این نوع برداشت در زمینهایی قابل انجام است که مسطح و بزرگ باشند ، این روش به
منظور سرعت بخشیدن به پروسه برداشت بوده و همچنین نیاز مزرعه داران را به کارگران
فصلی جهت برداشت مرتفع کرده و باعث کاهش هزینه های انسانی می گردد.(ارتقاء ظرفیت
برداشت)
همانطور که اشاره شد این روش مکانیکی مناسب مزرعه های بزرگ است ، فاصله بین
گیاهان کاشته شده در این مزارع فرق میکند با گیاهانی که قرار است به صورت سنتی
چیده شوند.
فرچه ها یا برسهایی که دارای حرکات سریع هستند به گیلاسهای قهوه ضربه می زنند
و آنها را درون محفظه یی که در وسط ماشین قرار دارد میریزند و از آنجا درون سبد
دیگری هدایت شده که نگهدارنده گیلاسها می باشد ، همانطور که انتظار می رود این نوع
برداشت یک برداشت غیر یکنواخت بوده و در طی عمل چیدن به گیاه ما آسیب وارد می کند
، اما با این اوصاف مزرعه یی که دارای کیفیت استاندارد بالا هست و دارای تولید
انبوه می باشد از این روش برداشت استفاده می کند.
این روش اندکی وقت گیر است ، زمانی که می خواهیم گیلاسها را که در مراحل مختلف رسیده شدن هستن جدا کرده و همینطور گیلاسهایی که ترش شده اند را خارج کنیم.
نقاط قوت این
روش :
·
عدم نیاز به کارگران فصلی
·
سرعت بالا
·
کاهش هزینه های انسانی
نقاط ضعف این
روش :
·
جمع آوری درهم گیلاسهای کال و رسیده
· آسیب دائمی گیاه قهوه
خانه قهوه تخصصی ایران/ مهدی قاسمی
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید.همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.