Specialty Coffee Association

IRAN
 

جدا سازی دانه های سبز قهوه براساس اندازه Size Classification


جدا سازی دانه های سبز قهوه براساس اندازه Size Classification

دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه ذرات هم در پروسه فروش نقش مهمی دارند. برای سایز بندی دانه ها از الکهایی استفاده می شودکه بصورت چندتایی روی هم قرار گرفته اند و هر کدام از آنها سایز سوراخهای غربالشان با هم فرق می کند ، سایزهای متفاوت و مختلف از قهوه (مخلوط) روی این صفحه ها قرار می گیرند و حرکت داده می شوند ، در مقیاسهای وسیع و بزرگ این عمل بصورت مکانیکی انجام می شود.

کسانی که دانه های قهوه با کیفیت را تفت می دهند معمولا اندازه بین 7-605 میلی متر را خریداری می کنند ، انتخابهای متفاوتی برای خرید وجود دارد مثلا گاهی اوقات مخلوط دانه ها بین سایز 3 میلی متر تا 6.5 میلی متر مد نظر خریدار است و گاهی از 6.5 میلی متر به بالا را خریداری می کنند ، به هر حال غربالی که بتواند دانه های یکدست و متحدالشکل را به ما بدهد ،  مخصوصا هنگامیکه دانه هایی از خاستگاه های مختلف با یکدیگر مخلوط شده باشند ، بسیار مهم است. (قبل از پروسه برشته کاری)