Specialty Coffee Association

IRAN
 

روش گرم کردن دستگاه برشته کن How to warm up a roaster


روش گرم کردن دستگاه برشته کن How to warm up a roaster

 چند سال پیش در یک برنامه قهوه آزمایی متوجه شدم که برخی از فنجان های قهوه دارای عطر و طعم عالی کاملا توسعه یافته و برخی دیگر فاقد چنین شرایطی بودند.

به ذهنم خطور کرد که آن دو فنجان ای که گفتم به ترتیب مربوط به اولین و دومین برشت ماشین باشد و پیشنهاد کردم به میزبانم که نمونه ها را بر اساس ترتیب برشته کردن مرتب کند . حدس من در مورد ترتیب برشته کردن درست بود

تمامی برشته کنندگان ، تایید می کنند که مشکل کیفیت را در چند نمونه اول در هر بار برشته کردن متوالی دارند . مشکل معمولاً به دلیل عدم گرم کردن کافی ماشین برشته کن است .

بیشتر افراد برشته کننده ماشین را تا رسیدن به دمای بارگیری گرم کرده و سپس برای مدتی از زمان( ۱۵ تا ۳۰ دقیقه) قبل از شروع اولین نمونه نگه می دارند این پروتکل تنظیم کننده این است که برشت اول تفاوت بسیار کمی با برشت های بعدی خواهد داشت .

مشکل اینست که زمانی که دستگاه سرد است دماسنج معیار ضعیفی برای انرژی حرارتی ماشین است ، اگرچه دماسنج نشان می دهد که دمای هوای داخل ماشین به سرعت به دمای مورد نظر رسیده است ، اما بیشتر توده ماشین برشته کن هنوز سردتراز هوای داخل ماشین هستند .اگر نمونه در این حالت بارگیری شود توده دستگاه همانند یک سینک  حرارتی ، حرارت را از فرایند برشته کردن جذب خواهد نمود سبب کاهش سرعت انتقال حرارت به دانه ها میشود.

بعد از انجام چندین نمونه برشت، انرژی حرارتی ماشین به حد تعادل می‌رسد که ثبات بیشتر بین نمونه‌های برشته کاری می شود .

 یک ترفند برای استاندارد کردن نتایج برای نمونه های اول ،استفاده از حرارت های بالاتر برای گرم کردن ماشین در ابتدا قبل از ثابت کردن آن در دمای معمول بار گیری است.

تا جایی که می‌دانم این روش راه حل مناسب و کاربردی برای اندازه گیری انرژی حرارتی برشته کن نیست. با این وجود فرد برشته کن می‌توانند با برخی از آزمونهای آگاهانه به منظور ایجاد روش استاندارد برای رسیدن انرژی حرارتی فرشته کن به حالت تعادل استفاده نماید .

یک برشته کار باید این دستورالعمل ها را قبل از بارگیری هر نمونه در هر دفعه روشن و خاموش کردن دستگاه اعمال نماید .


دستورالعمل ذیل را برای تعیین گرم‌کردن کارآمد دستگاه شما ارائه می دهم:

1.    قرار دادن جریان هوا در مقدار میانگین جریان هوایی که به طور معمول در طول برشته کردن استفاده می شود.

2.    قرار دادن میزان سوخت در حد بین میانگین تا حداکثر مقدار گرم کردن دستگاه تا ۲۸ درجه سانتیگراد بالاتر از دمای تخلیه دانه به استوانه در شروع برشته کردن.

3.    نگه داشتن دستگاه در دمای فوق به مدت ۲۰ دقیقه.

4.    کاهش میزان سوخت تا درجه حرارت به تدریج کاهش پیدا کند.

5.    به محض اینکه دستگاه به دمای تخلیه مدّنظر رسید دستگاه ۱۰ دقیقه در این دما نگه داشته شود.

6.    بارگیری اولیه نمونه به داخل دستگاه و شروع برشته کردن.

7.    برشته کردن اولین بچ با شرایط متداولی که روزهای قبل با آن شرایط برشته کردن را انجام داده‌اید.

