اگر با برشته کاری قهوه سروکار داشته باشید حتما به تعداد محدود از دانه هائی بر خورده اید که پس از مرحله برشته کاری رنگ قهوه ای بخود نمی گیرند و حداکثر زرد رنگ می شوند.
این دانه ها کواکر یا کال نامیده می شوند و به این دلیل بوجود می آیند که گیلاس قهوه قبل از رسیده شدن از درخت برداشت شده است .
در فرآوری تر می توانیم تا حدودی این دانه ها را توسط غوطه وری گیلاسها در آب جداسازی کنیم ولی در فرآوری طبیعی جداسازی بمراتب سخت تر می شود .
اینگونه دانه های نرسیده در فنجان طعم خام و ناپختگی ایجاد می کند.
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید.