Specialty Coffee Association

IRAN
 

نگهداری دانه سبز و تثبیت Green Coffee Storage and consistency


نگهداری دانه سبز و تثبیت  Green Coffee Storage and consistency


شک دارم کسی در خصوص این واقعیت که نگهداری قهوه ی سبز در دما و رطوبت ثابت کار صحیحی است بحثی داشته باشد.

در حالی که همه ما به این موضوع باور داریم اما برخی افراد ممکن است براثر تجربه کم یا اطلاعات اشتباه ,  نگهداری قهوه های خام خود را در شرایط غیراستاندارد و متغییر انجام دهند.

انبار داری مناسب سبب ثبات در نتایج برشته کاری میشود. 

 توصیه می کنم در صورت امکان تمام محموله ورودی دانه خود را در شرایط کنترل شده آب و هوایی ذخیره نمایید .

 قطعا این کار بسیار دشوار و هزینه‌بر است توجه کنید که شما می توانید با استفاده از اتاق استراحت  فقط دانهائی که می‌خواهد هفته‌بعد برشته شوند را در آن نگهداری نمایید.

اطاق استراحت Staging Room یک اتاق ارزان و مجهز به ترمومتر برای کنترل دما داشته باشید و رطوبت می باشد.

 برای دانه های سبز قهوه نگهداری در بسته بندی های کاملا محصور شده ( بسته بندی خلال Vaccum Sealed یا گرین پرو Green Pro ) کنترل دما ضروری هستند.

قهوه خام در گونی با توجه به اینکه در تماس با هوای اطراف قرار دارد نیاز به کنترل دما و هم کنترل رطوبت دارد.

 اگر شرایط نگهداری طولانی مدت شما مرطوب است شما باید رشد کپک ها را هم کنترل نمایید و با جابجایی کیسه ها در انبار از رشد کپک ها جلوگیری نمایید.


شرایط محیطی  Ambient Condition

 مسلما تغییرات در هوای داخل و خارج یک کارگاه برشته کاری  اجتناب ناپذیر است.

 توصیه من این است که به جای تلاش در کنترل شرایط محیطی اتاق برشته کاری تمرکزتان بر پروفایل  دمای دانه برای تنظیم تغییرات شرایط به منظور حفظ ثبات پروفایل باشد .

هوای سرد و خشک خارج اتاق برشته کاری سبب افزایش جریان در دودکش ( اثر دودکشی ) و به تبع آن افزایش جریان هوای داخل برشته کن میشود و ممکن است تنظیم خروجی یا دمپر به منظور ثبات جریان هوا ضروری باشد.

درمحیط برشته کاری شما کاهش درجه حرارت هوا سبب افزایش اکسیژن موجود در هوا در حجم می شود  و این موضوع سبب تغییر در  وضعیت گرمادهی  مشعل دستگاه  میگردد , شما باید تنظیمات لازم را برای حفظ و انتقال حرارت دلخواه انجام دهد.


تمیز کردن دود کش Chimney Cleaning

برشته کردن سبب رسوب کریوزوت Creosote ، روغن قهوه و ترکیبات زاید جامد حاصل از احتراق و برشته کردن بر سطوح داخلی برشته کن و کانالهای خروجی می شود .

با رسوب این مواد جامد  برروی مسیرها و ایجاد اصطحکاک سرعت جریان هوا کاهش می یابد .

 تمیز کردن مکرر لوله خروجی یکی از مهمترین اقدامات برای حفظ ثبات جریان هوا و کاهش خطر آتش سوزی دودکش است.

تمیزکاری بایستی با برنامه زمانی بر اساس حجم برشته کاری و میزان تیره بودن برشت انجام شود.

در کارگاههائی که اکثرا برشته کاری تیره صورت می گیرد نیاز به تمیز کاری دوره ای بیشتری نسبت به کارگاههای با برشته کاریهای روشن وجود دارد.

