> واژه نامه قهوه | ۱۳۹۹/۶/۴
قسمتی از پوست دانه قهوه که در زمان برشته شدن
و حجم گرفتن قهوه جدا می شود
و نام دیگر آن پوسته نقره ای است .
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
۱۴۰۲/۱۰/۷
۱۴۰۲/۱/۱۰
۱۴۰۱/۱۰/۱۱
۱۴۰۳/۱۲/۱۹
۱۴۰۳/۱۲/۱۸
۱۴۰۱/۴/۱
۱۴۰۰/۱۰/۲۱
۱۴۰۰/۱/۲۹
۱۳۹۹/۱۰/۱۰
۱۳۹۹/۵/۲۲
۱۳۹۸/۲/۱۵
۱۳۹۸/۲/۱۳
۱۳۹۸/۱/۲۴
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
۱۳۹۷/۵/۱۵
۱۳۹۸/۲/۲۳
۱۳۹۸/۲/۶
۱۳۹۸/۱/۱۳
۱۳۹۹/۱۱/۲
۱۳۹۹/۶/۱۰