8.    شرایط برشته کردن این نمونه را با نمونه دفعه آخری که برشته کرده‌اید مقایسه کنید. اگر این نمونه سریع تر از آنچه می‌خواستید برشته شد ، از دمای  گرم کردن کمتری استفاده نمایید.

9.    تمامی هشت مرحله قبل را هر روز تکرار کنید کنید تا زمانی که اولین نمونه رفتار مشابهی با آخرین نمونه‌ ای که زده اید داشته باشد.


نویسنده : اسکات راوو

ترجمه : آیسان خاور میانه کالا

بازنویسی : خانه قهوه تخصی 


اخبار

میلاد مسیح و سال نو میلادی مبارک Merry Christmas & Happy New Year
کریسمس جشنی است در آیین مسیحیت که به منظور گرامی داشت زادروز حضرت عیسی مسیح برگزار می شود.پیامبر مهر، عشق و صلح. مسیحیان سراسر دنیا این روزها، گرد خا...


گرمایش زمین و کاهش محصول قهوه برزیل در سال 2021
هرساله تا اواخر شهریورماه بیشتراز 90% محصول قهوه برزیل جمع آوری شده است و این دقیقا زمانی است که بازیگران جهانی صنعت قهوه شروع به بررسی و برنامه ریز...


موقعیت و محیط آموزشی
موقعيت و محيط آموزشی هر دو از عوامل بسيار مؤثر در يادگيرى هستند.منظور ما از محيط ممکن است هویت فيزيکى مکان آموزشی باشد، مانند نور، هوا، تجهيزات و امک...


تغییرات مهم چگونه رخ می دهند؟
وقتی یک تخم مرغ با نیرویی خارجی شکسته می شود یک زندگی پایان می یابد.وقتی یک تخم مرغ با نیرویی داخلی شکسته می شود یک زندگی آغاز می شود.تغییرات مهم همیش...


برای کمک جمع شویم Come together
در كشورهاى توسعه يافته ، ايده جديدى براى كمك به كافه هاى بحران زده از كرونا در حال شكل گيرى است . افراد خلاق با تشكيل گروههاى داوطلب به درخواست كمك از...


مقالات

مدیریت مشتری ناراضی Handling Complain
خوشبختانه درصد بسیار ناچیزی از فروش و خدمات منجر به شکایت و نهایتا مشتری ناراضی می گردد .;معمولاً این شکایات اکثر کوچک و قابل حل هستند . اگر در قهوه...


مزیت استفاده از آسیاب قهوه با تیغه های مخروطی Conical Burrs Coffee Grinder
تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟ How much caffeine it takes to kill an average person
چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟مصرف متعادل کافئین می تواند اثرات مفیدی داشته باشد ، اما در مقادیر زیاد می تواند سلامتی و در موارد...


نحوه تهیه قهوه عربی Arabic Coffee
;مصرف این قهوه بیشتر در کشورهای عربی مشاهده میگردد ،در واقع مردم عرب برای نوشیدن قهوه مراسم و قوانین خاصی دارند و با اعتقاد و باورهایی که دارند آن را ...


مشکلات عصاره گیری با پورتا فیلتر ( بسکت ) سینگل و چگونگی حل این مشکلات
داستان از جائی شروع میشه که هفته قبل یک دستگاه اسپرسو تک گروپ صنعتی برای مصرف خانگی خریدم,البته قبلا یک دستگاه خانگی نیمه صنعتی داشتم ولی تصمیم گرفت...


مزرعه

کاشت و تکثیر گیاه قهوه Coffee Planting & Reproduction
کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


تولید گیاه قهوه
کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قهوه ساز وکیوم پات Vacuum Pot
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


پرکولاتور perculator
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک Turkish coffee
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...


واژه نامه قهوه

آسیاب مخروطی Conical Burrs Coffee Grinder
تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


کاتیمور Catimor
;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


کچوای Catuai
گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


کاتورا Caturra
یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


کراسCross
در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...