Specialty Coffee Association

IRAN
 

قسمت 25-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker


قسمت 25-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker

6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ


قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند .

قسمت‌ها را روی هم سوار کنید و قسمت زیرین را روی حرارت قرار دهید. همچنین سوپاپ را در جهت صحیح قرار دهید. هنگامی‌که آب شروع به جوشیدن می‌کند زمان روشن پشت و رو کردن دستگاه است.

قهوه‌جوش‌های ناپولیتن معمولاً با دستگاه اسپرسوساز یا موکاساز اشتباه گرفته می‌شود (که در قسمت ۶ درباره‌اش صحبت کردیم) اما فشار ایجاد شده در این روش به دلیل جاذبه‌ است. یک سوراخ در داخل دستگاه درست بالای قسمت آب است که از سر رفتن جلوگیری می‌کند و قطره‌های کوچکی را به بیرون پرتاب می‌کند.


* لوازم موردنیاز

- قهوه‌جوش سه تیکه شامل محفظه آب، فیلتر قهوه، پارچ سرو

- درجه‌بندی دیجیتالی

- دانه قهوه تازه ۲ قاشق غذاخوری (g۱۰) برای هر اونس (۱۸۰ میلی‌لیتر) آب

- آسیابی که در درجه درشت تنظیم شده باشد.

- منبع حرارتی

- آب تازه 180 سی سی برای هر ۲ قاشق دانه قهوه

- دستکش حرارتی

دستگاه قهوه ساز ناپولیتان دقیقاً شبیه اسمش کار می‌کند. وقتی آب شروع به جوشیدن کرده دستگاه را پشت و رو می‌کنیم و اجازه می‌دهیم که آب داغ از مابین فیلتر و قهوه‌ها رد شده و داخل قسمت زیرین بریزد و نتیجه یک قهوه با بافت كامل و سنگین می‌باشد.

این همیشه طعم بسیار قوی را به وجود می‌آورد. باید اندازه غیرمعمولی و بزرگ قهوه‌ی آسیاب شده و زمان برخورد کوتاه را در نظر بگیریم. اگر قهوه خیلی قوی باشد یا بیشتر از مقدار رسوب داشت باید درشت‌تر آسیاب کنید و من این را دریافته‌ام که هر چه درشت‌تر آسیاب کنید اثر بهتری خواهد داشت.


* دستورالعمل

١- قطعات قهوه‌جوش را از هم باز کنید.

۲- تمامی دانه‌ها یا قهوه آسیاب شده را اندازه‌گیری کنید اگر از دانه قهوه استفاده می‌کنید درشت‌تر آسیاب کنید.

۳- سرپوش فیلتر را برداشته و با دو قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده پر کنید و به آرامی بریزید تا سطح خاکه‌ها صاف باشد.

۴- محفظه آب را تا یک چهارم آن پر کنید سوراخ کوچک به آب اجازه انبساط را می‌دهد.

۵- فیلتر را داخل محفظه بگذارید.

۶- پارچ سرو را به دیگری متصل کنید.

7- دستگاه را روی گاز قرار دهید ولی اجازه ندهید که شعله‌ها در سراسر قهوه جوش پخش شوند. آن‌ها را در وسط متمرکز کنید.

8- وقتی که قطرات کوچک آب ظاهر شد، حرارت را خاموش کنید و با استفاده از دستکش آشپزخانه آن را پشت و رو روی گاز خاموش قرار دهید.

9- هنگامی که نیمه پایینی قهوه جوش پر شد، قهوه آماده است.


خانه قهوه تخصصی ایران/  ابوذر مفید

بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.