Specialty Coffee Association

IRAN
 

نوآوری شرکت کافک در تهیه فیلترهای کاغذی قهوه


نوآوری شرکت کافک در تهیه فیلترهای کاغذی قهوه

شرکت تجهیزات قهوه کافک ژاپن نسل جدیدی از فیلتر های کاغذی را طراحی و به بازار ارائه نموده است .

شرکت کافک Cafec طراح و سازنده  انواع دستگاه های قهوه ساز دستی می باشد . سال گذشته برای ایجاد دقت و کیفیت بالاتر در عصاره گیری قهوه با تمرکز بر روی فیلتر های کاغذی محصولات جدیدی را به بازار عرضه نمود .

فیلترهای کاغذی و قیفی شکل این شرکت ظاهری شبیه به فیلترهای رایج ولی عملکردی کاملا متفاوت دارند.

تنوع در مدل فیلتر های کاغذی شرکت کافک به شما اجازه می دهد که قهوه خود را با توجه به نوع فراوری و میزان برشته کاری با یکی از انواع فیلترها جفت کنید و نتایج خارق العاده ای را در عصاره گیری بدست آورید .




سال گذشته این شرکت با شعار " اسموتیک کافک "  3 مدل فیلتر کاغذی متفاوت به بازار عرضه نمود که اولین مدل مناسب برشته کاری روشن ، دومین مدل برای برشته کاری متوسط مایل به تیره و سومین مدل برای برشته کاری تیره می باشد.

فرایند ساخت فیلتر های کاغذی کافک که به اصطلاح کریپینگ نامیده می شود، بر پایه حرارت دادن به کاغد صورت می گیرد.

 سه فیلتر ارایه شده از طرف شرکت کافک در فرایندهای متفاوتی تهیه شده اند و دارای خصوصیات متفاوتی از لحاظ تراکم ، اندازه حفره ها ، چگالی و ضخامت می باشند .این تفاوت ها باعث  می شوند جریان عصاره گیری در شروع و در خاتمه کاملا متفاوت باشند.

همچنین تراکم و اندازه حفره های روی کاغذ ها بر جریان آب و عصاره گیری تاثیر می گذارد.

آقای هیراکی ساکیی مدیربخش بین الملل کافک معتقد است که تجربه تاریخی ژاپن در تهیه کاغذ از خمیر کاغذ به آنها در تهیه فیلترهای جدید قهوه کمک بسیاری نموده است.

در توضیحات بیشتر او می گوید :فیلتر طراحی شده برای قهوه های روشن برشته شده ، چگالی بالاتر ولی ضخامت کمتری نسبت به دیگر انواع فیلترها دارد . داخل فیلتر صیقلی و صاف و سطح خارجی آن بافت دار است.

مجموع این شرایط اجازه می دهند که چسبندگی بیشتری در دیواره داخلی فیلتر ایجاد شده که این موضوع باعث جریان  عصاره گیری آرام تر و درنتیجه ایجاد عطر و بوی بارزتری می گردد. همچنین چگالی بالاتر کاغذ به شفافیت بیشتر قهوه کمک می کند .

ضخیم ترین فیلتر ها برای برشته کاری متوسط مایل به تیره طراحی شده اند . هر دو سطح داخلی و خارجی بافت دار هستند ، در نتیجه جریان عصاره گیری سریعتری را ایجاد می کنند . همچنینی چگالی کمتر کاغذ سرعت به جریان عصاره گیری کمک خواهد نمود .

فیلتر های طراحی شده برای قهوه های تیره برشته شده دارای چگالی متوسط و دارای بافت طرفه می باشند.

بافت داخلی فیلتر سرعت عصاره گیری را در شروع بالا برده  و در خاتمه عصاره گیری سرعت کاهش می یابد تا شیرینی و غلظت مناسبتری از قهوه های تیره برشته شده ایجاد شود.

نمودارها و تصاویر میکروسکوپی الکترونی در وب سایت کافک به درک بهتر مطالب عنوان شده فوق کمک می کند.

