Specialty Coffee Association

IRAN
 

نوآوری شرکت کافک در تهیه فیلترهای کاغذی قهوه


نوآوری شرکت کافک در تهیه فیلترهای کاغذی قهوه

شرکت تجهیزات قهوه کافک ژاپن نسل جدیدی از فیلتر های کاغذی را طراحی و به بازار ارائه نموده است .

شرکت کافک Cafec طراح و سازنده  انواع دستگاه های قهوه ساز دستی می باشد . سال گذشته برای ایجاد دقت و کیفیت بالاتر در عصاره گیری قهوه با تمرکز بر روی فیلتر های کاغذی محصولات جدیدی را به بازار عرضه نمود .

فیلترهای کاغذی و قیفی شکل این شرکت ظاهری شبیه به فیلترهای رایج ولی عملکردی کاملا متفاوت دارند.

تنوع در مدل فیلتر های کاغذی شرکت کافک به شما اجازه می دهد که قهوه خود را با توجه به نوع فراوری و میزان برشته کاری با یکی از انواع فیلترها جفت کنید و نتایج خارق العاده ای را در عصاره گیری بدست آورید .




سال گذشته این شرکت با شعار " اسموتیک کافک "  3 مدل فیلتر کاغذی متفاوت به بازار عرضه نمود که اولین مدل مناسب برشته کاری روشن ، دومین مدل برای برشته کاری متوسط مایل به تیره و سومین مدل برای برشته کاری تیره می باشد.

فرایند ساخت فیلتر های کاغذی کافک که به اصطلاح کریپینگ نامیده می شود، بر پایه حرارت دادن به کاغد صورت می گیرد.

 سه فیلتر ارایه شده از طرف شرکت کافک در فرایندهای متفاوتی تهیه شده اند و دارای خصوصیات متفاوتی از لحاظ تراکم ، اندازه حفره ها ، چگالی و ضخامت می باشند .این تفاوت ها باعث  می شوند جریان عصاره گیری در شروع و در خاتمه کاملا متفاوت باشند.

همچنین تراکم و اندازه حفره های روی کاغذ ها بر جریان آب و عصاره گیری تاثیر می گذارد.

آقای هیراکی ساکیی مدیربخش بین الملل کافک معتقد است که تجربه تاریخی ژاپن در تهیه کاغذ از خمیر کاغذ به آنها در تهیه فیلترهای جدید قهوه کمک بسیاری نموده است.

در توضیحات بیشتر او می گوید :فیلتر طراحی شده برای قهوه های روشن برشته شده ، چگالی بالاتر ولی ضخامت کمتری نسبت به دیگر انواع فیلترها دارد . داخل فیلتر صیقلی و صاف و سطح خارجی آن بافت دار است.

مجموع این شرایط اجازه می دهند که چسبندگی بیشتری در دیواره داخلی فیلتر ایجاد شده که این موضوع باعث جریان  عصاره گیری آرام تر و درنتیجه ایجاد عطر و بوی بارزتری می گردد. همچنین چگالی بالاتر کاغذ به شفافیت بیشتر قهوه کمک می کند .

ضخیم ترین فیلتر ها برای برشته کاری متوسط مایل به تیره طراحی شده اند . هر دو سطح داخلی و خارجی بافت دار هستند ، در نتیجه جریان عصاره گیری سریعتری را ایجاد می کنند . همچنینی چگالی کمتر کاغذ سرعت به جریان عصاره گیری کمک خواهد نمود .

فیلتر های طراحی شده برای قهوه های تیره برشته شده دارای چگالی متوسط و دارای بافت طرفه می باشند.

بافت داخلی فیلتر سرعت عصاره گیری را در شروع بالا برده  و در خاتمه عصاره گیری سرعت کاهش می یابد تا شیرینی و غلظت مناسبتری از قهوه های تیره برشته شده ایجاد شود.

نمودارها و تصاویر میکروسکوپی الکترونی در وب سایت کافک به درک بهتر مطالب عنوان شده فوق کمک می کند.

شعار کمپانی کافک این است :

اجازه دهید همه از قهوه های خوشمزه در خانه و زندگی روزانه خود لذت ببرند . ما میخواهیم به مردم بگوییم دم آوری قهوه به صورت دستی دشوار نیست . همچنین ما لوازمی را تولید می کنیم که مصداق شعار ها و آرزوهایمان باشد .



خانه قهوه تخصصی 

رضا حواله دار


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...