Specialty Coffee Association

IRAN
 

قهوه مرغوب در حراج السالوادر به قیمت فنجانی 95 دلار رسید!


قهوه مرغوب در حراج السالوادر به قیمت فنجانی 95 دلار رسید!

قهوه مرغوب در حراج السالوادر به قیمت فنجانی 95 دلار رسید

اگر شما ویدیوی زنده ای از حراج بهترین قهوه السالوادر را دیده باشید تولید کنندگان زیادی را دیدید که با صورت خندان به همراه آهنگ سنتی السالواردی در پس زمینه میرقصیدند. انها دلیل خوبی برای این شادی داشتند. حراج 2017 که توسط موسسه غیرانتفاعی همیاری برای " قهوه مرغوب " سازماندهی شد و شرکای داخلی که در رقابت کیفیتی"  قهوه مرغوب " سال 2017 به موفقیت دست پیدا کرده بودند، رکورد حراجی موسسه تحقیق و توسعه قهوه السالوادور را  بوسیله تعداد زیادی از خریداران بین المللی قهوه  شکستند که این خریداران بیش از  95 دلار برای یک پوند ( 450 گرم ) از قهوه عسلی پاکامرا از قهوه مزارع سانتارزا پرداخت کردند . بالاترین مبلغ فردی که قبلا در السالوادور برای یک پوند قهوه داده شده بود 50 دلار و 10 سنت بود.

بعد از اینکه هیات داوران بین المللی السالوادور به این قهوه رتبه مثبت 91 ( بالای 91 ) را دادند این قهوه به دو بخش در این حراجی تقسیم شد یک بخش در جعبه های 30 کیلیویی  و دیگری 5 کیلویی. پنج شرکت قهوه  برای بردن شرط 95.70  و 95.50 دلاری با هم تجمیع شدند. قهوه مارویاما ژاپن و قهوه تایو برای خریداری یکی از بخشها با هم تجمیع شدند در حالیکه بقیه به سراغ کمپانی های کره ایی پان پان ( Pon Pon ) ساراتوهیکا  ( sarutahiko Coffee ) و قهوه مش ( Mesh Coffee ) رفتند.

این حراجی موفقیت بزرگی را برای مزرعه قهوه سانتا رزا - که در سال 1979 توسط جورج رائول ریورا در نزدیکی شهر لاپالما ایجاد شده بود- و همچنین برای تنوع پاناکورا به دنبال داشت که نه تنها برای سایز بسیار بزرگ قهوه اش بلکه برای پتانسیل کیفیتی که در کل کشور دارد نیز شناخته شده است .

رکورد دوم و سوم برای قهوه هایی که در این حراجی شرکت کرده بودند متعلق به مزارع ماریا النا اویلا اوسل ( Maria Elena Avila's Ausol )   و گلوریا مرسدس رودریگز فینسا نجاپا ( Gloria Mercedes Rodriguez Finca Nejapa ) بود که هر کدام بالای 20 دلار را به خودشان اختصاص دادند. خریداران این قهوه ها از چین  و ایتالیا و استونا به آنجا سرایز شده بودند. قیمت متوسط برای تمام بیست شش  نوع قهوه ایی که در طول این حراجی فروخته شد ، 13 دلار و 25 پوند بود که در حدود بیش از 350 هزار دلار سود  برای تولید کنندگانی که در ان شریک بوند به همراه داشت . برای این که قهوه ها برای این حراجی کیفیت کافی داشته باشند در طول مسابقات هر قهوه ایی به صورت جداگانه و  با دقت  بالا اندازه گیری و داخل فنجان ریخته شد و باید حداقل 86 امتیاز را میاورد.

شریک داخلی این موسسه تحقیق و توسعه به نام پائولا سالازار دو گوچه از کونسجو سالوادورنه دل کافه ( The Consejo Salvadoreno del cafe) هست که  در خصوص این حراجی که  در نشریه ای سی ایی منتشر شد ابراز خرسندی کرد و در ادامه افزود  :  خیلی خوب بود که به موسسه تحقیق و توسعه السالوادور برگردم و با استقبال گرمی مواجه بشم که از سال 2015 نبودم .

