Specialty Coffee Association

IRAN
 

پروتکل خلاق بهداشتی گامی در جهت شروع ایمن آموزشهای مهارتی فنی و حرفه ای


پروتکل خلاق بهداشتی گامی در جهت شروع ایمن آموزشهای مهارتی فنی و حرفه ای

بدون شک امروزه تمامی مردم جهان به نحوی با ویرروس کرونا درگیرند . در ابتدا امید به این بود که این اپیدمی در بازه زمانی مشخصی پایان یافته و جهان به روال قبلی خود باز گردد.

ولی در حال حاضر همه ما به این نتیجه رسیده ایم که باید با این مهمان ناخوانده همزیستی مسالمت آمیز پیدا کنیم و با رعایت اصول بهداشتی به زندگی روزمره خود بازگردیم.

بیشتر استانداردهای جهانی تعریف شده برای کنترل اپیدمی کرونا مرتبط به  فضاهای عمومی بوده  و کمتر به قضاهای اختصاصی مرتبط می شود .

با کمی خلاقیت ، ما می توانیم با توجه به نوع کسب و کار خود پروتکل تکمیلی مناسبی با محیط و نوع کار خود ایجاد و آن را رعایت کنیم .

در مورد آموزشگاه صنایع غذایی با رویکرد آموزشهای تخصصی قهوه موارد ذیل در پروتکل بهداشتی ما قرار دارند :




·        بررسی درجه حرارت دمای بدن هنرجویان

·        پرسش سوالات پیرامون سلامتی فردی

·        برگزاری کلاسهای تک نفره و یا حداکثر 3 نفره برای رعایت فاصله مناسب بین هنرجویان

·        ضدعفونی لوازم شخصی هنرجویان در زمان ورود به آموزشگاه

·        استفاده از شیلد، ماسک و دستکش در زمان ورود به آموزشگاه و طی زمان آموزش

·        استفاده از لیوان اختصاصی برای هر هنرجو و قاشق کاپینگ اختصاصی ( علامت گذاری واضح لوازم شخصی )

·        کاهش زمان کلاسها به حداکثر 3 ساعت برای خستگی کمتر در زمان استفاده از وسایل ایمنی

·        پایان دادن سریع به کلاس در صورت مشاهده هرگونه علائم مرتبط به بیماری اعم از سرفه ، عطسه ، سردرد و ...

·        ضدعفونی کردن تمامی سطوع در شروع و نهایتا در پایان کلاس