شرکت تجهیزات قهوه کافک
ژاپن نسل جدیدی از فیلتر های کاغذی را طراحی و
به بازار ارائه نموده است .
شرکت کافک Cafec
طراح و سازنده انواع دستگاه های قهوه ساز
دستی می باشد . سال گذشته برای ایجاد دقت و کیفیت بالاتر در عصاره گیری قهوه با
تمرکز بر روی فیلتر های کاغذی محصولات جدیدی را به بازار عرضه نمود .
فیلترهای کاغذی و قیفی شکل این شرکت ظاهری شبیه
به فیلترهای رایج ولی عملکردی کاملا متفاوت دارند.
تنوع در مدل فیلتر های کاغذی شرکت کافک به شما اجازه می دهد که قهوه خود را با توجه به نوع فراوری و میزان برشته کاری با یکی از انواع فیلترها جفت کنید و نتایج خارق العاده ای را در عصاره گیری بدست آورید .
سال گذشته این شرکت با شعار " اسموتیک
کافک " 3 مدل فیلتر کاغذی متفاوت به
بازار عرضه نمود که اولین مدل مناسب برشته کاری روشن ، دومین مدل برای برشته کاری
متوسط مایل به تیره و سومین مدل برای برشته کاری تیره می باشد.
فرایند ساخت فیلتر های کاغذی کافک که به اصطلاح
کریپینگ نامیده می شود، بر پایه حرارت دادن به کاغد صورت می گیرد.
سه
فیلتر ارایه شده از طرف شرکت کافک در فرایندهای متفاوتی تهیه شده اند و دارای
خصوصیات متفاوتی از لحاظ تراکم ، اندازه حفره ها ، چگالی و ضخامت می باشند .این
تفاوت ها باعث می شوند جریان عصاره گیری
در شروع و در خاتمه کاملا متفاوت باشند.
همچنین تراکم و اندازه حفره های روی کاغذ ها بر
جریان آب و عصاره گیری تاثیر می گذارد.
آقای هیراکی ساکیی مدیربخش بین الملل کافک
معتقد است که تجربه تاریخی ژاپن در تهیه کاغذ از خمیر کاغذ به آنها در تهیه
فیلترهای جدید قهوه کمک بسیاری نموده است.
در توضیحات بیشتر او می گوید :فیلتر طراحی شده
برای قهوه های روشن برشته شده ، چگالی بالاتر ولی ضخامت کمتری نسبت به دیگر انواع
فیلترها دارد . داخل فیلتر صیقلی و صاف و سطح خارجی آن بافت دار است.
مجموع این شرایط اجازه می دهند که چسبندگی
بیشتری در دیواره داخلی فیلتر ایجاد شده که این موضوع باعث جریان عصاره گیری آرام تر و درنتیجه ایجاد عطر و بوی
بارزتری می گردد. همچنین چگالی بالاتر کاغذ به شفافیت بیشتر قهوه کمک می کند .
ضخیم ترین فیلتر ها برای برشته کاری متوسط مایل
به تیره طراحی شده اند . هر دو سطح داخلی و خارجی بافت دار هستند ، در نتیجه جریان
عصاره گیری سریعتری را ایجاد می کنند . همچنینی چگالی کمتر کاغذ سرعت به جریان
عصاره گیری کمک خواهد نمود .
فیلتر های طراحی شده برای قهوه های تیره برشته
شده دارای چگالی متوسط و دارای بافت طرفه می باشند.
بافت داخلی فیلتر سرعت عصاره گیری را در شروع
بالا برده و در خاتمه عصاره گیری سرعت
کاهش می یابد تا شیرینی و غلظت مناسبتری از قهوه های تیره برشته شده ایجاد شود.
نمودارها و تصاویر میکروسکوپی الکترونی در وب
سایت کافک به درک بهتر مطالب عنوان شده فوق کمک می کند.
شعار کمپانی کافک این است :
اجازه دهید همه از قهوه های خوشمزه در خانه و زندگی روزانه خود لذت ببرند . ما میخواهیم به مردم بگوییم دم آوری قهوه به صورت دستی دشوار نیست . همچنین ما لوازمی را تولید می کنیم که مصداق شعار ها و آرزوهایمان باشد .
خانه قهوه تخصصی
رضا حواله دار