Specialty Coffee Association

IRAN
 

اسپرسوی عالی Excellent Espresso


 اسپرسوی عالی Excellent Espresso


بر روی اسپرسویی که با دقت و مهارت درست شده باشد فومی به نام کرما نقش می بندد .

کرما امضا و شخصیت ظاهری اسپرسو محسوب می شود.

کرما از حباب های دی اکسید کربن و حرکت فشار آب بر روی قهوه‌ها ساخته می‌شود.

حالا شما می دانید برای ساخت اسپرسو دنبال چه می خواهید.

بیایید با هم یک شات اسپرسوی عالی بسازیم.

از ابتدا باید بدانیم کامل کردن یک اسپرسو از دیدگاه یک علاقمند به این کار، کاری است که یک عمر طول می کشد. این به آن معناست که همیشه فضا برای پیشرفت و بهتر شدن وجود دارد.

تا اندازه ای ساختن یک اسپرسو معمولی کار دشواری نیست, اما ساختن یک اسپرسوی عالی نتیجه آزمایش ها و خطاهای بسیار است.

خوشبختانه جایزه این فداکاری بسیار خوشمزه است.




ساختن چند اسپرسو همزمان

ماشین های اسپرسوی خانگی معمولا کوچک تر از ماشین های اسپرسوی تجاری هستند و به این نسبت ویژگی های متفاوتی دارند , مثلا مخزن بخار کوچک تری دارند.

وقتی می خواهید چند اسپرسو پشت سر هم درست کنید نیاز به زمان بازستانی فشار بخار دارید.

برای ۱ یا ۲ نفر این مشکلی نیست ولی آماده سازی اسپرسو برای گروه بزرگی با یک دستگاه کوچک شما را دچار سرخوردگی خواهد کرد.

با توجه به نیازتان دستگاه اسپرسو مناسب تهیه کنید.

اگر ماشین اسپرسو شما ویژگی ساخت ۲ اسپرسو همزمان را دارد از این حالت استفاده کرده و همزمان ۲ تا ۲ تا اسپرسو درست کنید. برای ماشین این حالت بسیار بهتر است چون از حداکثر توان حرارتی ماشین استفاده می شود. گرم کردن مکرر آب انرژی بیشتری از گرم کردن حجم بیشتری از آب به تناوب کمتر مصرف می کند.

لوازم مورد نیاز:

- ماشین اسپرسو به انتخاب خودتان

- آب سبک با خصوصیت part per million ۱۰۰

- اسپرسو آسیاب شده، ۷ گرم قهوه برای ۴۰ میلی لیتر آب برای یک شات اسپرسو، ۱۴ گرم قهوه برای ۶۰میلی لیتر آب برای دبل شات - اسپرسو

- آسیاب اسپرسو

- قهوه کوب

- فنجان اسپرسو ۳۰ میلی لیترحرارت داده شده

یک اسپرسوی عالی به راحتی می تواند به دو اسپرسو تبدیل شود.

علاقمندان اسپرسو معتقدند در گروپ ۲ تایی با یک بار دقت و تلاش می توانیم ۲ جایزه بگیریم و یا یک نوشیدنی بزرگ تر با یک اسپرسوی اضافی برای مهمان کردن یک دوست تهیه کنیم.


پاورقی

کرما لایه نازک و کف آلود بالای یک شات اسپرسو است.

با رنگی طلایی و گاهی اوقات تمایلش به قرمز.

این لایه نازک حاوی عطر و طعم شیرین و روغن اسپرسو می‌باشد.

لایه میانی شات اسپرسو بدنه اسپرسو نامیده می‌شود که معمولا به رنگ کارامل قهوه ای است.

پایین ترین قسمت اسپرسو در فنجان قلب شات اسپرسو نامیده می شود , که حاوی تلخی اسپرسو می‌باشد که همراه شیرینی کرما تعادل مزه اسپرسو را ایجاد می‌کند.


۶- راهنمای مشکل یابی اسپرسو

این لیست مشکلات و راه حل های سریع اسپرسو می باشد.


خانه قهوهَ تخصصی ایران / رضا حواله دار








اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...