Specialty Coffee Association

IRAN
 

در کافی شاپ ما اینترنت رایگان نداریم... لطفا با هم گفتگو کنید و تصور کنید در سال 1995 میلادی هستید


در کافی شاپ ما اینترنت رایگان نداریم... لطفا با هم گفتگو کنید و تصور کنید در سال 1995 میلادی هستید

هات بلک کافی در مرکز شهر تورنتو

«هات بلک کافه[1]» در مرکز شهر تورنتو ، انواع شیرینی درجه یک به شکل کیک های گردویی همراه با خشخاش و لیمو ، مافین های شکلاتی همراه با میوه های استوائی و... را سرو مینماید.

اما نقطه نظر آقای «جیمسون بینن استاک» رئیس « هات بلک » درباره ارائه سرویس اینترنت کمی متفاوت از سایر کافه هاست ایشان میگوید: شما میتوانید از قهوه های عالی و نوشیدنی های خاص لذت ببرید ولی لطفا از ما درخواست اینترنت نفرمایید! این مغازه سال گذشته بدون Wifi بازگشایی شده است با این نیت که مشتریان با یکدیگر گفتگو کنند بجای اینکه مدام مشغول لپ تاپ باشد.

او ادامه میدهد: ما درباره یک موج اجتماعی خلاق صحبت میکنیم. ما یک وسیله جهت تعاملات انسانی هستیم نه صرفا ارائه دهنده کالا.

در حالیکه هات بلک نخستین کافه عمومی بدون Wifi نیست، کارشناسان این صنعت معتقدند اینچنین مغازه ها در اقلیت هستند و جلب مشتریان جدید و گذری برایشان دشوار است.

«بینن استاک» میگوید: سفرهای متعددی انجام داده و در طول 15 سال اقامت در اروپا دریافته است که این راه میتواند ما را به نتایج اجتماعی خوبی هدایت کند. او مدعی نیست که رویکردی منحصر بفرد و انقلابی دارد اما آن را راه حلی برای جامعه ای میداند که دنیای مجازی که در آن غرق شده، هدایتش میکند و مردم به ندرت ارتباط چهره به چهره با یکدیگر برقرار میکنند.

در ابتدا مشتریان از این اتفاق شگفت زده میشوند و معمولا میگویند: «منظور شما چیست که Wifi ندارید؟»

«بینن استاک» افزود: این یک کمپین است میان علاقمندان این طرح و مخالفان آن. (تنها 4 نفر از 28 مورد بررسی شده به نبود Wifi اعتراض داشته اند)

هات بلک با 58 نفر ظرفیت، اخیرا توانسته توجه رسانه های خبری کانادا را برای روش متفاوتی که دارد، با انتشار مقاله ای در"Globe and Mail" و مصاحبه با Canadian Broadcasting Crop به خود جلب نماید.

در حالیکه مبنای کسب و کار بر سرو مشتری بیشتر در کافه میباشد، «بینن استاک» معتقد است: نبود Wifi باعث میشود که مشتریان زمان کمتری را در کافه صرف کنند ولی همان زمان را به تعامل و گفتگو با یکدیگر میگذرانند که شور و غوغای جالبی را در محیط ایجاد میکند.

کافی شاپهای دیگری نیز سیاست No Wifi را در پیش گرفتند و با استفاده از مبلمان راحت و میزهای باریک که امکان استفاده از لپ تاپ را به حداقل میرساند، در این راستا یک گام پیش رفتند.

«کارولین بل» مالک «کافه گرامپی» میگوید: ارائه Wifi فقط در شعبه «گرین پوینت» در بروکلین اجرا میشود که فضای بزرگتری دارد برای مشتریانی که تمایل به انجام کارهایشان در کافی شاپ دارند. این کافه در 7 شعبه دیگر خود در نیویورک ارائه سرویس Wifi ندارد.

«الکس م.ساسکایند» دانشیار مدیریت غذا و نوشیدنی مدرسه مدیریت هتلداری در دانشگاه «کورنل» معتقد است نبود  Wifi یک ضرر است. مشتریان امروزی طبق عادت، انتظار دارند سرویس Wifi موجود باشد و نبود آن، آنها را شگفت زده خواهد کرد.

او میگوید: دلیل اکثر مردم برای رفتن به کافی شاپ همین استفاده از سرویس Wifi است.

موضوع پایان نامه «رُز ک. پوزوس» از دانشجویان کالج سوارتمور پنسیلوانیا در سال 2015 «جامعه پذیری شهری» بود و فرضیه آن این بود که: تنها در کافی شاپ نشستن با یک لپ تاپ لزوما به معنی ضد اجتماع بودن نیست.

ایشان در پایان نامه خود نوشت: مردم همچنان رفتن به کافی شاپ را به تنها ماندن در خانه یا محل کار ترجیح میدهند و این موضوع نشان میدهد که مردم برای رفتن به کافی شاپ یک دلیل اجتماعی دارند حتی اگر نخواهند مستقیم با دیگران در تعامل باشند.

