> واژه نامه قهوه | ۱۳۹۸/۱/۱۵
درروش فرآوری ترگیلاسهای قهوه، شرایطی که در آن دانه ها قهوه بیش از زمان لازم درون حوظچه تخمیر بمانند .
این وضعیت باعث ایجاد طعم های ناخوشایندی ( دربعضی مواقع شبیه پیاز ) در قهوه می گردد .
۱۴۰۲/۱۰/۷
۱۴۰۲/۱/۱۰
۱۴۰۱/۱۰/۱۱
۱۴۰۰/۱۱/۱۳
۱۴۰۰/۱۰/۱۱
۱۴۰۱/۴/۱
۱۴۰۰/۱۰/۲۱
۱۴۰۰/۱۰/۱۴
۱۴۰۰/۶/۳۱
۱۴۰۰/۱/۲۹
۱۳۹۹/۱۰/۱۰
۱۳۹۹/۵/۲۲
۱۳۹۸/۲/۱۵
۱۳۹۸/۲/۱۳
۱۳۹۸/۱/۲۴
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
۱۳۹۷/۵/۱۵
۱۳۹۸/۲/۲۳
۱۳۹۸/۲/۶
۱۳۹۸/۱/۱۳
۱۳۹۹/۱۱/۲
۱۳۹۹/۶/۱۰