این قهوه ساز که موکا پات نامیده می شود ، با استفاده از فشار بخار آب یک فنجان
قهوه دم کشیده و قوی به ما می دهد که دارای بافتی نرم است ، بر خلاف باور عموم این
وسیله برای تهیه اسپرسو طراحی نشده است ، اما از آن برای تهیه قهوه ای با طعم و
مزه قوی در دمای بالا استفاده می شود.
برای استفاده از این وسیله شما به قهوه ای با اندازه آسیاب متوسط نیاز دارید.
- ابتدا محفظه پایین دستگاه را با آب ولرم پر نمایید تا گرم شدن دستگاه زیاد طول
نکشد در غیر اینصورت قهوه به جای دم کشیدن خواهد پخت،آب را تا زیر دریچه داخلی
پر کنید.
- سبد مخصوص قهوه را از قهوه پر کنید و سطح روی آن را صاف نمایید. سبد را درون جایگاهش قرار داده ، قوری را روی سبد بگذارید و محکم ببندید طوری
که هوا خارج و داخل نشود.
- دستگاه را روی شعله متوسط بگذارید و در آن را باز نگه داریدو دم کشیدن را کنترل نمایید ، همزمان با جوش آمدن آب ، قهوه درون قوری نمایان می
شود.
- زمانی که رنگ قهوه به کمرنگی می رود و حبابها نمایان می گردد ، دستگاه را از
روی شعله بردارید و قسمت پایین را با دستمالی مرطوب که از قبل خنک شده است
بپوشانید ، این کار باعث متوقف شدن پروسه دم کشیدن می شود و باعث می شود مواد
اضافی تر در عصاره گیری ما وارد نشود و در نتیجه طعم قهوه مناسب تر می شود.
- اکنون می توانید قهوه را سرو نمایید. (توجه داشته باشید کل زمان دم کشیدن
نباید از 5 دقیقه تجاوز نماید.)
برای تمیز کردن دستگاه ابتدا اجازه دهید تا کاملا سرد شود ، می توانید آن را
زیر آب سرد بگذارید و یا اینکه مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود سپس آن را با
اسفنج نرم و بدون استفاده از مواد شوینده ، با آب گرم به اندازه کافی شستشو دهید.
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید.