Specialty Coffee Association

IRAN
 

در کافی شاپ ما اینترنت رایگان نداریم... لطفا با هم گفتگو کنید و تصور کنید در سال 1995 میلادی هستید


در کافی شاپ ما اینترنت رایگان نداریم... لطفا با هم گفتگو کنید و تصور کنید در سال 1995 میلادی هستید

هات بلک کافی در مرکز شهر تورنتو

«هات بلک کافه[1]» در مرکز شهر تورنتو ، انواع شیرینی درجه یک به شکل کیک های گردویی همراه با خشخاش و لیمو ، مافین های شکلاتی همراه با میوه های استوائی و... را سرو مینماید.

اما نقطه نظر آقای «جیمسون بینن استاک» رئیس « هات بلک » درباره ارائه سرویس اینترنت کمی متفاوت از سایر کافه هاست ایشان میگوید: شما میتوانید از قهوه های عالی و نوشیدنی های خاص لذت ببرید ولی لطفا از ما درخواست اینترنت نفرمایید! این مغازه سال گذشته بدون Wifi بازگشایی شده است با این نیت که مشتریان با یکدیگر گفتگو کنند بجای اینکه مدام مشغول لپ تاپ باشد.

او ادامه میدهد: ما درباره یک موج اجتماعی خلاق صحبت میکنیم. ما یک وسیله جهت تعاملات انسانی هستیم نه صرفا ارائه دهنده کالا.

در حالیکه هات بلک نخستین کافه عمومی بدون Wifi نیست، کارشناسان این صنعت معتقدند اینچنین مغازه ها در اقلیت هستند و جلب مشتریان جدید و گذری برایشان دشوار است.

«بینن استاک» میگوید: سفرهای متعددی انجام داده و در طول 15 سال اقامت در اروپا دریافته است که این راه میتواند ما را به نتایج اجتماعی خوبی هدایت کند. او مدعی نیست که رویکردی منحصر بفرد و انقلابی دارد اما آن را راه حلی برای جامعه ای میداند که دنیای مجازی که در آن غرق شده، هدایتش میکند و مردم به ندرت ارتباط چهره به چهره با یکدیگر برقرار میکنند.

در ابتدا مشتریان از این اتفاق شگفت زده میشوند و معمولا میگویند: «منظور شما چیست که Wifi ندارید؟»

«بینن استاک» افزود: این یک کمپین است میان علاقمندان این طرح و مخالفان آن. (تنها 4 نفر از 28 مورد بررسی شده به نبود Wifi اعتراض داشته اند)

هات بلک با 58 نفر ظرفیت، اخیرا توانسته توجه رسانه های خبری کانادا را برای روش متفاوتی که دارد، با انتشار مقاله ای در"Globe and Mail" و مصاحبه با Canadian Broadcasting Crop به خود جلب نماید.

در حالیکه مبنای کسب و کار بر سرو مشتری بیشتر در کافه میباشد، «بینن استاک» معتقد است: نبود Wifi باعث میشود که مشتریان زمان کمتری را در کافه صرف کنند ولی همان زمان را به تعامل و گفتگو با یکدیگر میگذرانند که شور و غوغای جالبی را در محیط ایجاد میکند.

کافی شاپهای دیگری نیز سیاست No Wifi را در پیش گرفتند و با استفاده از مبلمان راحت و میزهای باریک که امکان استفاده از لپ تاپ را به حداقل میرساند، در این راستا یک گام پیش رفتند.

«کارولین بل» مالک «کافه گرامپی» میگوید: ارائه Wifi فقط در شعبه «گرین پوینت» در بروکلین اجرا میشود که فضای بزرگتری دارد برای مشتریانی که تمایل به انجام کارهایشان در کافی شاپ دارند. این کافه در 7 شعبه دیگر خود در نیویورک ارائه سرویس Wifi ندارد.

