روشي سنتي و مرسوم است كه با استفاده از فيلتر پارچه ايي قهوه را دم مي كنند و به نامهاي Sock ,nel نيز شناخته مي شود، طرفداران اين روش ترجيح مي دهند از فيلترهاي پارچه ايي استفاده نمايند ، چرا كه اين كار باعث مي شود تا طعم فيلترهاي كاغذي وارد قهوه نشود ، قهوه نيز بافت قوي تري پيدا خواهد كرد چرا كه روغنهاي موجود در قهوه نيز از فيلتر پارچه ايي عبور مي كنند.
در اين روش شما به قهوه ايي با اندازه آسياب متوسط و ترازوي ديجيتال نياز
خواهيد داشت.
1) فيلتر پارچه ايي را قبل از اينكه اولين بار از آن استفاده نماييد بشوريد ،
همچنين اگر آن را به حالت يخ زده نگه داشته باشيد باعث مي شود تا يخهاي آن ذوب
شود.
2) فيلتر را در قسمت بالاي دستگاه قرار دهيد و آب داغ را درون آن بريزيد ، اين
كار باعث مي شود كه كل دستگاه گرم شود سپس آب را خالي نماييد.
3) 15 گرم قهوه وزن كنيد و درون فيلتر بريزيد اين مقدار براي 250 سي سي آب در
نظر گرفته مي شود.
4) قهوه را با اندكي آب حدود 90-94 درجه خيس نماييد و اجازه دهيد به مدت 30-45
ثانيه بماند تا شكوفه ايجاد شود.
5) اكنون مي توانيد ريختن آب را با دقت و به آرامي ادامه دهيد ، هنگاميكه
مقدار آب مورد نظر را ريختيد حدود 3-4 دقيقه زمان را در نظر بگيريد تا آب از ميان
فيلتر عبور كند. ( عبور آب از ميان قهوه بايد 3-4 دقيقه طول بكشد ، مي توانيد
اندازه ذرات و يا ميزان وزن قهوه را تغيير دهيد تا به اين زمان هنگام دم كشيدن
برسيد)
توجه داشته باشيد هنگام ريختن آب به آرامي اين كار را انجام دهيد طوريكه هرگز
بيش از ¾ فيلتر پر از آب نشود.
براي تميز كردن اين دستگاه ، فيلتر را با آب داغ بشوييد و از مواد شوينده استفاده نكنيد، فيلتر را مرطوب نگه داريد مي توانيد آن را درون محفظه ايي محكم درون يخچال نگه داريد و يا به حالت فريز شده.
خانه قهوه تخصصی ایران/ نازنین مظلومی
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.