالت اسیدی قهوه را از بین می برند.

یک لیوان قهوه زیاد برشته شده حلال مناسبی برای شیرینی کره ای می باشد.

خانه قهوه تخصصی ایران / Scairan






اخبار

اگر میخواهید قهوه ای کاملا متفاوت و خاص را تجربه کنید قطعا Wine Processed Coffee ;یعنی قهوه فرآوری شرابی ارزشش را دارد.قهوه ای که به شما تجربه ی عطر...


نوروز 1402، این عید باستانی و خوش یمن بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد .برایتان دراین سال نو تندرستی ، نیک ورزی ، کامروایی و شادمانی را آرزومندم ...


شرح محصول :PCC یک پودر رسوب بر و جرم گیر دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز می باشد و با جرم گیری سریع و اصولی ، باعث افزایش طول عمر ماشین قهوه ساز شد...


هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


مقالات

مطابق گزارشات سازمان بین المللی قهوه ، ژاپن پس از ایالات متحده آمریکا رتبه سومین کشور بزرگ مصرف کننده قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است. واردات...


1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...