«الکس م.ساسکایند» دانشیار مدیریت غذا و نوشیدنی مدرسه مدیریت هتلداری در دانشگاه «کورنل» معتقد است نبود  Wifi یک ضرر است. مشتریان امروزی طبق عادت، انتظار دارند سرویس Wifi موجود باشد و نبود آن، آنها را شگفت زده خواهد کرد.

او میگوید: دلیل اکثر مردم برای رفتن به کافی شاپ همین استفاده از سرویس Wifi است.

موضوع پایان نامه «رُز ک. پوزوس» از دانشجویان کالج سوارتمور پنسیلوانیا در سال 2015 «جامعه پذیری شهری» بود و فرضیه آن این بود که: تنها در کافی شاپ نشستن با یک لپ تاپ لزوما به معنی ضد اجتماع بودن نیست.

ایشان در پایان نامه خود نوشت: مردم همچنان رفتن به کافی شاپ را به تنها ماندن در خانه یا محل کار ترجیح میدهند و این موضوع نشان میدهد که مردم برای رفتن به کافی شاپ یک دلیل اجتماعی دارند حتی اگر نخواهند مستقیم با دیگران در تعامل باشند.

ایشان اضافه نموده: بعضی کافی شاپ های دیگر مانند «بلو باتلز کافی» میدانند که نبود Wifi مانع از آمدن افراد با لپ تاپ نخواهد شد. برخی کافی شاپ ها برای بازداشتن واقعی مشتریان از اینکار، محوطه لپ تاپ آزاد را ایجاد کرده اند.

«جردن مایکل من» موسس «اسپراج مدیا نتورک»، که معمولا درباره اخبار قهوه و فرهنگ مینویسد، گفته: برخی مشتریان فقط به اینترنت رایگان فکر میکنند و حتی قهوه شان را کامل نمینوشند.

قطع سرویس Wifi رویه فروشگاه های زنجیره ای قهوه مانند استارباکس نخواهد بود و افزود: هات بلک قطعا جزو اقلیت ها خواهد بود.

او معتقد است ارائه Wifi در بیشتر کافی شاپ ها مانند قراردادن یک صابون زیبا در سرویس بهداشتی یا در نظر گرفتن محل بازی کودکان است، این امکان، ضرورت یا قانونی برای افتتاح یک کافه  نیست ولی مشتریان را شاد میسازد و باعث میشود کافی شاپ شما را بیشتر شبیه خانه خود احساس کنند.

مرجان بستان بان

خانه قهوه تخصصی



[1] Hot Black Coffee

 


اخبار

آزمون عملی دوره آموزشی باریستا سازمان فنی و حرفه ای کشور
علاقمندان به دریافت گواهینامه بین المللی باریستا از سازمان فنی وحرفه ای می بایست پس از طی دوره های آموزشی در آزمونهای مهارتی شرکت و; نمرات لازم را کسب...


مراسم اهداء گواهینامه های دوره چهاردهم کاردان قهوه
چهاردهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء در این مرکز برگزار ;گردید .;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ...


برشته کاری قهوه در منزل Home Coffee Roasting *
برشته کاری قهوه ساده است و یک مسیر خطی هنر آشپزی را دنبال می کند،;البته عوامل متعددی در آن می تواند تفاوتهای چشمگیری در نتیجه کار شما به وجود آورند.هر...


ترویج قهوه ترک در امریکای شمالی *
کامیونی با طراحی زیبای دوره عثمانی در کنار خیابان پنجم نیویورک ایستاده ، چند دختر و پسر با لباسهای سنتی ترکیه در حال سرو قهوه و پاسخ به سوالات رهگذران...


دوره آموزشی شکلات ساز با ارائه گواهینامه از طرف سازمان فنی و حرفه ای کشور
نام استاندارد آموزش شغل : شکلات سازشرح استاندارد : شکلات ساز شغلی است از مشاغل خدمات تغذیه که دارای شایستگی های انتخاب مواد پایه تشکیل دهنده شکلات و ک...


