> واژه نامه قهوه | ۱۳۹۸/۱/۱۵
درروش فرآوری ترگیلاسهای قهوه، شرایطی که در آن دانه ها قهوه بیش از زمان لازم درون حوظچه تخمیر بمانند .
این وضعیت باعث ایجاد طعم های ناخوشایندی ( دربعضی مواقع شبیه پیاز ) در قهوه می گردد .
۱۴۰۰/۱/۲۶
۱۴۰۰/۱/۱۴
۱۳۹۹/۱۲/۹
۱۳۹۹/۱۰/۳
۱۳۹۹/۸/۴
۱۴۰۰/۱/۹
۱۳۹۹/۱۲/۱۹
۱۳۹۹/۱۱/۱۸
۱۳۹۹/۱۱/۴
۱۳۹۹/۱۱/۲
۱۳۹۹/۱۰/۱۰
۱۳۹۹/۵/۲۲
۱۳۹۸/۲/۱۵
۱۳۹۸/۲/۱۳
۱۳۹۸/۲/۷
۱۳۹۸/۱/۲۴
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
۱۳۹۷/۵/۱۵
۱۳۹۸/۲/۲۳
۱۳۹۸/۲/۶
۱۳۹۸/۱/۱۳
۱۳۹۷/۱۲/۲۲
۱۳۹۷/۹/۲
۱۳۹۹/۶/۱۰