Specialty Coffee Association

IRAN
 

جغرافیای قهوه 1


جغرافیای قهوه 1

مناطق برتر قهوه و صادرات قهوه در جهان

به طور کلی ، سه منطقه قهوه اصلی در حال رشد و صادرات در سراسر جهان وجود دارد و همه در منطقه استوایی قرار دارند. مناطق خاص شامل آمریکای مرکزی و جنوبی ، آفریقا و خاورمیانه و آسیای جنوب شرقی استجغرافیای ملی این منطقه را بین مناطق گرمسیری سرطان و تروپیک از برج طوفان "کمربند باقلا" می نامد زیرا تقریباً تمام قهوه های تجاری که در جهان رشد می کنند از این مناطق خارج می شوند.

اینها مناطق بسیار در حال رشد است زیرا بهترین حبوبات تولید شده آنهایی هستند که در ارتفاعات زیاد رشد می کنند ، در آب و هوای مرطوب و گرمسیری ، با خاکهای غنی و دمای حدود 70 درجه فارنهایت (21 درجه سانتیگراد) - همه این مناطق استوایی باید ارائه دهند.

با این حال ، مشابه مناطق خوب در حال رشد شراب ، در هر سه منطقه مختلف قهوه نیز تغییراتی وجود دارد که این امر بر طعم کلی قهوه تأثیر می گذارد. این امر باعث می شود هر نوع قهوه از منطقه خاص خود متمایز شود و توضیح می دهد که چرا Starbucks هنگام توصیف مناطق مختلف در حال رشد در سراسر جهان ، "جغرافیا یک طعم است".

آمریکای مرکزی و جنوبی

آمریکای مرکزی و جنوبی بیشترین قهوه را از سه مکان در حال رشد تولید می کنند که برزیل و کلمبیا راه را در پیش رو دارند. مکزیک ، گواتمالا ، کاستاریکا و پاناما نیز در اینجا نقش دارند. از نظر طعم ، این قهوه ها خفیف ، بدن متوسط ​​و معطر تلقی می شوند.

کلمبیا شناخته شده ترین کشور تولید کننده قهوه است و به دلیل چشم انداز فوق العاده ناهموار خود بی نظیر است. با این حال ، این امر به مزارع خانوادگی کوچک اجازه می دهد قهوه را تولید کنند و در نتیجه ، مرتباً در رتبه خوبی قرار می گیرد. Supremo کلمبیا بالاترین درجه است.

آفریقا و خاورمیانه

معروف ترین قهوه های آفریقا و خاورمیانه در کنیا و شبه جزیره عربستان سرچشمه می گیرند. قهوه کنیا عموماً در کوهپایه کوه کوه کنیا رشد می کند و کاملاً جسمی و بسیار معطر است ، در حالی که نسخه عربی تمایل به طعم میوه ای دارد.

اتیوپی همچنین مکانی مشهور برای قهوه در این منطقه است و جایی است که قهوه در حدود 800 درجه سانتی گراد سرچشمه گرفته است. حتی امروز ، قهوه در آنجا از درختان قهوه وحشی برداشت می شود. این کشور عمدتاً از Sidamo ، Harer یا Kaffa - سه منطقه رو به رشد در کشور است. قهوه اتیوپی هم طعم دار و پر کالبدی است.

جنوب شرقی آسیا

آسیای جنوب شرقی به ویژه برای کافه های اندونزی و ویتنام محبوب است. جزایر سوماترا ، جاوا و Sulawesi اندونزیایی به دلیل قهوه های غنی و پر کالبدی با "طعم های خاکی" در سراسر جهان مشهور هستند ، در حالی که قهوه ویتنامی به دلیل داشتن طعم سبک متوسط ​​بدن مشهور است.

علاوه بر این ، اندونزی به دلیل داشتن قهوه های قدیمی در انبار شناخته شده است که در آن زمان هنگامی که کشاورزان می خواستند قهوه را ذخیره کرده و بعداً برای سود بیشتری بفروشند ، معروف شده اند. از آن زمان به دلیل عطر و طعم بی نظیر خود بسیار ارزشمند شده است.

پس از برداشت و برداشت در هر یک از این مکانهای مختلف ، سپس دانه های قهوه به کشورهای جهان که در آن کباب شده است ارسال می شوند و سپس به مصرف کنندگان و کافه ها توزیع می شوند. برخی از کشورهای مهم وارد کننده قهوه ایالات متحده ، آلمان ، ژاپن ، فرانسه و ایتالیا هستند.

هر یک از مناطق صادر کننده قهوه ذکر شده قهوه را تولید می کند که از نظر آب و هوا ، توپوگرافی و حتی رویه های رو به رشد آن متمایز است. با این وجود همه آنها قهوه هایی را پرورش می دهند که به دلیل ذائقه های فردی خود در سرتاسر جهان مشهور هستند و هر روز میلیون ها انسان از آنها لذت می برند.

 


اخبار

اگر میخواهید قهوه ای کاملا متفاوت و خاص را تجربه کنید قطعا Wine Processed Coffee ;یعنی قهوه فرآوری شرابی ارزشش را دارد.قهوه ای که به شما تجربه ی عطر...


نوروز 1402، این عید باستانی و خوش یمن بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد .برایتان دراین سال نو تندرستی ، نیک ورزی ، کامروایی و شادمانی را آرزومندم ...


شرح محصول :PCC یک پودر رسوب بر و جرم گیر دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز می باشد و با جرم گیری سریع و اصولی ، باعث افزایش طول عمر ماشین قهوه ساز شد...


هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


مقالات

مطابق گزارشات سازمان بین المللی قهوه ، ژاپن پس از ایالات متحده آمریکا رتبه سومین کشور بزرگ مصرف کننده قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است. واردات...


1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...