Specialty Coffee Association

IRAN
 

بخش 34- قهوه و غذا


بخش 34- قهوه و غذا

٣- قهوه و غذا

اکثر مردم این سوال را مطرح می کنند,که چرا کافه ها و کافی شاپ ها فقط دونات و شیرینیهای دارای کربوهیدرات را سرو می کنند؟

چربی های اشباع در غذاهای نانی با خاصیت اسیدی قهوه مقابله می کند.

از دهه ۱۹۹۰ و بعد از رشد بی رویه برشته کاری در رنگهای تیره بعضی از متخصصین قهوه ادعا کردند که قهوه کم برشته شده با غذا همخوانی بیشتری دارد.

در عوض کافی شاپ هایی که متخصص درست کردن انواع شیرینی و دوناتها می باشند نیز تشخیص داده اند که تفت تیره تر حالت اسیدی خوبی دارد که می تواند گزینه ای بهتری همراه با کربو هیدراتها باشد.

آیا هم خوانی بین xxx قرمز و سفید با غذا برای قهوه ای زیاد و کم تفت داده شده با غذا نیز برقرار می باشد؟

شیرینی، پیچیدگی و تلخی که Tanin نامیده می شود همواره رابطه غذا و xxx را تحت تأثیر می گذارد. قهوه نیز جدا از این مسأله نمی باشد. البته همان طور که xxx معمولا شامل Tanin بیشتر و پیچیده تر از xxx می باشد، قهوه زیاد تفت داده شده نیز شامل Tanin بیشتر است ولی دارای پیچیدگی کمتری نسبت به قهوه کم تفت داده شده می باشد.

همانند هماهنگی غذاها با xxx، بحث هماهنگی غذاها و قهوه نیز ، یک بحث تمام نشدنی با احتمالات بسیار می باشد. همیشه این دو گزینه کلیدی را در هنگام سرو قهوه در نظر بگیرید.


سوال: بهترین زمان برای سرو کردن قهوه بعد از غذا می باشد و یا در هنگام غذا خوردن؟

در هنگام سرو یک میز برای یک وعده غذایی کامل، قهوه باید مکمل غذای اصلی باشد.

به طور مثال قهوه کم تفت داده شده مکمل بسیار خوبی برای یک وعده غذایی گوشتی مانند استیک می باشد و یا قهوه ای که بیشتر تفت داده شده با وعده های غذایی سبک سرو می شود.

دسرهای قهوه نیز مناسب برای وعده های غذایی سبک و همراه با لیکور می باشند.

قهوه یک نوشیدنی غیرالکی بسیار مناسب برای بعد از شام به حساب می آید. بعضی از متخصصین تغذیه معتقدند که نوشیدنی های سرد بعد از غذا گوارش را دچار اختلال می کنند (در صورتی که نوشیدنی های داغ موجب به وجود آوردن این مشکل نمیشوند).

بنابراین قهوه گزینه ی مناسبی برای نوشیدن بعداز غذا می باشد. اگر شما بعد از غذا معمولا دسر نمی خورید، نوشیدن یک قهوه داغ برای بهتر کردن گوارش تان به شما پیشنهاد می شود

سؤال: آیا طعم قهوه بر طعم غذا مسلط می شود؟

پاسخ: قهوه را در هنگام خوردن غذا ننوشید , زیرا طعم آن در دهانتان بر روی طعم غذا چیره می شود.

قهوه های تلخ و سنگین روی غذا قرار می گیرند و این باعث ماندگاری آن روی طعم غذا می شود.

پس بهتر است از قهوه برای غذاهای سبک استفاده کنید و یا آن را به تنهایی سرو کنید.

قهوه‌ی زیاد تفت داده شده و با طعم کمی تلخ، گزینه مناسبی برای غذاهای با چربی بالا می باشد و قهوه‌ی کم تفت داده شده به خاطر پیچیدگی گزینه ای مناسب برای وعده های غذایی سبک می باشد.

غذاهای دارای نمک و چربی بالا، حالت اسیدی قهوه را از بین می برند.

یک لیوان قهوه زیاد برشته شده حلال مناسبی برای شیرینی کره ای می باشد.

خانه قهوه تخصصی ایران / Scairan






اخبار

دالگونا کافی یا ویپد کافی ؟ Dalgona coffee Or Whipped coffee
چند ماه پیش خانم کتی انجل شرکتی به نام ویپ درینک در امریکا تاسیس و در اولین قدم کیت هائی را ارائه کرد که با آن می توان ویپد کافی به معنای قهوه غلیظ ...


سازمان جهانی قهوه International Coffee Organization
سازمان جهانی قهوه; ;International Coffee Organization;; ;در سال ۱۹۶۳ و در شهر لندن، تحت نظارت سازمان ملل متحد راه‌اندازی شد. این سازمان از توافق‌نامه...


داستان آشنایی من با قهوه My Coffee Story
شاید یکی ازسخت ترین کارها ، کوتاه تعریف کردن یک داستان طولانی باشد. من می خواهم; با هفت عکس و توضیحات کوتاهی برای هر کدام از عکس ها،; از دو دهه; آش...


میلاد مسیح و سال نو میلادی مبارک Merry Christmas & Happy New Year
کریسمس جشنی است در آیین مسیحیت که به منظور گرامی داشت زادروز حضرت عیسی مسیح برگزار می شود.پیامبر مهر، عشق و صلح. مسیحیان سراسر دنیا این روزها، گرد خا...


گرمایش زمین و کاهش محصول قهوه برزیل در سال 2021
هرساله تا اواخر شهریورماه بیشتراز 90% محصول قهوه برزیل جمع آوری شده است و این دقیقا زمانی است که بازیگران جهانی صنعت قهوه شروع به بررسی و برنامه ریز...


مقالات

کافئین Caffeine
کشف کافئین ;Caffeine Discovery; کشف علمی کافئین در سال ;1819 نتیجه ملاقات یک شاعر آلمانی به نام گوئت و دانشمند جوانی به نام فردیناند رانج بود.شاعر آ...


گونه شناسی گیاهان قهوه Typology of Coffee plants
گونه ;species در تولید مثل ارگانیسم ها (گیاهان عالی مانند قهوه) ، گونه ها تشکیل شده اند از نمونه هائی که می توانند با یکدیگر آمیزش پیدا کرده و ایجاد...


گاز زدایی قهوه Coffee Degassing
چرا باید به قهوه بعد از برشته کاری اجازه گاز زدایی دهیم؟آیا قهوه هرچه تازه‌ برشت باشد کیفیت بهتری دارد ؟;جواب این سوال شما هم بله و هم نه است.; مطمئ...


مدیریت مشتری ناراضی Handling Complain
خوشبختانه درصد بسیار ناچیزی از فروش و خدمات منجر به شکایت و نهایتا مشتری ناراضی می گردد .;معمولاً این شکایات اکثر کوچک و قابل حل هستند . اگر در قهوه...


مزیت استفاده از آسیاب قهوه با تیغه های مخروطی Conical Burrs Coffee Grinder
تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


مزرعه

کاشت و تکثیر گیاه قهوه Coffee Planting & Reproduction
کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


تولید گیاه قهوه
کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

فرآوری گیلاس های قهوه
فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


خشک کردن طبیعی قهوه ( زیر نور آفتاب )
خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب);;خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال زمین آسفال...


پروسه ی حمل و نقل قهوه سبز
دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


انواع کشت قهوه
1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


واژه نامه قهوه

آسیاب مخروطی Conical Burrs Coffee Grinder
تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


کاتیمور Catimor
;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


کچوای Catuai
گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


کاتورا Caturra
یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


کراسCross
در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...