در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا
گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده (Optional) ،
آنهایی که کیفیت پایین تر دارند مانند کرم خوردگی و یا پوسیدگی و کلا آنهایی که به
هر دلیل هوا داخل آن شده است را جدا کرده بعد مابقی زیر نور آفتاب خشک می شوند. در
این روش دانه قهوه اندکی طعم گوشت میوه را پیدا می کند و به مقدار بسیار اندک
شیرینی وارد دانه می شود (طی فرآیند اسمز) ، اسیدیته و شیرینی خیلی تفاوت فاحش
ندارند.
در این روش خشک شدن یکدست دانه ها بسیار مهم است با هدف اینکه تخمیر ناخواسته
و نابهنگام صورت نگیرد چراکه تاثیر مشخص و واضحی روی مزه و کیفیت قهوه خواهد گذاشت
، کیفیت بالا نیازمند انتخاب گیلاسهای رسیده و جداسازی سریع آنها و بلافاصله خشک
کردن مناسب آنها می باشد ، اگر در خشک کردن (جداسازی محتوای آب) تاخیر داشته باشیم
و یا بصورت غیر یکنواخت این عمل انجام بگیرد اولین تخمیر بلافاصله پس از چیده شدن
گیلاس می تواند صورت پذیرد بنابراین سرعت عمل بسیار مهم می باشد.