تنها دانه های قهوه سبز خامی را می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.
به طور معمول دانه های سبز قهوه در کیسه هایی از جنس جوت (کنف هندی) و یا سیسال( آگاوا مکزیکی) در وزن های 70،60 کیلو گرمی بسته بندی میشوند.
یک کانتینر 20 فیتی فضای کافی برای حمل 275 تا 320 کیسه قهوه سبز را داراست، ضمنا قهوه سبز را میتوان به صورت فله در کانتینر 20 فیتی حمل کرد، که به ما اجازه میدهد حجم و وزن بالاتری را حمل کنیم و نهایتا قیمت تمام شده کالا را در کشور مقصد کاهش دهیم.
بالطبع به طور کلی بر روی کیسه های قهوه ( توضیحاتی نظیر شرکت تولید کننده،انجمن، سازمان یا تعاونی که شرکت تولید کننده را تحت پوشش دارد، مشخصات قهوه، ارتفاع جغرافیایی کشت، کشور صادرکننده، شماره صادرات، انواع لوگو در کمپین های متفاوت در کشور خاستگاه و همینطور نوار های رنگی که نشان دهنده ی کشور مبدا می باشد به چاب رسیده است.)
به طور مثال در اروپا قهوه های مخصوص اغلب توسط دلالان قهوه و یا تفت دهندگان مستقل قهوه خریداری می شوند. اکثر این خرید های تجاری بر اساس ترم خرید بین المللی " اف او بی" (فیری آن بورد) صورت میگیرد و به این معناست که قیمت فاکتور شده کالا در این ترم شامل تمامی هزینه های مربوط به کالا در کشور مبدا می باشد.......
عکس فوق نحوه چیدمان صحیح و غلط کیسه هاى قهوه درون کانتینر را نمایش میدهد.