مقالات

هفت تا از بهترین قهوه سازهای سفری Mobile coffee maker *
وقتی با قهوه بیشتر آشنا می شویم وسواس و حساسیت بیشتری هم بهش پیدا می کنیم .قبلا هر جور; قهوه رو هر جائی می خوردیم برامون زیادمهم نبود و; به ریزه کاریه...


برداشت قهوه با کمک حیوانات Animal coffee harvest *
برخی از حیوانات علاقه زیادی به خوردن گیلاسهای رسیده قهوه دارند ، مخصوصا انهایی که شیرین بوده و عطر و طعم خوبی دارند ، گیلاسهای خورده شده توسط این جا...


قهوه و ورزش حرفه ای Coffee and professional sports *
اگر شما یک ورزشکار حرفه ای و همزمان یک قهوه باز هستید، این مطلب برای شما نوشته شده است. در این مطلب نکاتی مطرح میشود که باعث علاقه و وابستگی بیشتر شم...


قهوه امریکای مرکزی و جنوبی قسمت اول Central and south America Coffee *
امریکای مرکزی و جنوبی مناطق جدید و مدرن تولید قهوه می باشند. علیرغم اینکه این مناطق جدیدترین مناطق کاشت قهوه در جهان محسوب می شوند ولی توانسته اند بر...


رواج قهوه بخش اول Coffee goes public *
اولین قهوه خانه ها;qahveh khaneh;در قرن پانزدهم در محلی که امروز شبه جزیره عربستان نامیده می شودبه وجود آمد و خیلی سریع به دیگر شهرهای خاورمیانه نفوذ ...


مزرعه

خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


ارزش گذاری مقایسه ای Green bean Equivalent
اصطلاحی است که برای اهداف آماری توسط موسسه بین المللی قهوه معرفی شده است.برای داشتن 60 کیلوگرم قهوه سبز;120 کیلوگرم گیلاس خشک; مورد نیاز است.برای دا...


بازده در کشاورزی قهوه Coffee Yield
منظور از این اصطلاح مقدار قهوه سبزی است که از گیلاس قهوه به دست می آید ، به عنوان مثال بازده 6 به آن معنی است که 6 کیلوگرم گیلاس قهوه می تواند 1 کیلو...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

قسمت 25-3- فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قسمت 25-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قسمت 25-5- قهوه ساز وکیوم پات
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


قسمت 25- 6- پرکولاتور perculator *
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قسمت 25-7- قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...


واژه نامه قهوه

جدا ساز چرخشی Cyclone Separator *
قسمتی از دستگاه برشته کاری قهوه برای جداسازی دود و ذرات (Chaff) که درفرآیند برشته کاری بوجود می اید ....


قهوه بدون کافئین Decaf Coffee *
قهوه بدون کافئین به روشهای متفاوتی تهیه می شود ولی نقطه اشتراک تمامی روشها این است که فرآوری بر روی قهوه سبز صورت می گیرد.دو روش رایج برای کافئین زدائ...


برشته کاری تیره Dark Roast *
درجه ای در برشته کاری قهوه که در آن دانه های قهوه به رنگ قهوه ای بسیار تیره یا مشکی در می آیند .این درجه از بو دادن باعث خروج روغنهای قهوه می شود و ظا...


سینی ریزش Drip Tray *
سینی در ماشین اسپرسو که فنجان را برای پر شدن روی ان قرار می دهند و برای جمع آوری سر ریز و چکه در زیر گروپ طراحی شده است....


دستگاه برشته کاری استوانه ای قهوه Drum Roaster*
دستگاه برشته کاری قهوه که دارای محفظه ای استوانه ای با حجم مشخصی برای فراوری قهوه می باشددر این روش برشته کاری قهوه; استوانه ها در حجمهای 100 گرم; الی...