> واژه نامه قهوه | ۱۳۹۷/۱۲/۲۵
طعم قهوه با ترشی زیاد و ناخوشایند که می تواند بستگی به عوامل متعددی داشته باشد .
1.در عصاره گیری ضعیف از قهوه , طعم ترش نامطبوع ایجاد می شود.
2. دانه های سبز باآفتهای , قارچی و ترش در فنجان طعم ترش نامطبوع ایجاد می کنند.
۱۴۰۰/۱/۲۶
۱۴۰۰/۱/۱۴
۱۳۹۹/۱۲/۹
۱۳۹۹/۱۰/۳
۱۳۹۹/۸/۴
۱۴۰۰/۱/۹
۱۳۹۹/۱۲/۱۹
۱۳۹۹/۱۱/۱۸
۱۳۹۹/۱۱/۴
۱۳۹۹/۱۱/۲
۱۳۹۹/۱۰/۱۰
۱۳۹۹/۵/۲۲
۱۳۹۸/۲/۱۵
۱۳۹۸/۲/۱۳
۱۳۹۸/۲/۷
۱۳۹۸/۱/۲۴
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
۱۳۹۷/۵/۱۵
۱۴۰۰/۱/۲۹
۱۳۹۸/۲/۲۳
۱۳۹۹/۶/۱۰