Specialty Coffee Association

IRAN
 

بخش 39- متدهاي عجيب ولي جالب براي دم كردن قهوه


بخش 39- متدهاي عجيب ولي جالب براي دم كردن قهوه

9-متدهای عجیب ولی جالب برای دم کردن قهوه

حالا که ما به شما روش‌های رایج دم کردن قهوه را آموزش دادیم، با هم چند مدل قدیمی که امروزه رایج نیست ولی جالب می‌باشد را بررسی می‌کنیم. فرانسیس تربر Francis Thurber در کتاب از مزرعه تا فنجان چند مدل جالب دم کردن قهوه را معرفی کرده است.

امروزه بیش از 100 سال از آن تاریخ گذشته است ما آن‌ها را برای سرگرمی و اطلاع شما دوباره بازگویی می‌کنیم. اگر شما یک جهانگرد ثروتمند در زمان تربر بودید، این قهوه‌ها را می‌نوشیدید.


9-1- قهوه فرانسه (قهوه سیاه)

  • کتری قهوه فرانسه
  • 2 قاشق قهوه معادل 10 گرم
  • آب جوش
  • شیر، اگر میل دارید


  1. قهوه را آسیاب کنید
  2. قهوه‌ها را فشرده و در کتری قهوه فرانسه قرار دهید
  3. آب جوش را 2 یا 3 بار از داخل کتری عبور دهید
  4. برای کافه اوله ، شیر اضافه کنید به نسبت 3 قهوه، 1 شیر

پیشنهاد برای سرو کردن:

برای طعم و عطر بهتر، ذره‌ای کاسنی اضافه کنید.

ترنر می گفت: خیلی از خانواده های فرانسوی قهوه های مصرف شده صبح را نگه داشته و دوباره از آنها آب داغ عبور می دادند و آن آب را برای وعده قهوه های بعدی استفاده می کردند.


روش آماده سازی قهوه ریو / برزیل سالهای ۱۸۷۰

در این سال ها بیشتر قهوه برزیل در تابه های روباز تفت داده می شدند و معمولا نسبت مناسبی از ترکیب قهوه و آب را با هم انجام نمی دادند. عشاق قهوه برزیل معمولا دانه ها را چند سال با پوست پارشومنت انبار می کردند , امروزه بهترین قهوه ریو می باشد. این روش طعم و عطر و گسترش و خط خوشمزگی و خوشایندی را ایجاد می کند .


۲ - ۹ - دستورالعمل قهوه قدیمی جاوا ( کافه اوله‌ی هلندی)

ترنر این دستورالعمل را ننوشته ولی آن را از یک ساکن قدیمی باتاویا Batavia بدست آورده است. این روش آماده سازی قهوه مورد علاقه هلندی‌های ساکن جاوا بوده است.

۱- یک کتری قهوه شامل ۲ قسمت : قسمت آهنی برای قهوه دریپ و یک فیلتر بالایی با

سوراخ های ریز (چیزی شبیه نمکدان).

۲- یک پارچه Flannel (شبیه توری) را روی فیلتر بالایی قرار دهید تا کاملا آن را بپوشاند.

٣- به اندازه کافی قهوه آسیاب شده را روی آن قرار داده و آن را فشار دهید.

4- به آرامی آب سرد روی آن بریزید و اجازه دهید از مسیر فیلتر به داخل ظرف بچکد. این روش 4 تا 5 ساعت طول می‌کشد.فیلتر را نازک و در سطح بالا قرار داده، قهوه‌ها را فشرده کنید تا فرایند طولانی شود.

5- قهوه بدست آمده را با شیر داغ به نسبت 1 به 3 مخلوط کنید: 1 قهوه و 3 شیر داغ.


خانه قهوه تخصصی ایران/ Scairan






اخبار

اگر میخواهید قهوه ای کاملا متفاوت و خاص را تجربه کنید قطعا Wine Processed Coffee ;یعنی قهوه فرآوری شرابی ارزشش را دارد.قهوه ای که به شما تجربه ی عطر...


نوروز 1402، این عید باستانی و خوش یمن بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد .برایتان دراین سال نو تندرستی ، نیک ورزی ، کامروایی و شادمانی را آرزومندم ...


شرح محصول :PCC یک پودر رسوب بر و جرم گیر دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز می باشد و با جرم گیری سریع و اصولی ، باعث افزایش طول عمر ماشین قهوه ساز شد...


هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


مقالات

مطابق گزارشات سازمان بین المللی قهوه ، ژاپن پس از ایالات متحده آمریکا رتبه سومین کشور بزرگ مصرف کننده قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است. واردات...


1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...