Specialty Coffee Association

IRAN
 

اندازه اسیاب مناسب قهوه برای متدهای متفاوت دم آوری Suitable Coffee Grinder Size for Different Brewing Methods


اندازه اسیاب مناسب قهوه برای متدهای متفاوت دم آوری Suitable Coffee Grinder Size for Different Brewing Methods

به طور کلی برای انتخاب آسیاب مناسب باید ابتدا نوع قهوه آسیاب شده خود را انتخاب کنید . بیشتر تازه کار ها قهوه را بسیار ریز آسیاب می کنند اما بهتر است ابتدا قهوه را درشت تر از چیزی که مورد نیاز است آسیاب کرده و سپس مرحله به مرحله آن را ریز تر کنید تا به اندازه دلخواه برسید.


آسیاب کردن آردی

در این نوع آسیاب قهوه به اندازه آرد ریز می شود.  اگر انگشتتان را درون قهوه ترک آسیاب شده فرو ببرید، انگشت شما باید از گرد و غبار ناشی از قهوه پوشیده شود. معمولا برای این نوع آسیاب می بایست از آسیاب تیغه ای قوی استفاده شود ولی متاسفانه بر اثر گرمای زیاد رایحه و طعم قهوه از بین میرود.

آسیابهای خانگی صفحه ای ، معمولاً درجه بندی مخصوص برای آسیاب کردن به صورت آرد را ندارند. یکی از دوستانم که باستان شناس است از یک هاون استفاده می‌کند که از نظر او فوق‌العاده می‌باشد زیرا می‌تواند دانه‌ها را به ریزترین و خاکه ترین حالت دلخواه در بیاورد بدون اینکه باعث گرم شدن دانه ها شود.

اندازه متوسط برای هر ذره در این آسیاب ۱۰۰ میکرون است. 


آسیاب اسپرسو 

 این آسیاب نیازمند اندازه متوسط ذره‌های ۲۰۰ میکرون می باشد .

 

 آسیاب نرم/ وکیوم

این نوع آسیاب تقریباً همیشه پودری شکل است.  اگر انگشتان را داخل آن فرو ببرید و بیرون بیاورید هیچ چیزی به آن نمی چسبد . استخراج این قهوه به طور معمول در طی ۳ دقیقه انجام می شود و سایز متوسط ذره ها ۵۰۰ میکرون است. این نوع آسیاب برای ماشین قهوه وکیوم و همینطور برای دستگاه قهوه دستی  one cup mellita style   که به شکلمی باشد.

 

 آسیاب  Drip

در بیشتر قهوه های مدرن بسته بندی شده این نوع آسیاب صورت می گیرد.  این آسیاب از مدل وکیوم یک درجه درشت تر آسیاب می کند.  این نوع اسیاب برای ۴ تا ۶ دقیقه تماس با آب داغ و  استخراج قهوه طراحی شده است و هیچ گونه پودری ندارد.  این قهوه ها پس از آسیاب نباید به یکدیگر بچسبند. هر نوع متد دم آوری قهوه که بر اساس جاذبه کار می کند ، توانایی استفاده از این نوع قهوه را دارد.

 درشتی ذرات قهوه اجازه می‌دهد که آب داغ مابین ذرات گذر کرده و بعد از تماس با آنها به داخل فلاسک قهوه سرازیر شود .  اندازه متوسط این ذرات ۵۰۰ میکرون و کمی بیشتر است.

 

 آسیاب  Drip اتوماتیک

 این قهوه شباهت زیادی به نمک Kosher  دارد .  برای استفاده در فیلتر های آهنی و در سبد های آهنی طراحی شده است .  این نوع قهوه نیازمند مدت ۶ تا ۸ دقیقه تماس با آب برای استخراج است و به طور معمول در دستگاه های الکتریکی قهوه استفاده میشود .  اگرچه ، سازگار با هر نوع روش دم آوری قهوه میباشد  .  به طور مثال می توانیم از این قهوه در فرنچ پرس و دریپ میکر  استفاده کرد.  اگر قهوه ساز اتوماتیک شما به وسیله یک المنت الکتریکی گرمایی کم قدرت می تواند در مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قهوه را استخراج کند،  بهتر است از قهوه های دانه درشت استفاده کنید. این کار باعث می شود افزایش قدرت تحمل در اصطلاحی به نام  Long Hot Summer  بالا رود