ایشان اضافه نموده: بعضی کافی شاپ های دیگر مانند «بلو باتلز کافی» میدانند که نبود Wifi مانع از آمدن افراد با لپ تاپ نخواهد شد. برخی کافی شاپ ها برای بازداشتن واقعی مشتریان از اینکار، محوطه لپ تاپ آزاد را ایجاد کرده اند.

«جردن مایکل من» موسس «اسپراج مدیا نتورک»، که معمولا درباره اخبار قهوه و فرهنگ مینویسد، گفته: برخی مشتریان فقط به اینترنت رایگان فکر میکنند و حتی قهوه شان را کامل نمینوشند.

قطع سرویس Wifi رویه فروشگاه های زنجیره ای قهوه مانند استارباکس نخواهد بود و افزود: هات بلک قطعا جزو اقلیت ها خواهد بود.

او معتقد است ارائه Wifi در بیشتر کافی شاپ ها مانند قراردادن یک صابون زیبا در سرویس بهداشتی یا در نظر گرفتن محل بازی کودکان است، این امکان، ضرورت یا قانونی برای افتتاح یک کافه  نیست ولی مشتریان را شاد میسازد و باعث میشود کافی شاپ شما را بیشتر شبیه خانه خود احساس کنند.

مرجان بستان بان

خانه قهوه تخصصی



[1] Hot Black Coffee

 


اخبار

داستان آشنایی من با قهوه My Coffee Story
شاید یکی ازسخت ترین کارها ، کوتاه تعریف کردن یک داستان طولانی باشد. من می خواهم; با هفت عکس و توضیحات کوتاهی برای هر کدام از عکس ها،; از دو دهه; آش...


میلاد مسیح و سال نو میلادی مبارک Merry Christmas & Happy New Year
کریسمس جشنی است در آیین مسیحیت که به منظور گرامی داشت زادروز حضرت عیسی مسیح برگزار می شود.پیامبر مهر، عشق و صلح. مسیحیان سراسر دنیا این روزها، گرد خا...


گرمایش زمین و کاهش محصول قهوه برزیل در سال 2021
هرساله تا اواخر شهریورماه بیشتراز 90% محصول قهوه برزیل جمع آوری شده است و این دقیقا زمانی است که بازیگران جهانی صنعت قهوه شروع به بررسی و برنامه ریز...


موقعیت و محیط آموزشی
موقعيت و محيط آموزشی هر دو از عوامل بسيار مؤثر در يادگيرى هستند.منظور ما از محيط ممکن است هویت فيزيکى مکان آموزشی باشد، مانند نور، هوا، تجهيزات و امک...


تغییرات مهم چگونه رخ می دهند؟
وقتی یک تخم مرغ با نیرویی خارجی شکسته می شود یک زندگی پایان می یابد.وقتی یک تخم مرغ با نیرویی داخلی شکسته می شود یک زندگی آغاز می شود.تغییرات مهم همیش...


مقالات

گاز زدایی قهوه Coffee Degassing
چرا باید به قهوه بعد از برشته کاری اجازه گاز زدایی دهیم؟آیا قهوه هرچه تازه‌ برشت باشد کیفیت بهتری دارد ؟;جواب این سوال شما هم بله و هم نه است.; مطمئ...


مدیریت مشتری ناراضی Handling Complain
خوشبختانه درصد بسیار ناچیزی از فروش و خدمات منجر به شکایت و نهایتا مشتری ناراضی می گردد .;معمولاً این شکایات اکثر کوچک و قابل حل هستند . اگر در قهوه...


مزیت استفاده از آسیاب قهوه با تیغه های مخروطی Conical Burrs Coffee Grinder
تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟ How much caffeine it takes to kill an average person
چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟مصرف متعادل کافئین می تواند اثرات مفیدی داشته باشد ، اما در مقادیر زیاد می تواند سلامتی و در موارد...


نحوه تهیه قهوه عربی Arabic Coffee
;مصرف این قهوه بیشتر در کشورهای عربی مشاهده میگردد ،در واقع مردم عرب برای نوشیدن قهوه مراسم و قوانین خاصی دارند و با اعتقاد و باورهایی که دارند آن را ...


مزرعه

کاشت و تکثیر گیاه قهوه Coffee Planting & Reproduction
کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


تولید گیاه قهوه
کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قهوه ساز وکیوم پات Vacuum Pot
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


پرکولاتور perculator
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک Turkish coffee
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...


واژه نامه قهوه

آسیاب مخروطی Conical Burrs Coffee Grinder
تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


کاتیمور Catimor
;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


کچوای Catuai
گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


کاتورا Caturra
یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


کراسCross
در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...