بطور کلی  می توان برنامه زمانی نظافت را با توجه به متغیرهای مختلف پیشنهاد داد اما بطور کلی توصیه می شود حداقل بعد از هر چند صد ساعت از برشته کاری تمیز کردن دودکش را انجام دهید اگر شما از افتر برنر استفاده می کنید،

  مسیر قبل از افتر برنر به ندرت نیاز به تمیز کاری خواهد داشت.

 

نویسنده : اسکات راوو

ترجمه : آیسان خاورمیانه کالا

بازنویسی : خانه قهوه تخصصی


اخبار

میلاد مسیح و سال نو میلادی مبارک Merry Christmas & Happy New Year
کریسمس جشنی است در آیین مسیحیت که به منظور گرامی داشت زادروز حضرت عیسی مسیح برگزار می شود.پیامبر مهر، عشق و صلح. مسیحیان سراسر دنیا این روزها، گرد خا...


گرمایش زمین و کاهش محصول قهوه برزیل در سال 2021
هرساله تا اواخر شهریورماه بیشتراز 90% محصول قهوه برزیل جمع آوری شده است و این دقیقا زمانی است که بازیگران جهانی صنعت قهوه شروع به بررسی و برنامه ریز...


موقعیت و محیط آموزشی
موقعيت و محيط آموزشی هر دو از عوامل بسيار مؤثر در يادگيرى هستند.منظور ما از محيط ممکن است هویت فيزيکى مکان آموزشی باشد، مانند نور، هوا، تجهيزات و امک...


تغییرات مهم چگونه رخ می دهند؟
وقتی یک تخم مرغ با نیرویی خارجی شکسته می شود یک زندگی پایان می یابد.وقتی یک تخم مرغ با نیرویی داخلی شکسته می شود یک زندگی آغاز می شود.تغییرات مهم همیش...


برای کمک جمع شویم Come together
در كشورهاى توسعه يافته ، ايده جديدى براى كمك به كافه هاى بحران زده از كرونا در حال شكل گيرى است . افراد خلاق با تشكيل گروههاى داوطلب به درخواست كمك از...


مقالات

مدیریت مشتری ناراضی Handling Complain
خوشبختانه درصد بسیار ناچیزی از فروش و خدمات منجر به شکایت و نهایتا مشتری ناراضی می گردد .;معمولاً این شکایات اکثر کوچک و قابل حل هستند . اگر در قهوه...


مزیت استفاده از آسیاب قهوه با تیغه های مخروطی Conical Burrs Coffee Grinder
تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟ How much caffeine it takes to kill an average person
چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟مصرف متعادل کافئین می تواند اثرات مفیدی داشته باشد ، اما در مقادیر زیاد می تواند سلامتی و در موارد...


نحوه تهیه قهوه عربی Arabic Coffee
;مصرف این قهوه بیشتر در کشورهای عربی مشاهده میگردد ،در واقع مردم عرب برای نوشیدن قهوه مراسم و قوانین خاصی دارند و با اعتقاد و باورهایی که دارند آن را ...


مشکلات عصاره گیری با پورتا فیلتر ( بسکت ) سینگل و چگونگی حل این مشکلات
داستان از جائی شروع میشه که هفته قبل یک دستگاه اسپرسو تک گروپ صنعتی برای مصرف خانگی خریدم,البته قبلا یک دستگاه خانگی نیمه صنعتی داشتم ولی تصمیم گرفت...


مزرعه

کاشت و تکثیر گیاه قهوه Coffee Planting & Reproduction
کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


تولید گیاه قهوه
کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قهوه ساز وکیوم پات Vacuum Pot
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


پرکولاتور perculator
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک Turkish coffee
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...


واژه نامه قهوه

آسیاب مخروطی Conical Burrs Coffee Grinder
تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


کاتیمور Catimor
;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


کچوای Catuai
گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


کاتورا Caturra
یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


کراسCross
در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...