منصوره یحیایی – میترا بهجت

 

Rank

Size

Farm / CWS

Farmer / Representative

Region

Score

1a

5

SANTA ROSA 2017

J. RAUL RIVERA S.A. DE C.V.

CHALATENANGO, SAN IGNACIO

91.28

1b

6

SANTA ROSA 2017

J. RAUL RIVERA S.A. DE C.V.

CHALATENANGO, SAN IGNACIO

91.28

2a

6

AUSOL 2017

MARIA ELENA AVILA DE MUYSHONDT

SONSONATE, JUAYUA

90.00

2b

7

AUSOL 2017

MARIA ELENA AVILA DE MUYSHONDT

SONSONATE, JUAYUA

90.00

3

12

HAMBURGO / NEJAPA 2017

GLORIA MERCEDES RODRIGUEZ FONTAN

AHUACHAPAN, APANECA

89.96

4

15

LAS DELICIAS 2017

CAFINO, S.A. DE C.V.

SANTA ANA, SANTA ANA

89.67

5

15

EL PORVENIR 2017

VALO, S.A. DE C.V.

SANTA ANA, METAPAN

89.46

6

18

BUENA FE 2017

JORGE ALBERTO RECINOS RODRIGUEZ

CHALATENANGO, TEJUTLA

89.14

7

16

EL IZOTE 2017

OSCAR ERNESTO AGUILAR JOVEL

CHALATENANGO, LA PALMA

88.64

8

16

TOPACIO 2017

MARIA ELENA AVILA DE MUYSHONDT

SONSONATE, JUAYUA

88.42

9

18

PEÑA REDONDA 2017

CARLOS MAURICIO LEMUS LANDAVERDE

CHALATENANGO, LA PALMA

88.32

10

27

CERRO NEGRO 2017

BLANCA MARINA PERAZA DE PORTILLO

CHALATENANGO, LA PALMA

88.28

11

14

LOS PIRINEOS 2017

AGRICAFE, S.A. DE C.V.

USULUTAN, BERLIN

88.00

12

13

LAS PALMAS 2017

AGRICAFE, S.A. DE C.V.

USULUTAN, BERLIN

87.67

13

10

LA ESMERALDA 1 2017

OSCAR ROBERTO MURGAS LINARES

AHUACHAPAN, AHUACHAPAN

87.46

14

15

POSITOS DE SAN IGNACIO 2017

IGNACIO GUTIERREZ SOLIS

CHALATENANGO, SAN IGNACIO

87.40

15

9

LA FINCONA (LA ESPERANZA) 2017

J. RAUL RIVERA S.A. DE C.V.

CHALATENANGO, LA PALMA

87.39

16

19

DON JAIME 2017

JAIME RICARDO GUEVARA CHAVEZ

CHALATENANGO, SAN IGNACIO

87.28

17

14

EL AGUACATE 2017

JOSE ANGEL RIVERA REINA

CHALATENANGO, LA PALMA

87.25

18

20

GUACHIPILIN 2017

RENATO DIAZ DIAZ

CHALATENANGO, LA PALMA

87.21

19

30

LAS VENTANAS 2017

ELISA BEATRIZ AGUILAR LANDAVERDE

CHALATENANGO, LA PALMA

86.92

20

18

EL VALLE DEL SOL 2017

JOSE FRANCISCO RECINOS RODRIGUEZ

CHALATENANGO, SAN FERNANDO

86.78

21

12

LORENA 2017

RENATO ARTURO ROMERO SILVA

SANTA ANA, CHALCHUAPA

86.67

22

33

LA MONTAÑITA 2017

ANTONIO RENE AGUILAR LEMUS

CHALATENANGO, LA PALMA

86.42

23

25

MILEYDI 2017

EVER LEONEL DIAZ PEREZ

CHALATENANGO, LA PALMA

86.32

24

12

LAS TINIEBLAS 2017

PROPIEDADES, S.A. DE C.V.

LA LIBERTAD, JAYAQUE

86.10

 

 


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...