Specialty Coffee Association

IRAN
 

در کافی شاپ ما اینترنت رایگان نداریم... لطفا با هم گفتگو کنید و تصور کنید در سال 1995 میلادی هستید


در کافی شاپ ما اینترنت رایگان نداریم... لطفا با هم گفتگو کنید و تصور کنید در سال 1995 میلادی هستید

هات بلک کافی در مرکز شهر تورنتو

«هات بلک کافه[1]» در مرکز شهر تورنتو ، انواع شیرینی درجه یک به شکل کیک های گردویی همراه با خشخاش و لیمو ، مافین های شکلاتی همراه با میوه های استوائی و... را سرو مینماید.

اما نقطه نظر آقای «جیمسون بینن استاک» رئیس « هات بلک » درباره ارائه سرویس اینترنت کمی متفاوت از سایر کافه هاست ایشان میگوید: شما میتوانید از قهوه های عالی و نوشیدنی های خاص لذت ببرید ولی لطفا از ما درخواست اینترنت نفرمایید! این مغازه سال گذشته بدون Wifi بازگشایی شده است با این نیت که مشتریان با یکدیگر گفتگو کنند بجای اینکه مدام مشغول لپ تاپ باشد.

او ادامه میدهد: ما درباره یک موج اجتماعی خلاق صحبت میکنیم. ما یک وسیله جهت تعاملات انسانی هستیم نه صرفا ارائه دهنده کالا.

در حالیکه هات بلک نخستین کافه عمومی بدون Wifi نیست، کارشناسان این صنعت معتقدند اینچنین مغازه ها در اقلیت هستند و جلب مشتریان جدید و گذری برایشان دشوار است.

«بینن استاک» میگوید: سفرهای متعددی انجام داده و در طول 15 سال اقامت در اروپا دریافته است که این راه میتواند ما را به نتایج اجتماعی خوبی هدایت کند. او مدعی نیست که رویکردی منحصر بفرد و انقلابی دارد اما آن را راه حلی برای جامعه ای میداند که دنیای مجازی که در آن غرق شده، هدایتش میکند و مردم به ندرت ارتباط چهره به چهره با یکدیگر برقرار میکنند.

در ابتدا مشتریان از این اتفاق شگفت زده میشوند و معمولا میگویند: «منظور شما چیست که Wifi ندارید؟»

«بینن استاک» افزود: این یک کمپین است میان علاقمندان این طرح و مخالفان آن. (تنها 4 نفر از 28 مورد بررسی شده به نبود Wifi اعتراض داشته اند)

هات بلک با 58 نفر ظرفیت، اخیرا توانسته توجه رسانه های خبری کانادا را برای روش متفاوتی که دارد، با انتشار مقاله ای در"Globe and Mail" و مصاحبه با Canadian Broadcasting Crop به خود جلب نماید.

در حالیکه مبنای کسب و کار بر سرو مشتری بیشتر در کافه میباشد، «بینن استاک» معتقد است: نبود Wifi باعث میشود که مشتریان زمان کمتری را در کافه صرف کنند ولی همان زمان را به تعامل و گفتگو با یکدیگر میگذرانند که شور و غوغای جالبی را در محیط ایجاد میکند.

کافی شاپهای دیگری نیز سیاست No Wifi را در پیش گرفتند و با استفاده از مبلمان راحت و میزهای باریک که امکان استفاده از لپ تاپ را به حداقل میرساند، در این راستا یک گام پیش رفتند.

«کارولین بل» مالک «کافه گرامپی» میگوید: ارائه Wifi فقط در شعبه «گرین پوینت» در بروکلین اجرا میشود که فضای بزرگتری دارد برای مشتریانی که تمایل به انجام کارهایشان در کافی شاپ دارند. این کافه در 7 شعبه دیگر خود در نیویورک ارائه سرویس Wifi ندارد.

«الکس م.ساسکایند» دانشیار مدیریت غذا و نوشیدنی مدرسه مدیریت هتلداری در دانشگاه «کورنل» معتقد است نبود  Wifi یک ضرر است. مشتریان امروزی طبق عادت، انتظار دارند سرویس Wifi موجود باشد و نبود آن، آنها را شگفت زده خواهد کرد.

او میگوید: دلیل اکثر مردم برای رفتن به کافی شاپ همین استفاده از سرویس Wifi است.

موضوع پایان نامه «رُز ک. پوزوس» از دانشجویان کالج سوارتمور پنسیلوانیا در سال 2015 «جامعه پذیری شهری» بود و فرضیه آن این بود که: تنها در کافی شاپ نشستن با یک لپ تاپ لزوما به معنی ضد اجتماع بودن نیست.

ایشان در پایان نامه خود نوشت: مردم همچنان رفتن به کافی شاپ را به تنها ماندن در خانه یا محل کار ترجیح میدهند و این موضوع نشان میدهد که مردم برای رفتن به کافی شاپ یک دلیل اجتماعی دارند حتی اگر نخواهند مستقیم با دیگران در تعامل باشند.

ایشان اضافه نموده: بعضی کافی شاپ های دیگر مانند «بلو باتلز کافی» میدانند که نبود Wifi مانع از آمدن افراد با لپ تاپ نخواهد شد. برخی کافی شاپ ها برای بازداشتن واقعی مشتریان از اینکار، محوطه لپ تاپ آزاد را ایجاد کرده اند.

«جردن مایکل من» موسس «اسپراج مدیا نتورک»، که معمولا درباره اخبار قهوه و فرهنگ مینویسد، گفته: برخی مشتریان فقط به اینترنت رایگان فکر میکنند و حتی قهوه شان را کامل نمینوشند.

قطع سرویس Wifi رویه فروشگاه های زنجیره ای قهوه مانند استارباکس نخواهد بود و افزود: هات بلک قطعا جزو اقلیت ها خواهد بود.

او معتقد است ارائه Wifi در بیشتر کافی شاپ ها مانند قراردادن یک صابون زیبا در سرویس بهداشتی یا در نظر گرفتن محل بازی کودکان است، این امکان، ضرورت یا قانونی برای افتتاح یک کافه  نیست ولی مشتریان را شاد میسازد و باعث میشود کافی شاپ شما را بیشتر شبیه خانه خود احساس کنند.

مرجان بستان بان

خانه قهوه تخصصی



[1] Hot Black Coffee

 


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


بیش از یک میلیون نفر شب و روز تلاش می‌کنند تا بهترین دانه‌های قهوه را تهیه کنند. قهوه به راحتی در هر خاکی نمی‌تواند پرورش داده شود و نیازمند خاک، شر...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...