> واژه نامه قهوه | ۱۳۹۸/۱/۲۴
برای دم آوری قهوه در روشهای متفاوت، دانه های قهوه برشته شده را به اندازه های متفاوت آسیاب می کنیم .
دلیل اصلی آسیاب نمودن قهوه و تبدیل دانه ها به ذررات کوچکتر، ایجاد سطح تماس بیشتر بین آب و قهوه در مدت زمان عصاره گیری می باشد.
۱۴۰۲/۱۰/۷
۱۴۰۲/۱/۱۰
۱۴۰۱/۱۰/۱۱
۱۴۰۰/۱۱/۱۳
۱۴۰۰/۱۰/۱۱
۱۴۰۱/۴/۱
۱۴۰۰/۱۰/۲۱
۱۴۰۰/۱۰/۱۴
۱۴۰۰/۶/۳۱
۱۴۰۰/۱/۲۹
۱۳۹۹/۱۰/۱۰
۱۳۹۹/۵/۲۲
۱۳۹۸/۲/۱۵
۱۳۹۸/۲/۱۳
۱۳۹۸/۱/۲۴
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
۱۳۹۷/۵/۱۵
۱۳۹۸/۲/۲۳
۱۳۹۸/۲/۶
۱۳۹۸/۱/۱۳
۱۳۹۹/۱۱/۲
۱۳۹۹/۶/۱۰