Specialty Coffee Association

IRAN
 

قسمت 29- آسیاب کردن و آسیاب مناسب برای اسپرسو


قسمت 29- آسیاب کردن و آسیاب مناسب برای اسپرسو

۴- آسیاب کردن و آسیاب مناسب برای اسپرسو

اسپرسو به آسیاب دقيق، ظریف، تکرارپذیر نیازمند است. دربررسی انواع آسیاب های بازاری ، خوب خانگی و آسیاب های عالی صنعتی، نتایج عطر و بوی شات اسپرسو کاملا متفاوت است.

اگر شما این آزمایش ها را انجام دهید به این اختلاف‌ها پی می برید.

خلاصه تلاش کنید وقت و دقت لازم و هزینه مناسبی برای خرید قهوه خردکن خود به کار ببرید.

در حال حاضر تمام آسیاب های خانگی که آزمایش کرده‌ام برای متدهای قهوه های دمی کمابیش مناسب ولی توانایی آسیاب کردن قهوه را برای اسپرسو نداشته اند.

آسیاب ها در تنظیم های مختلف طراحی می شوند, ولی اسپرسو ما در خارج از این تنظيم‌ها قرار می گیرند.

۳۰ ثانیه زمان ، پنجره کوچکی را به ما می‌دهد تا ما را مجبور کند توانایی خود را در این زمینه سريعاً افزایش دهیم.

بیشتر علاقمندان اسپرسو آسیاب هایی دارند برای خرد کردن ظریف که فقط برای اسپرسو تنظیم شده است.

از نظر تفت شما می توانید هر نوع تفت اسپرسو را استفاده کنید, ولی بیشتر متبحران معتقدند فشار دستگاه اسپرسو بر روی قهوه با تفت روشن باعث وضوح بیشتر میزان اسیدیته قهوه می‌شود.

به همین دلیل تفت تیره و کمتر اسیدی از قهوه‌های تک ریشه‌ای و ترکیبی بهترین پیشنهاد برای اسپرسو است.


قهوه کنيا AA که تفت روشن دارد برای قهوه با متد معمولی عالی است ولی برای اسپرسو طعم جالبی ندارد.

قهوه برزیلی با اسیدیته کم و تفت تیره تر شاید در مدل پرس پات (press pot) مزه خوبی نداشته باشد ولی برای شات اسپرسو عالی است.


چه نوع آسیابی برای چه ماشین اسپرسویی خوب است؟

این یک لیست کلی می باشد:


۱ - ۴- آسیاب متوسط


متدها و ماشین ها: ماشین موكای روگازی، ماشین اسپرسو روگازی، ماشین بخار برقی


نوع آسیاب : آیا جعبه ماسه کودکی تان را به یاد می آورید؟ این نوع آسیاب شامل ذره‌های ریز و درشت و پودری مانند است. ولی قسمت عمده آن ذرات درشت اند.

اگر استخراج قهوه

خیلی سریع صورت بگیرد

و با تنظیم نیز درست نشود، شما در مورد آسیاب اشتباه کرده اید.


۲ - ۴ - آسیاب ریز

متدها و ماشین‌ها: ماشین های تجاری، ماشین های اسپرسو پمپی، ماشین اسپرسو پیستون دستی و اتوماتیک

نوع آسیاب : درشت تر از آرد شاید شبیه آرد جو، کمی درشت تر از قهوه‌ای که برای متد ترک استفاده می کنیم.

اگر ماشین اسپرسو در خواست آسیاب خیلی ریز را کرده باشد به این صورت اقدام کنید.


فاکتور رطوبت

همان طور که رطوبت بالا می رود درشت تر آسیاب کنید تا جبران رطوبت شود. در بهار و تابستان یک درجه درشت تر آسیاب کردن، باعث می شود که قهوه شما بیش از حد استخراج شده و به تلخی نزند.

صاحب کافی شاپ شومر، آقای داوید شومر David schomer در کتاب قهوه اسپرسو میگوید: تکنیکهای حرفهای برای متوقف کردن دستگاه اسپرسو به شرح ذیل است:

وقتی که رطوبت هوا به صورت غیره منتظره بالا می رودباید دستگاه اسیاب مجددا تنظیم شود.

این موضوع شاید خیلی ریزبینانه و سخت گیرانه باشد اما نشانگر اهمیت آسیاب قهوه و تنظیم ماشین میباشد.


خانه قهوه تخصصی ایران / Scairan



 


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...