شعار کمپانی کافک این است :

اجازه دهید همه از قهوه های خوشمزه در خانه و زندگی روزانه خود لذت ببرند . ما میخواهیم به مردم بگوییم دم آوری قهوه به صورت دستی دشوار نیست . همچنین ما لوازمی را تولید می کنیم که مصداق شعار ها و آرزوهایمان باشد .



خانه قهوه تخصصی 

رضا حواله دار


اخبار

موقعیت و محیط آموزشی
موقعيت و محيط آموزشی هر دو از عوامل بسيار مؤثر در يادگيرى هستند.منظور ما از محيط ممکن است هویت فيزيکى مکان آموزشی باشد، مانند نور، هوا، تجهيزات و امک...


تغییرات مهم چگونه رخ می دهند؟
وقتی یک تخم مرغ با نیرویی خارجی شکسته می شود یک زندگی پایان می یابد.وقتی یک تخم مرغ با نیرویی داخلی شکسته می شود یک زندگی آغاز می شود.تغییرات مهم همیش...


برای کمک جمع شویم Come together
در كشورهاى توسعه يافته ، ايده جديدى براى كمك به كافه هاى بحران زده از كرونا در حال شكل گيرى است . افراد خلاق با تشكيل گروههاى داوطلب به درخواست كمك از...


دوره آموزشی کاردان قهوه Barista/ Coffeologist
دوره آموزشی کاردان قهوهCoffeologist; /; Barista;مجری : خانه قهوه تخصصی ایرانوب سایت : www.scairan.irمهارت هایی که شما در طی دوره باریستا " کاردان قه...


مراسم اهداء گواهینامه های دوره پانزدهم کاردان قهوه
پانزدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء در این مرکز برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


مقالات

چگونه کیفیت دانه های سبز قهوه روی نمودار برشته کاری تاثیر می گذارد
;بعنوان یک علاقمند و یا یک متخصص قهوه شما احتمالا مطالب زیادی را پیرامون برشته کاری قهوه مطالعه کرده اید ، با این حال موردی که من یافته ام بطور خلاص...


گیاه شناسی قهوه The botany of coffee
انسان از دیر باز به گیاهان; علاقه و وابستگی داشته است.;از گیاهان به عنوان غذا، سرپناه، پوشش و مصالح برای ساختن ابزار بهره می گرفته. هم چنین توانست...


طیف رنگ بندی در دانه سبز قهوه و تاثیر آن بر نمودار برشته کاری- قسمت اول
;چگونه رنگ دانه های سبز قهوه روی نمودار برشته کاری تاثیر می گذارد فاکتورها و عوامل بسیار زیادی در هنگام چیدن ، خشک کردن ، پوست کندن و درجه بندی دانه ...


حقایقی در مورد قهوه بدون کافئین
کافئینCaffeine;یک ماده شیمیایی خوراکی است که درگیاهان مختلفی ازجمله;قهوه،;کاکائو،;کولا;و;چای;یافت می‌شود و نوعی داروی محرک است که می‌تواند از;خوابید...


نوآوری شرکت کافک در تهیه فیلترهای کاغذی قهوه
شرکت تجهیزات قهوه کافک ژاپن نسل جدیدی از فیلتر های کاغذی را طراحی و به بازار ارائه نموده است . شرکت کافک Cafec طراح و سازنده ;انواع دستگاه های قهوه...


مزرعه

تولید گیاه قهوه
کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


ارزش گذاری مقایسه ای Green bean Equivalent
اصطلاحی است که برای اهداف آماری توسط موسسه بین المللی قهوه معرفی شده است.برای داشتن 60 کیلوگرم قهوه سبز;120 کیلوگرم گیلاس خشک; مورد نیاز است.برای دا...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قسمت 25-5- قهوه ساز وکیوم پات
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


پرکولاتور perculator
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک Turkish coffee
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...


واژه نامه قهوه

کاتیمور Catimor
;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


کچوای Catuai
گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


کاتورا Caturra
یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


کراسCross
در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...


کولتیوارCultivar
کشت انواع گونه های اصیل بوسیله دخالت انسان ، این کار را می توان از میان گونه هایی که کشت شده اند انتخاب کرد و یا از میان جمعیت وحشی. این عده گیاهانی ...