Specialty Coffee Association

IRAN
 

نگهداری دانه سبز و تثبیت Green Coffee Storage and consistency


نگهداری دانه سبز و تثبیت  Green Coffee Storage and consistency


شک دارم کسی در خصوص این واقعیت که نگهداری قهوه ی سبز در دما و رطوبت ثابت کار صحیحی است بحثی داشته باشد.

در حالی که همه ما به این موضوع باور داریم اما برخی افراد ممکن است براثر تجربه کم یا اطلاعات اشتباه ,  نگهداری قهوه های خام خود را در شرایط غیراستاندارد و متغییر انجام دهند.

انبار داری مناسب سبب ثبات در نتایج برشته کاری میشود. 

 توصیه می کنم در صورت امکان تمام محموله ورودی دانه خود را در شرایط کنترل شده آب و هوایی ذخیره نمایید .

 قطعا این کار بسیار دشوار و هزینه‌بر است توجه کنید که شما می توانید با استفاده از اتاق استراحت  فقط دانهائی که می‌خواهد هفته‌بعد برشته شوند را در آن نگهداری نمایید.

اطاق استراحت Staging Room یک اتاق ارزان و مجهز به ترمومتر برای کنترل دما داشته باشید و رطوبت می باشد.

 برای دانه های سبز قهوه نگهداری در بسته بندی های کاملا محصور شده ( بسته بندی خلال Vaccum Sealed یا گرین پرو Green Pro ) کنترل دما ضروری هستند.

قهوه خام در گونی با توجه به اینکه در تماس با هوای اطراف قرار دارد نیاز به کنترل دما و هم کنترل رطوبت دارد.

 اگر شرایط نگهداری طولانی مدت شما مرطوب است شما باید رشد کپک ها را هم کنترل نمایید و با جابجایی کیسه ها در انبار از رشد کپک ها جلوگیری نمایید.


شرایط محیطی  Ambient Condition

 مسلما تغییرات در هوای داخل و خارج یک کارگاه برشته کاری  اجتناب ناپذیر است.

 توصیه من این است که به جای تلاش در کنترل شرایط محیطی اتاق برشته کاری تمرکزتان بر پروفایل  دمای دانه برای تنظیم تغییرات شرایط به منظور حفظ ثبات پروفایل باشد .

هوای سرد و خشک خارج اتاق برشته کاری سبب افزایش جریان در دودکش ( اثر دودکشی ) و به تبع آن افزایش جریان هوای داخل برشته کن میشود و ممکن است تنظیم خروجی یا دمپر به منظور ثبات جریان هوا ضروری باشد.

درمحیط برشته کاری شما کاهش درجه حرارت هوا سبب افزایش اکسیژن موجود در هوا در حجم می شود  و این موضوع سبب تغییر در  وضعیت گرمادهی  مشعل دستگاه  میگردد , شما باید تنظیمات لازم را برای حفظ و انتقال حرارت دلخواه انجام دهد.


تمیز کردن دود کش Chimney Cleaning

برشته کردن سبب رسوب کریوزوت Creosote ، روغن قهوه و ترکیبات زاید جامد حاصل از احتراق و برشته کردن بر سطوح داخلی برشته کن و کانالهای خروجی می شود .

با رسوب این مواد جامد  برروی مسیرها و ایجاد اصطحکاک سرعت جریان هوا کاهش می یابد .

 تمیز کردن مکرر لوله خروجی یکی از مهمترین اقدامات برای حفظ ثبات جریان هوا و کاهش خطر آتش سوزی دودکش است.

تمیزکاری بایستی با برنامه زمانی بر اساس حجم برشته کاری و میزان تیره بودن برشت انجام شود.

در کارگاههائی که اکثرا برشته کاری تیره صورت می گیرد نیاز به تمیز کاری دوره ای بیشتری نسبت به کارگاههای با برشته کاریهای روشن وجود دارد.

بطور کلی  می توان برنامه زمانی نظافت را با توجه به متغیرهای مختلف پیشنهاد داد اما بطور کلی توصیه می شود حداقل بعد از هر چند صد ساعت از برشته کاری تمیز کردن دودکش را انجام دهید اگر شما از افتر برنر استفاده می کنید،

  مسیر قبل از افتر برنر به ندرت نیاز به تمیز کاری خواهد داشت.

 

نویسنده : اسکات راوو

ترجمه : آیسان خاورمیانه کالا

بازنویسی : خانه قهوه تخصصی


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...