Specialty Coffee Association

IRAN
 

نوشیدن قهوه خطر سرطان پروستات را کاهش می دهد*


نوشیدن قهوه خطر سرطان پروستات را کاهش می دهد*

به دنبال انجام تحقیق بر روی حدود پنجاه هزار مرد در آمریکا، محققان این کشور نتیجه گیری کرده اند که نوشیدن قهوه به طور روزمره خطر مرگ ناشی از سرطان پروستات را کاهش می دهد.پروستات رایج ترین سرطان در میان مردهاست.
محققان می گویند از میان هزاران فردی که مورد مطالعه قرار داده اند، آنهایی که هر روز شش فنجان یا بیشتر قهوه می نوشیده اند، بیست درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات بوده اند.
همچنین احتمال بروز نوع مهاجم و شدید سرطان پروستات در میان داوطلبانی که قهوه خور بودند، شصت درصد کمتر بوده است.
سرطان پروستات اگر از نوع مهاجم باشد ممکن است به سایر نقاط بدن گسترش پیدا کند و باعث مرگ شود.
اما سازمان های خیریه که در باره روش های درمان و پیشگیری سرطان پروستات فعالیت می کنند، می گویند شواهدی که در نشریه پزشکی "موسسه ملی سرطان" چاپ شده است، هنوز هم نکات مبهمی دارد و روشن نیست.
آنها توصیه نمی کنند که مردها به امید جلوگیری از سرطان پروستات قهوه خوردن را شروع یا مقدار آن را بیشتر کنند.
عناصر ناشناخته در مطالعه اخیر چهل و هشت هزار مرد آمریکایی که در عرصه بهداشت و درمان آمریکا کار می کنند، شرکت داشتند. همکاری آنها با این تحقیقات بین سال های ۱۹۸۶ تا ۲۰۰۶ بود.
در آن سال ها از داوطلبان خواسته شده بود که هر چهار سال یک بار، مصرف میانگین قهوه خود را در روز یادداشت و گزارش کنند. در این دوره بیست ساله، ۵۰۳۵ نفر به سرطان پروستات مبتلا شدند و ۶۴۲ مورد از آنها درگذشتند.
داوطلبان، بسته به ذائقه شخصی خود قهوه کافئین دار یا بدون کافئین می نوشیده اند و محققان گفتند که آمار و ارقام مندرج در نتیجه گیری آنها، در مورد هر دو گروه صدق می کند.
اما حتی مقدار نسبتا کم قهوه - یک تا سه فنجان در روز - خطر بروز پروستات مهلک را تا سی درصد کاهش می دهد.
محققان فکر می کنند که احتمالا عناصر ناشناخته در قهوه بدن را در برابر این بیماری محافظت می کند.
 
دکتر کاترین ویلسون که هدایت این تحقیقات را بر عهده داشته و از اعضای آکادمیک دانشگاه هاروارد در ایالت بوستون آمریکاست، گفت: "در حال حاضر ما عوامل خطرزا را که ممکن است احتمال بروز سرطان پروستات مهلک را تغییر پذیر یا کنترل کند، درک نمی کنیم."
 
در همین حال، دکتر هلن ریپون، از سازمان خیریه سرطان پروستات، گفت سایر تحقیقات، ارتباط نوشیدن قهوه با کاهش خطر سرطان پروستات را نشان نداده است.
او افزود : "با این که تحقیق در آمریکا به دانش ما در باره سرطان پروستات می افزاید، تا رسیدن به یک نتیجه گیری قطعی راه زیادی باقی است و ما توصیه نمی کنیم که آقایانی که قهوه نمی خورده اند، حالا قهوه خور شوند به این امید که از بروز این نوع سرطان جلوگیری کنند."
خانم دکتر ریبون گفت: "مقدار زیاد کافئین با اختلال در سلامت مرتبط دانسته شده است و مردانی که پروستات خوش خیم دارند ممکن است علائم بیماری را که در مجاری ادرار ظاهر می شود، بدتر کنند."
 
