Specialty Coffee Association

IRAN
 

نوآوری شرکت کافک در تهیه فیلترهای کاغذی قهوه


نوآوری شرکت کافک در تهیه فیلترهای کاغذی قهوه

شرکت تجهیزات قهوه کافک ژاپن نسل جدیدی از فیلتر های کاغذی را طراحی و به بازار ارائه نموده است .

شرکت کافک Cafec طراح و سازنده  انواع دستگاه های قهوه ساز دستی می باشد . سال گذشته برای ایجاد دقت و کیفیت بالاتر در عصاره گیری قهوه با تمرکز بر روی فیلتر های کاغذی محصولات جدیدی را به بازار عرضه نمود .

فیلترهای کاغذی و قیفی شکل این شرکت ظاهری شبیه به فیلترهای رایج ولی عملکردی کاملا متفاوت دارند.

تنوع در مدل فیلتر های کاغذی شرکت کافک به شما اجازه می دهد که قهوه خود را با توجه به نوع فراوری و میزان برشته کاری با یکی از انواع فیلترها جفت کنید و نتایج خارق العاده ای را در عصاره گیری بدست آورید .




سال گذشته این شرکت با شعار " اسموتیک کافک "  3 مدل فیلتر کاغذی متفاوت به بازار عرضه نمود که اولین مدل مناسب برشته کاری روشن ، دومین مدل برای برشته کاری متوسط مایل به تیره و سومین مدل برای برشته کاری تیره می باشد.

فرایند ساخت فیلتر های کاغذی کافک که به اصطلاح کریپینگ نامیده می شود، بر پایه حرارت دادن به کاغد صورت می گیرد.

 سه فیلتر ارایه شده از طرف شرکت کافک در فرایندهای متفاوتی تهیه شده اند و دارای خصوصیات متفاوتی از لحاظ تراکم ، اندازه حفره ها ، چگالی و ضخامت می باشند .این تفاوت ها باعث  می شوند جریان عصاره گیری در شروع و در خاتمه کاملا متفاوت باشند.

همچنین تراکم و اندازه حفره های روی کاغذ ها بر جریان آب و عصاره گیری تاثیر می گذارد.

آقای هیراکی ساکیی مدیربخش بین الملل کافک معتقد است که تجربه تاریخی ژاپن در تهیه کاغذ از خمیر کاغذ به آنها در تهیه فیلترهای جدید قهوه کمک بسیاری نموده است.

در توضیحات بیشتر او می گوید :فیلتر طراحی شده برای قهوه های روشن برشته شده ، چگالی بالاتر ولی ضخامت کمتری نسبت به دیگر انواع فیلترها دارد . داخل فیلتر صیقلی و صاف و سطح خارجی آن بافت دار است.

مجموع این شرایط اجازه می دهند که چسبندگی بیشتری در دیواره داخلی فیلتر ایجاد شده که این موضوع باعث جریان  عصاره گیری آرام تر و درنتیجه ایجاد عطر و بوی بارزتری می گردد. همچنین چگالی بالاتر کاغذ به شفافیت بیشتر قهوه کمک می کند .

ضخیم ترین فیلتر ها برای برشته کاری متوسط مایل به تیره طراحی شده اند . هر دو سطح داخلی و خارجی بافت دار هستند ، در نتیجه جریان عصاره گیری سریعتری را ایجاد می کنند . همچنینی چگالی کمتر کاغذ سرعت به جریان عصاره گیری کمک خواهد نمود .

فیلتر های طراحی شده برای قهوه های تیره برشته شده دارای چگالی متوسط و دارای بافت طرفه می باشند.

بافت داخلی فیلتر سرعت عصاره گیری را در شروع بالا برده  و در خاتمه عصاره گیری سرعت کاهش می یابد تا شیرینی و غلظت مناسبتری از قهوه های تیره برشته شده ایجاد شود.

نمودارها و تصاویر میکروسکوپی الکترونی در وب سایت کافک به درک بهتر مطالب عنوان شده فوق کمک می کند.

