Specialty Coffee Association

IRAN
 

هفته ملی مهارت Iran National Skill Week


هفته ملی مهارت Iran National Skill Week


مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان تهران در حاشیه افتتاح نمایشگاه دستاوردهای مهارتی در بوستان لاله تهران در جمع خبرنگاران اعلام کرد: ۳۱ تیر تا ۶ مردادماه هفته مهارت است و به همین منظور در این هفته با هماهنگی با شهرداری تهران این نمایشگاه‌ها در ۱۲ بوستان پایتخت افتتاح شد.

رضا گرزین افزود: در نمایشگاه بوستان لاله ۵۲ غرفه در امر مهارت آموزی و در سایر نمایشگاه‌ها نیز حداقل ۲۰ غرفه در رشته‌های خدمات؛ فرهنگ؛ صنعت و کشاورزی برپا شده است.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه‌ها هنرجویان می‌توانند بصورت رایگان دوره‌های مهارتی کسب کنند و همچنین گواهینامه مهارت دریافت کنند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان تهران خاطرنشان کرد: امسال این نمایشگاه‌ها با شعار هر ایرانی یک مهارت در تهران تا ۶ مردادماه برپا است

.

وی گفت: اعتقاد داریم فردی که دارای مهارت باشد بیکار نمی‌ماند و به همین منظور از یک و سال نیم پیش طرح مهارت آموزی در محلات مختلف شهر و شهرستان‌های تهران بر اساس موقعیت جغرافیایی و بر حسب علاقه افراد برگزار می‌کنیم.

مهارت ۲۲ هزار سرباز در استان تهران

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان تهران در بخش دیگری از سخنانش گفت: در سال گذشته ۲۲ هزار سرباز در استان تهران در دوره‌های مهارتی شرکت کردند و در کنار دریافت کارت پایان خدمت کارت مهارت نیز دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ تعدادی از شهروندان همزمان در اولین روز این نمایشگاه در بوستان لاله مشغول مهارت در زمینه آشپزی؛ صنایع دستی؛ شیرینی پزی؛ نصب؛ تعمیر و نگهداری آسانسور؛ تعمیرات موبایل و بسیاری دیگر از این مهارت‌ها هستند.

همچنین شهردار منطقه ۶ شهر تهران نیز در این باره به خبرنگاران گفت: خوشحالم این نمایشگاه مهارتی در قلب پایتخت و در یک فضایی مناسب ایجاد شده است.

محمد رضا دهداری پور افزود: در منطقه ۶ سرای محلات زیادی فعالیت دارند که آمادگی داریم با همکاری فنی و حرفه‌ای کلاس‌های مهارتی در این سرای محلات برپا کنیم.

وی ادامه داد: برگزاری تور بازدید از اداره کل فنی و حرفه‌ای برای مهارت جویان از دیگر اقدامات مهم برگزاری نمایشگاه مهارت در منطقه ۶ تهران است.



همزمان با هفته ملی مهارت نمایشگاه‌های مهارت آموزی از ۳۱ تیر تا ۶ مردادماه در ۱۲ بوستان پرترددمتاطق مختلف شهر تهران برپا شده است.


اخبار

دوره آموزشی کاردان قهوه Barista/ Coffeologist
دوره آموزشی کاردان قهوهCoffeologist; /; Barista;مجری : خانه قهوه تخصصی ایرانوب سایت : www.scairan.irمهارت هایی که شما در طی دوره باریستا " کاردان قه...


مراسم اهداء گواهینامه های دوره پانزدهم کاردان قهوه
پانزدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء در این مرکز برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


پروتکل خلاق بهداشتی گامی در جهت شروع ایمن آموزشهای مهارتی فنی و حرفه ای
بدون شک امروزه تمامی مردم جهان به نحوی با ویرروس کرونا درگیرند . در ابتدا امید به این بود که این اپیدمی در بازه زمانی مشخصی پایان یافته و جهان به رو...


آزمون عملی دوره آموزشی باریستا سازمان فنی و حرفه ای کشور
علاقمندان به دریافت گواهینامه بین المللی باریستا از سازمان فنی وحرفه ای می بایست پس از طی دوره های آموزشی در آزمونهای مهارتی شرکت و; نمرات لازم را کسب...


