> واژه نامه قهوه | ۱۳۹۹/۶/۴
قسمتی از پوست دانه قهوه که در زمان برشته شدن
و حجم گرفتن قهوه جدا می شود
و نام دیگر آن پوسته نقره ای است .
۱۳۹۹/۱۰/۳
۱۳۹۹/۸/۴
۱۳۹۹/۶/۱۷
۱۳۹۹/۶/۵
۱۳۹۹/۵/۲۹
۱۳۹۹/۱۱/۴
۱۳۹۹/۱۱/۲
۱۳۹۹/۹/۱
۱۳۹۹/۸/۲۱
۱۳۹۹/۸/۱۵
۱۳۹۹/۱۰/۱۰
۱۳۹۹/۵/۲۲
۱۳۹۸/۲/۱۵
۱۳۹۸/۲/۱۳
۱۳۹۸/۲/۷
۱۳۹۸/۱/۲۴
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
۱۳۹۷/۵/۱۵
۱۳۹۸/۲/۲۳
۱۳۹۸/۲/۱۶
۱۳۹۸/۲/۶
۱۳۹۸/۱/۱۶
۱۳۹۸/۱/۱۳
۱۳۹۹/۶/۱۰