Specialty Coffee Association

IRAN
 

بلو مانتین جامائیکا Jamaican bleu mountain


بلو مانتین جامائیکا Jamaican bleu mountain

اولین بار قهوه در سال 1725 در نزدیکی شهر کینگستون کاشته شد، از همان سالها تاکنون اصطلاح بلو مانتین مترادف است با قهوه خاص و گرانقیمت .

این قهوه درون بشکه های چوبی30و 70کیلوئی ریخته وصادرمی شوند.

قهوه بلومانتین با عطر و طعم ملایم گلهای تروپیکال، ترشی لیموئی و بافت متوسط در سرزمینی با مشخصات زیر رشد می کند، از لحاظ توپوگرافی تپه های و کوههای کم ارتفاع، متوسط ارتفاع کاشت 900 تا 1120 متر، نوع خاک اسیدی بارور، متوسط رطوبت سالیانه 75% ، متوسط درجه حرارت بین 19 تا 25 ، گونه عرییکا و نژادهای تیپیکا و گیشا، روش برداشت دست چین انتخابی ،فرآوری فولی واشد،  زمان برداشت 3 ماهه پائیز و صادرات در بهمن ماه می باشد.

اندازه اسکرین این قهوه 17/18 می باشد،درجه روشن تاحداکثر فول سیتی برای  برشته کاری این قهوه پیشنهاد می گردد.

فروش این قهوه بصورت انحصاری توسط   Coffee Industry Board of Jamaica صورت می گیرد.

 http://www.ciboj.org/


بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید.