اولین محصول قهوه بعد از 5-3 سال به دست می آید
، میزان محصول بستگی به ناحیه و منطقه یی که کشت در آن صورت گرفته دارد ، این
مقدار بین 100 تا 2400 کیلوگرم بر هکتار می باشد ، میانگین میزان جهانی 550
کیلوگرم بر هکتار می باشد.
به عنوان مثال :
برزیل : 400 کیلوگرم بر هکتار
کنیا : 650 کیلوگرم بر هکتار
ویتنام : 950 کیلوگرم بر هکتار
کاستاریکا : 1700 کیلوگرم بر هکتار
هاوایی : 2240 کیلوگرم بر هکتار
خانه قهوه تخصصی ایران/ مهدی قاسمی
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.