> واژه نامه قهوه | ۱۳۹۸/۱/۲۱
به انواعی از قهوه گفته می شود که دارای طعم ناگوار و خشن هستند، قهوه های کم کیفیت ربوستا و همچنین قهوه هائی که دارای حجم زیادی از دانه های خراب هستند.
۱۳۹۹/۱۰/۳
۱۳۹۹/۸/۴
۱۳۹۹/۶/۱۷
۱۳۹۹/۶/۵
۱۳۹۹/۵/۲۹
۱۳۹۹/۹/۱
۱۳۹۹/۸/۲۱
۱۳۹۹/۸/۱۵
۱۳۹۹/۶/۶
۱۳۹۹/۵/۲۷
۱۳۹۹/۱۰/۱۰
۱۳۹۹/۵/۲۲
۱۳۹۸/۲/۱۵
۱۳۹۸/۲/۱۳
۱۳۹۸/۲/۷
۱۳۹۸/۱/۲۴
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
۱۳۹۷/۵/۱۵
۱۳۹۸/۲/۲۳
۱۳۹۸/۲/۱۶
۱۳۹۸/۲/۶
۱۳۹۸/۱/۱۶
۱۳۹۸/۱/۱۳
۱۳۹۹/۶/۱۰