Specialty Coffee Association

IRAN
 

برداشت محصول قهوه Coffee Harvest


برداشت محصول قهوه Coffee Harvest

اولین محصول قهوه بعد از 5-3 سال به دست می آید ، میزان محصول بستگی به ناحیه و منطقه یی که کشت در آن صورت گرفته دارد ، این مقدار بین 100 تا 2400 کیلوگرم بر هکتار می باشد ، میانگین میزان جهانی 550 کیلوگرم بر هکتار می باشد.

 

به عنوان مثال :

برزیل : 400 کیلوگرم بر هکتار

کنیا : 650 کیلوگرم بر هکتار

ویتنام : 950 کیلوگرم بر هکتار

کاستاریکا : 1700 کیلوگرم بر هکتار

 هاوایی : 2240 کیلوگرم بر هکتار


خانه قهوه تخصصی ایران/ مهدی قاسمی

بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.