Specialty Coffee Association

IRAN
 

قهوه بحث برانگیز Flat White ، رسماً به قاره امریکا وارد شد .


قهوه بحث برانگیز Flat White ، رسماً به قاره امریکا وارد شد .

قهوه فروشی های زنجیره ای استارباکس که در اکثر کشورهای جهان حضور دارند ، به تازگی شروع به معرفی "قهوه فلت وایت" در شعب امریکا و کانادا کرده اند . این قهوه که از ترکیب اسپرسو و شیر درست می شود ، قبلاً در قهوه فروشیهای مستقل امریکا و کانادا عرضه می شدند ولی در منوی استارباکس جایی نداشتند .

گروه مدیریت و بازاریابی استارباکس تصمیم گرفت که این قهوه را نیز در  لیست نوشیدنی های شعب امریکا و کانادا قرار دهند .

حتما  سوال می کنید ، فلت وایت چیست ؟

Flat White ، کاپوچینویی است با حجم کف کمتر  و همچنین کف نرم و مخملی.

سالهاست بحث مالکیت معنوی اسم و ابداع فلت وایت بین نیوزلندی ها و استرالیایی ها برپاست . این قهوه در سال 1980 در کافی شاپی در سیدنی ابداع شد ولی نیوزلندیها معتقدند که فلت وایت اختراع *بومیان کشورشان می باشد و همچنین اصرار دارند که این ابداع در شهر ولینگتون نیوزلند به تکامل رسیده است .

حدود نیم قرن به عقب باز می گردیم ، داستان از اینجا شروع می شود که موج مهاجران ایتالیایی بعد از جنگ جهانی دوم به استرالیا سراریز می شود و مطابق سبک و سیاق خودشان رستورانها و کافه ها را در شهرهای بزگ استرالیا یکی بعد از دیگری بازگشایی می کنند.

سپس کافه های ایتالیایی به ماشینهای *گاجیا که با فشار کار میکرد و عصاره گیری با کیفیتی از قهوه داشت مجهز شدند و اسپرسوهای خوش عطر و طعم همراه *کرمای طلایی و قوی به مشتری عرضه می شد.

امروزه می توان استرالیا و نیوزلند را از مناطق منحصر بفرد جهان در زمینه شناخت عمومی مردم در زمینه کیفیت قهوه دانست . شاید جالب باشد که بدانید که تنها 2 کشوری که استارباکس در آن موفقیت قابل چندانی کسب نکرده ایتالیا و استرالیاست .

در سال 2008 ، دربهای 61 کافه استارباکس از مجموع 84 شعبه به دلیل عدم استقبال مردم بسته شدند .

در همان سال مدیر استارباکس اعلام کرد که مردم استرالیا دارای فرهنگ ناب قهوه می باشند و برای ما ، استرالیا بازار راحتی نیست .

فلت وایت قاعدتاً در حجمی کمتر از کاپوچینو و لاته سرو می شود . این نوشیدنی بر پایه ترکیب 2 عدد  ریسترتو که اسپرسو کوتاه ، غلیظ تر و شیرینتر می باشد شروع و با اضافه نمودن شیر ( چرب ) و نیمه بخار داده شده کامل شده و نهایتاً طرحی بر روی قهوه نقش می بندد .

قدم اول در اروپا 

 در سال 2005 استرالیایی ها و *کیوی ها ، بحث مالکیت معنوی فلت وایت را کنار گذاشته و این محصول را زیر چتر اولین کافی شاپ که " فلت وایت کافه " نام داشت به محله *سوهو لندن صادر کردند.

سپس این سبک نوشیدن اسپرسو و شیر به دیگر نقاط اروپا راه یافت که اتفاقا بسیار هم موفقیت آمیز بود . شاید برای استارباکس که بزرگترین خرده فروش جهانی قهوه است حرفه ای نباشد که با عرضه نکردن این مدل قهوه ، مشتریانی که درخواست فلت وایت می کنند  را مایوس نماید .

براساس این نیاز ، نام قهوه فلت وایت به لیست نوشیدنی های کافی شاپهای زنجیره ای استارباکس در امریکا و کانادا اضافه گردید .

لازم به ذکر است نوشیدنی های بر پایه اسپرسو در کشورهای مختلف جهان براساس نیازهای بومی و مواد اولیه مناسب محلی ، فرم های متفاوتی به خود می گیرند . مثلاً وجود شیر بسیار با کیفیت و فراوان در فرانسه موجب گردید مردم گرایش فراوانی به نوشیدن کافه اوله داشته باشند .

فلت وایت نیز براساس نیاز منطقه ای اقیانوسیه  شکل گرفت و نهایتا به دیگر نقاط جهان راه یافت .

 

     خانه قهوه تخصصی  / رضا حواله دار

 

 

*Quintessential Kiwi Coffee

*Achille Gagias

*Crema

*Kiwi ( بومی های نیوزلند )

*So Ho 

*Café au Lait

 

 

 


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


بیش از یک میلیون نفر شب و روز تلاش می‌کنند تا بهترین دانه‌های قهوه را تهیه کنند. قهوه به راحتی در هر خاکی نمی‌تواند پرورش داده شود و نیازمند خاک، شر...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...