Specialty Coffee Association

IRAN
 

فرمان اول, در شروع برشته کاری انرژی کافی اعمال کنید Thou Shalt Apply Adequate Energy At The Beginning of a Roast


فرمان اول, در شروع برشته کاری انرژی کافی اعمال کنید Thou Shalt Apply Adequate Energy At The Beginning of a Roast


 استفاده از حرارت کافی در آغاز برشته کاری برای رسیدن به طعم بهینه و توسعه مناسب دانه ضروری است.با اینکه ممکن است برشته کردن با حرارت خیلی پایین آغاز شود شود و باز هم خواهان پختگی کافی مرکز دانه باشیم ،

تخریب طعم قهوه به دلیل طولانی کردن زمان برشته کردن توسط برشته کار برای جبران انتقال حرارت ناکافی آغاز برشته کردن ، اتفاق می‌افتد

نمونهو  B   دارای دمای بارگیری ، کاهش دما و زمان برشته شدن یکسانی هستند .

در نمونهدمای دانه با سرعت بیشتری نسبت به B افزایش می یابد و نمونه A دارای توسعه بیشتری است .

این شکل اهمیت ایجاد اختلاف دمای زیاد در ابتدای برشته کردن را نشان می دهد . 

در نمونهفرد برشته کننده انرژی کافی را در ابتدای برشته کردن به کار گرفته است ، این سبب اختلاف بیشتر حرارتی و تمایل مرکز دانه به گرفتن انرژی حرارتی یکنواخت از سطح دانه تا پایان برشته کاری می شود .

نمونه B به سستی شروع و اختلاف دمای کمتری را ایجاد کرده است و نسبت به نمونه A برشته کار حرارت بیشتری را در اواسط برشته کردن برای پختن مناسب سطح خارجی دانه در زمان برشت یکسان اعمال کرده است .

ولی به هر حال انرژی اضافی خیلی کم و دیر برای توسعه مرکز دانه مشابه سطح دانه است ، لذا نمونه B توسعه نیافته است .



نویسنده : اسکات راوو

ترجمه : آیسان خاورمیانه کالا

بازنویسی : خانه قهوه تخصصی