شعار کمپانی کافک این است :

اجازه دهید همه از قهوه های خوشمزه در خانه و زندگی روزانه خود لذت ببرند . ما میخواهیم به مردم بگوییم دم آوری قهوه به صورت دستی دشوار نیست . همچنین ما لوازمی را تولید می کنیم که مصداق شعار ها و آرزوهایمان باشد .



خانه قهوه تخصصی 

رضا حواله دار


اخبار

دالگونا کافی یا ویپد کافی ؟ Dalgona coffee Or Whipped coffee
چند ماه پیش خانم کتی انجل شرکتی به نام ویپ درینک در امریکا تاسیس و در اولین قدم کیت هائی را ارائه کرد که با آن می توان ویپد کافی به معنای قهوه غلیظ ...


سازمان جهانی قهوه International Coffee Organization
سازمان جهانی قهوه; ;International Coffee Organization;; ;در سال ۱۹۶۳ و در شهر لندن، تحت نظارت سازمان ملل متحد راه‌اندازی شد. این سازمان از توافق‌نامه...


داستان آشنایی من با قهوه My Coffee Story
شاید یکی ازسخت ترین کارها ، کوتاه تعریف کردن یک داستان طولانی باشد. من می خواهم; با هفت عکس و توضیحات کوتاهی برای هر کدام از عکس ها،; از دو دهه; آش...


میلاد مسیح و سال نو میلادی مبارک Merry Christmas & Happy New Year
کریسمس جشنی است در آیین مسیحیت که به منظور گرامی داشت زادروز حضرت عیسی مسیح برگزار می شود.پیامبر مهر، عشق و صلح. مسیحیان سراسر دنیا این روزها، گرد خا...


گرمایش زمین و کاهش محصول قهوه برزیل در سال 2021
هرساله تا اواخر شهریورماه بیشتراز 90% محصول قهوه برزیل جمع آوری شده است و این دقیقا زمانی است که بازیگران جهانی صنعت قهوه شروع به بررسی و برنامه ریز...


مقالات

جدا سازی دانه های سبز قهوه براساس اندازه Size Classification
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه ذرات هم در پروسه فر...


وزن سنجی Gravimeter Analysis
این مرحله اولین مرحله از مراحل طبقه بندی می باشد که دانه های قهوه را بر اساس وزن مخصوصشان طبقه بندی می کند ، در اینجا دانه هایی که شکسته و رشد نیافته ...


دستگاه جدا كننده فتو اپتيكال Photo – optical sorter
دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت و...


کافئین Caffeine
کشف کافئین ;Caffeine Discovery; کشف علمی کافئین در سال ;1819 نتیجه ملاقات یک شاعر آلمانی به نام گوئت و دانشمند جوانی به نام فردیناند رانج بود.شاعر آ...


گونه شناسی گیاهان قهوه Typology of Coffee plants
گونه ;species در تولید مثل ارگانیسم ها (گیاهان عالی مانند قهوه) ، گونه ها تشکیل شده اند از نمونه هائی که می توانند با یکدیگر آمیزش پیدا کرده و ایجاد...


مزرعه

فرآوری گیلاس های قهوه
فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


انواع کشت برای گیاه قهوه Types of Coffee Cultivation
1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت و تکثیر گیاه قهوه Coffee Planting & Reproduction
کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


تولید گیاه قهوه
کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

خشک کردن طبیعی قهوه ( زیر نور آفتاب )
خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب);;خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال زمین آسفال...


سورتینگ قهوه سبز قبل از پروسه ی حمل و نقل Cleaning & Sorting Green Coffee Bean
دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قهوه ساز وکیوم پات Vacuum Pot
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


قهوه هیئتی Open Pot/Cowboy/Campfire Coffee
ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

آسیاب مخروطی Conical Burrs Coffee Grinder
تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


کاتیمور Catimor
;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


کچوای Catuai
گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


کاتورا Caturra
یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


کراسCross
در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...