مراسم اهداء گواهینامه های دوره چهاردهم کاردان قهوه
چهاردهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء در این مرکز برگزار ;گردید .;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ...


مقالات

نوآوری شرکت کافک در تهیه فیلترهای کاغذی قهوه
شرکت تجهیزات قهوه کافک ژاپن نسل جدیدی از فیلتر های کاغذی را طراحی و به بازار ارائه نموده است . شرکت کافک Cafec طراح و سازنده ;انواع دستگاه های قهوه...


هفت تا از بهترین قهوه سازهای سفری Mobile coffee maker *
وقتی با قهوه بیشتر آشنا می شویم وسواس و حساسیت بیشتری هم بهش پیدا می کنیم .قبلا هر جور; قهوه رو هر جائی می خوردیم برامون زیادمهم نبود و; به ریزه کاریه...


برداشت قهوه با کمک حیوانات Animal coffee harvest *
برخی از حیوانات علاقه زیادی به خوردن گیلاسهای رسیده قهوه دارند ، مخصوصا انهایی که شیرین بوده و عطر و طعم خوبی دارند ، گیلاسهای خورده شده توسط این جا...


قهوه و ورزش حرفه ای Coffee and professional sports *
اگر شما یک ورزشکار حرفه ای و همزمان یک قهوه باز هستید، این مطلب برای شما نوشته شده است. در این مطلب نکاتی مطرح میشود که باعث علاقه و وابستگی بیشتر شم...


قهوه امریکای مرکزی و جنوبی قسمت اول Central and south America Coffee *
امریکای مرکزی و جنوبی مناطق جدید و مدرن تولید قهوه می باشند. علیرغم اینکه این مناطق جدیدترین مناطق کاشت قهوه در جهان محسوب می شوند ولی توانسته اند بر...


مزرعه

خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


ارزش گذاری مقایسه ای Green bean Equivalent
اصطلاحی است که برای اهداف آماری توسط موسسه بین المللی قهوه معرفی شده است.برای داشتن 60 کیلوگرم قهوه سبز;120 کیلوگرم گیلاس خشک; مورد نیاز است.برای دا...


بازده در کشاورزی قهوه Coffee Yield
منظور از این اصطلاح مقدار قهوه سبزی است که از گیلاس قهوه به دست می آید ، به عنوان مثال بازده 6 به آن معنی است که 6 کیلوگرم گیلاس قهوه می تواند 1 کیلو...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

قسمت 25-3- فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قسمت 25-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قسمت 25-5- قهوه ساز وکیوم پات
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


قسمت 25- 6- پرکولاتور perculator *
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قسمت 25-7- قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...


واژه نامه قهوه

کاپ اف اکسلنس CUP OF EXCELLENCE
کاپ اف اکسلنس رقابتی است که در آن تولید کنندگان قهوه یک کشور شرکت دارند.در این رقابت تولید کنندگان برتر قهوه از نقاط متفاوت کشور نمونه های خود را برای...


قهوه کلین clean coffee
اغلب این سوال مطرح است که آیا اصطلاح " قهوه ی تمیز-; Clean coffee" در مقابل اصطلاح " قهوه ی کثیف- Dirty Coffee" قرار دارد؟در واقع بله؛ درست است. زمانی...


جدا ساز چرخشی Cyclone Separator *
قسمتی از دستگاه برشته کاری قهوه برای جداسازی دود و ذرات (Chaff) که درفرآیند برشته کاری بوجود می اید ....


قهوه بدون کافئین Decaf Coffee *
قهوه بدون کافئین به روشهای متفاوتی تهیه می شود ولی نقطه اشتراک تمامی روشها این است که فرآوری بر روی قهوه سبز صورت می گیرد.دو روش رایج برای کافئین زدائ...


برشته کاری تیره Dark Roast *
درجه ای در برشته کاری قهوه که در آن دانه های قهوه به رنگ قهوه ای بسیار تیره یا مشکی در می آیند .این درجه از بو دادن باعث خروج روغنهای قهوه می شود و ظا...