Specialty Coffee Association

IRAN
 

کواکر (نرسیده ,کال) Quaker


کواکر (نرسیده ,کال) Quaker

اگر با برشته کاری قهوه سروکار داشته باشید حتما به تعداد محدود از دانه هائی بر خورده اید که پس از مرحله برشته کاری رنگ قهوه ای بخود نمی گیرند و حداکثر زرد رنگ می شوند.

این دانه ها کواکر یا کال نامیده می شوند و به این دلیل بوجود می آیند که گیلاس قهوه قبل از رسیده شدن از درخت برداشت شده است .

در فرآوری تر می توانیم تا حدودی این دانه ها را توسط  غوطه وری گیلاسها در آب جداسازی کنیم ولی در فرآوری طبیعی جداسازی بمراتب سخت تر می شود .

اینگونه دانه های نرسیده در فنجان طعم خام و ناپختگی ایجاد می کند.


بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید.