گیاهان قهوه به ندرت اجازه رشد وسیع و گستردگی زیاد را در طبیعت پیدا می کنند
.(رشد محدود به مناطق خاص)
درختان اغلب با هدف ارتقا در کیفیت محصول و همچنین برداشت محصول هرس می شوند ،
تکنیکهای مختلف هرس کردن بستگی به منطقه رشد گیاه دارد ، هرس کردن ساقه مرکزی و یا
شاخه های اصلی به اصطلاح Capping نامیده می شود
، اگر به جای ساقه اصلی شاخه های جانبی و رده های بعدی هرس شوند نوع هرس کردن Candelabra نامیده می شود.
گیاهان در طول زندگی خود بطور مرتب و منظم هرس می شوند ، نهال ها با توجه به محصول مرغوب که می دهند جداسازی و کاشته خواهند شد ، همین نهال ها بعدها بعنوان درختان جوان قهوه در مزرعه وجود خواهند
خانه قهوه تخصصی ایران/ مهدی قاسمی
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.