Specialty Coffee Association

IRAN
 

روش گرم کردن دستگاه برشته کن How to warm up a roaster


روش گرم کردن دستگاه برشته کن How to warm up a roaster

 چند سال پیش در یک برنامه قهوه آزمایی متوجه شدم که برخی از فنجان های قهوه دارای عطر و طعم عالی کاملا توسعه یافته و برخی دیگر فاقد چنین شرایطی بودند.

به ذهنم خطور کرد که آن دو فنجان ای که گفتم به ترتیب مربوط به اولین و دومین برشت ماشین باشد و پیشنهاد کردم به میزبانم که نمونه ها را بر اساس ترتیب برشته کردن مرتب کند . حدس من در مورد ترتیب برشته کردن درست بود

تمامی برشته کنندگان ، تایید می کنند که مشکل کیفیت را در چند نمونه اول در هر بار برشته کردن متوالی دارند . مشکل معمولاً به دلیل عدم گرم کردن کافی ماشین برشته کن است .

بیشتر افراد برشته کننده ماشین را تا رسیدن به دمای بارگیری گرم کرده و سپس برای مدتی از زمان( ۱۵ تا ۳۰ دقیقه) قبل از شروع اولین نمونه نگه می دارند این پروتکل تنظیم کننده این است که برشت اول تفاوت بسیار کمی با برشت های بعدی خواهد داشت .

مشکل اینست که زمانی که دستگاه سرد است دماسنج معیار ضعیفی برای انرژی حرارتی ماشین است ، اگرچه دماسنج نشان می دهد که دمای هوای داخل ماشین به سرعت به دمای مورد نظر رسیده است ، اما بیشتر توده ماشین برشته کن هنوز سردتراز هوای داخل ماشین هستند .اگر نمونه در این حالت بارگیری شود توده دستگاه همانند یک سینک  حرارتی ، حرارت را از فرایند برشته کردن جذب خواهد نمود سبب کاهش سرعت انتقال حرارت به دانه ها میشود.

بعد از انجام چندین نمونه برشت، انرژی حرارتی ماشین به حد تعادل می‌رسد که ثبات بیشتر بین نمونه‌های برشته کاری می شود .

 یک ترفند برای استاندارد کردن نتایج برای نمونه های اول ،استفاده از حرارت های بالاتر برای گرم کردن ماشین در ابتدا قبل از ثابت کردن آن در دمای معمول بار گیری است.

تا جایی که می‌دانم این روش راه حل مناسب و کاربردی برای اندازه گیری انرژی حرارتی برشته کن نیست. با این وجود فرد برشته کن می‌توانند با برخی از آزمونهای آگاهانه به منظور ایجاد روش استاندارد برای رسیدن انرژی حرارتی فرشته کن به حالت تعادل استفاده نماید .

یک برشته کار باید این دستورالعمل ها را قبل از بارگیری هر نمونه در هر دفعه روشن و خاموش کردن دستگاه اعمال نماید .


دستورالعمل ذیل را برای تعیین گرم‌کردن کارآمد دستگاه شما ارائه می دهم:

1.    قرار دادن جریان هوا در مقدار میانگین جریان هوایی که به طور معمول در طول برشته کردن استفاده می شود.

2.    قرار دادن میزان سوخت در حد بین میانگین تا حداکثر مقدار گرم کردن دستگاه تا ۲۸ درجه سانتیگراد بالاتر از دمای تخلیه دانه به استوانه در شروع برشته کردن.

3.    نگه داشتن دستگاه در دمای فوق به مدت ۲۰ دقیقه.

4.    کاهش میزان سوخت تا درجه حرارت به تدریج کاهش پیدا کند.

5.    به محض اینکه دستگاه به دمای تخلیه مدّنظر رسید دستگاه ۱۰ دقیقه در این دما نگه داشته شود.

6.    بارگیری اولیه نمونه به داخل دستگاه و شروع برشته کردن.

7.    برشته کردن اولین بچ با شرایط متداولی که روزهای قبل با آن شرایط برشته کردن را انجام داده‌اید.

8.    شرایط برشته کردن این نمونه را با نمونه دفعه آخری که برشته کرده‌اید مقایسه کنید. اگر این نمونه سریع تر از آنچه می‌خواستید برشته شد ، از دمای  گرم کردن کمتری استفاده نمایید.

9.    تمامی هشت مرحله قبل را هر روز تکرار کنید کنید تا زمانی که اولین نمونه رفتار مشابهی با آخرین نمونه‌ ای که زده اید داشته باشد.


نویسنده : اسکات راوو

ترجمه : آیسان خاور میانه کالا

بازنویسی : خانه قهوه تخصی 


اخبار

اگر میخواهید قهوه ای کاملا متفاوت و خاص را تجربه کنید قطعا Wine Processed Coffee ;یعنی قهوه فرآوری شرابی ارزشش را دارد.قهوه ای که به شما تجربه ی عطر...


نوروز 1402، این عید باستانی و خوش یمن بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد .برایتان دراین سال نو تندرستی ، نیک ورزی ، کامروایی و شادمانی را آرزومندم ...


شرح محصول :PCC یک پودر رسوب بر و جرم گیر دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز می باشد و با جرم گیری سریع و اصولی ، باعث افزایش طول عمر ماشین قهوه ساز شد...


هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


مقالات

مطابق گزارشات سازمان بین المللی قهوه ، ژاپن پس از ایالات متحده آمریکا رتبه سومین کشور بزرگ مصرف کننده قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است. واردات...


1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...