یینکا ابو، از مقامات ارشد سازمان خیریه "تحقیق در باره سرطان در بریتانیا" می گوید: "لزومی ندارد که آقایان گالن گالن قهوه بنوشند چون فکر می کنند با این کار از خطر سرطان پروستات جلوگیری می کنند. تعداد دیگری از مطالعات نشان داده است که نوشیدن قهوه بروز سرطان پروستات را کم نمی کند؛ تحقیق جدید نشان داده که خطر سرطان پروستات از نوع مهلک آن، با نوشیدن بیش از شش فنجان قهوه کمی کاهش می یابد."
یینکا ابو گفت: "ما نیاز داریم نتایج به دست آمده در آمریکا را در تحقیقات خیلی بزرگتر تکرار کنیم تا بتوانیم مطمئن شویم که نوشیدن قهوه از خطر بروز سرطان پروستات می کاهد."
 
 
خانه قهوه تخصصی ایران / شهریار رضا نیا
 


اخبار

موقعیت و محیط آموزشی
موقعيت و محيط آموزشی هر دو از عوامل بسيار مؤثر در يادگيرى هستند.منظور ما از محيط ممکن است هویت فيزيکى مکان آموزشی باشد، مانند نور، هوا، تجهيزات و امک...


تغییرات مهم چگونه رخ می دهند؟
وقتی یک تخم مرغ با نیرویی خارجی شکسته می شود یک زندگی پایان می یابد.وقتی یک تخم مرغ با نیرویی داخلی شکسته می شود یک زندگی آغاز می شود.تغییرات مهم همیش...


برای کمک جمع شویم Come together
در كشورهاى توسعه يافته ، ايده جديدى براى كمك به كافه هاى بحران زده از كرونا در حال شكل گيرى است . افراد خلاق با تشكيل گروههاى داوطلب به درخواست كمك از...


دوره آموزشی کاردان قهوه Barista/ Coffeologist
دوره آموزشی کاردان قهوهCoffeologist; /; Barista;مجری : خانه قهوه تخصصی ایرانوب سایت : www.scairan.irمهارت هایی که شما در طی دوره باریستا " کاردان قه...


مراسم اهداء گواهینامه های دوره پانزدهم کاردان قهوه
پانزدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء در این مرکز برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


مقالات

چگونه کیفیت دانه های سبز قهوه روی نمودار برشته کاری تاثیر می گذارد
;بعنوان یک علاقمند و یا یک متخصص قهوه شما احتمالا مطالب زیادی را پیرامون برشته کاری قهوه مطالعه کرده اید ، با این حال موردی که من یافته ام بطور خلاص...


گیاه شناسی قهوه The botany of coffee
انسان از دیر باز به گیاهان; علاقه و وابستگی داشته است.;از گیاهان به عنوان غذا، سرپناه، پوشش و مصالح برای ساختن ابزار بهره می گرفته. هم چنین توانست...


طیف رنگ بندی در دانه سبز قهوه و تاثیر آن بر نمودار برشته کاری- قسمت اول
;چگونه رنگ دانه های سبز قهوه روی نمودار برشته کاری تاثیر می گذارد فاکتورها و عوامل بسیار زیادی در هنگام چیدن ، خشک کردن ، پوست کندن و درجه بندی دانه ...


حقایقی در مورد قهوه بدون کافئین
کافئینCaffeine;یک ماده شیمیایی خوراکی است که درگیاهان مختلفی ازجمله;قهوه،;کاکائو،;کولا;و;چای;یافت می‌شود و نوعی داروی محرک است که می‌تواند از;خوابید...


نوآوری شرکت کافک در تهیه فیلترهای کاغذی قهوه
شرکت تجهیزات قهوه کافک ژاپن نسل جدیدی از فیلتر های کاغذی را طراحی و به بازار ارائه نموده است . شرکت کافک Cafec طراح و سازنده ;انواع دستگاه های قهوه...


مزرعه

تولید گیاه قهوه
کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


ارزش گذاری مقایسه ای Green bean Equivalent
اصطلاحی است که برای اهداف آماری توسط موسسه بین المللی قهوه معرفی شده است.برای داشتن 60 کیلوگرم قهوه سبز;120 کیلوگرم گیلاس خشک; مورد نیاز است.برای دا...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قهوه ساز وکیوم پات Vacuum Pot
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


پرکولاتور perculator
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک Turkish coffee
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...


واژه نامه قهوه

کاتیمور Catimor
;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


کچوای Catuai
گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


کاتورا Caturra
یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


کراسCross
در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...


کولتیوارCultivar
کشت انواع گونه های اصیل بوسیله دخالت انسان ، این کار را می توان از میان گونه هایی که کشت شده اند انتخاب کرد و یا از میان جمعیت وحشی. این عده گیاهانی ...