دوره آموزشی کاردان قهوه
Coffeologist / Barista
مجری : خانه قهوه تخصصی
ایران
وب سایت : www.scairan.ir
مهارت هایی که
شما در طی دوره باریستا " کاردان قهوه کسب خواهید نمود:
·
آگاهی کامل و
دقیق از تاریخ، جغرافیای جهان قهوه ، شناخت کامل انواع دانه های قهوه از قاره های
پنجگانه ، توانایی در زمینه برشته کاری دانه ها ، آسیاب ، دم آوری قهوه در متدهای
متفاوت از نقاط مختلف جهان
·
آگاهی و مهارت در
زمینه شناخت لوازم و تجهیزات اسپرسو ، مهارت در تهیه نوشیدنی ها بر پایه اسپرسو و
شیر ، مهارت پایه در اجرای طرح های شیر برروی قهوه
·
آگاهی و توانایی
در برنامه ریزی استراتژیک کسب و کار در کافه ، نحوه تهیه طرح توجیهی
· آموزش براساس استاندارد Coffee Consulate آلمان
رعایت کامل پورتکل بهداشتی و فاصله گزاری اجتماعی در طی دوره ، ارائه گواهینامه بین المللی از طرف سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و خانه قهوه تخصی ایران
برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون سرفصل های دوره آموزشی و ثبت نام با شماره های 88318834 و 88842467 تماس حاصل فرمایید.
شروع دوره سوم تیرماه 1399.
·
Introduction to coffee
·
Coffee history , geography , taxonomy
·
Introduction to roasting
·
All brewing methods
·
Espresso Science and all espresso based drinks
· Basic Latte art
· Art and science of managing coffee shop