نگاه کن به مهمانها که چگونه پس از نوشیدن کاپوچینوی نعنائی از خوشحالی لبخند می زنند.
مواد اولیه :
30 سی سی سیروپ کرم کاکائو
30 سی سی سیروپ کرم نعناء
60 تا 120 سی سی اسپرسو
تکه های شکلات برای تزئین
ویفرشکلات ونعناء برای سرو کنار قهوه
دستورالعمل ( نوشیدنی گرم ) : بسادگی سیروپ کرم کاکائو و کرم نعناء را در لیوان کاپوچینو ریخته و با هم بخوبی هم بزنید، سپس اسپرسو را به آن اضافه کرده و مجددا آنرا هم بزنید . در این مرحله شیر بخار داده شده را به آن اضافه نمائید.
با تکه های شکلات آنرا تزئین و با ویفر نعنا شکلات برای مهمان سرو گردد.
می توانید برای گارنیش از برگ نعنا استفاده کنید.
خانه قهوه تخصصی ایران/ علی سرمدی/کافه ژیوا
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.