دستگاه اتوماتیک Bunn به صورت خیلی نادر در زمان ۳ دقیقه را استفاده می‌کند که این سبب به دست آمدن قهوه و استخراج بهتر می‌شود.  البته یک سری تنظیمات در مرحله آخر باید توسط خود دستگاه و شما انجام شود ولی در نهایت متوسط اندازه این نوع آسیاب 800 میکرون برای ماشین اتوماتیک آمریکایی 580 میکرون برای اندازه ماشین اتوماتیک Drip اروپایی در نظر گرفته شده است.

 

آسیاب درشت

 این نوع آسیاب مناسب برای هر نوع دم  آوری قهوه است که بیشتر از ۸ دقیقه طول می کشد .  ماشین های بزرگ صنعتی ،دم آوری قهوه را درون پارچه یا کیسه هایی می ریزند که URNS نام دارد.  از این نوع آسیاب استفاده می کنند یا مدل های دیگر دم آوری  قهوه شبیه کابوی و Campfire  قهوه ، جایی که قهوه های آسیاب شده را درون یک ظرف چرخانده و آب داغ به آن اضافه می کنند.


 در سال ۱۹۴۸،  یک شرکت خصوصی برشته کاری قهوه  با تدوین و بررسی این استانداردها و ارائه آن به سازمان ملل متحد ، در نهایت توسط این سازمان تصویب و منتشر شد.این قواعد از سال ۱۹۴۸ تا به حال تغییر نکرده اند درست برخلاف دیگر قواعد قهوه که هر چند سال یکبار تغییر می کند.  خوشبختانه این سازمان به جای اینکه به تبلیغ محصول خود بپردازد ،  شروع به تحقیقات ریاضی و شیمی در مورد قهوه و ذرات و طعم آن کرد  و این تحقیقات را در اختیار عموم مردم قرار داد و باعث آگاهی مردم در این باره شدند.

 در آخر باید پرسید آیا نوع آسیاب مهم است؟ بله . برای اینکه یک آسیاب اشتباه طعم قهوه را تغییر می‌دهد و یک آسیاب مناسب باعث به وجود آمدن قهوه عالی می شود .

 

 بهترین روش برای فهمیدن نوع آسیاب مناسب برای Drip  اتوماتیک  

 آسانترین و بهترین راه برای تشخیص اینکه آیا آسیاب ما با قهوه و روش دم آوری ما متناسب است یا نه این است که در حین دم آوری قهوه به مهمترین عامل که زمان است توجه کنیم. 

قهوه را درون قهوه جوش بریزید و زمان را در اندازه بگیرید  . اگر کمتر از ۳ دقیقه طول کشید  ریز تر آسیاب کنید.  اگر بیشتر از ۶ دقیقه طول کشید درشتر آسیاب کنید.  ذره های ریز اسیاب شده سرعت عبور و تماس آب را می گیرد و باعث افزایش زمان تماس با آب داغ می شود و باعث سرعت بخشیدن بیش از حد استخراج عطر و بوی قهوه می شود. هر تغییری در اندازه آسیاب تاثیر گذاری مستقیم بر طعم و عطر قهوه Drip  دارد.


 قهوه های ریز آسیاب شده در تماس بیشتر با آب داغ و طولانی کردن زمان استخراج ،قهوه های قوی تری به ما می دهند.  برعکس قهوه هایی که درشت اسیاب شده اند و تماس کمتری برقرار می‌کنند و زمان کمتری را می‌گیرند و در نتیجه ضعیف تر هستند

 

طبقه بندی قهوه های آسیاب شده متفاوت بر اساس میکرون

  • اندازه متوسط ذره های آردی :  100 میکرون
  •  اندازه متوسط ذره های اسپرسو :  200 میکرون
  •  اندازه متوسط ذره های ریز:  500 میکرون  
  •  اندازه متوسط ذره‌های Drip دریپ : 600 میکرون
  • اندازه متوسط ذره های Drip  اتوماتیک آمریکایی : 800 میکرون
  • اندازه متوسط ذره های Drip  اتوماتیک اروپایی  : 580 میکرون
  • اندازه متوسط آسیاب درشت : 1000 میکرون 




اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...