Specialty Coffee Association

IRAN
 

کلمبیا دومین کشور تولید کننده قهوه عربیکا در جهان و چالش پائین بودن قیمت پایه قهوه جهانی *


کلمبیا دومین کشور تولید کننده قهوه عربیکا در جهان و چالش پائین بودن قیمت پایه قهوه جهانی *

کلمبیا در گروه کشورهای پیشرو در زمینه برنامه ریزی در کاشت مجدد درختان قهوه می باشد .

درسالهای اخیر در اکثر مزارع قهوه این کشور گونه هائی با مقاومت بالاتر در مقابل پوسیدگی کاشته شده است .

با تمام سرمایه گذاری و  تلاشی که در زمینه توسعه زیرساخت کشاورزی این زمینه صورت گرفته است  متاسفانه قیمت گذاری نا عادلانه جهانی باعث ایجاد چالشهای بزرگی برای کشاورزان و فعالان این حوزه گردیده است .

طبق آخرین گزارش سالانه از طرف شبکه جهانی اطلاعات کشاورزی صادرات قهوه کلمبیا در سال کشاورزی 2017 و 2018 به میزان 14.2 میلیون کیسه 70 کیلوئی بوده است که نسبت به سال کشاورزی گذشته 800 هزار کیسه کاهش داشته است .

کاهش میزان تولید در چندین منطقه  کلیدی تولید قهوه در کلمبیا بدلیل بارندگیهای سنگین وهمچنین  آب و هوای بیش از اندازه ابری بوده است.

اپیدمی پوسیدگی در درختان قهوه کلمبیا در سال 2012 منجر به صدمات شدیدی به کشاورزان قهوه کلمبیا گردید .

 فدراسیون کشاورزان کلمبیا با حمایت و کاشت گونه های جدید توانست همچنان جایگاه کلمبیا را در صدر کشورهای تولید کننده قهوه عربیکا حفظ نماید.

امروزه کلمبیا یکی از مطرح ترین تولید کنندگان قهوه عربیکا در نوع فرآوری تر می باشد .

از شروع پروژه دوباره کاشت درختان در سال 2012 تاکنون بیش از 420 هزار هکتار دوباره کاشت و بازسازی شده اند.

امروزه  محصولات بدست آمده با کیفیت و مرغوبتراز گذشته  هستند ولی با توجه به قیمت گذاری ناعادلانه در مارکتهای جهانی کشاورزان نه تنها  قادر به پرداخت دیون قبلی خود به دولت نیستند بلکه نیازمند کمکهای مالی بیشتری نیز هستند .

کلمبیا دومین کشور صادرات قهوه عربیکا مستقیما پشت سر برزیل قرار دارد .

  . براساس آمار کشاورزان قهوه کلمبیا بیش  از 50 درصد از تولید قهوه این کشور به ایالات متحده صادر می شود و همچنین حدود 40 درصد از محصول متعلق به بازارهای انحصاری می باشد .

این فدراسیون از سال 2016 امکان مذکرات مستقیم تجاری را بین فروشندگان وخریداران قهوه برای تثبیت قیمت های بالاتر در محموله های کوچکتر فراهم کرده است .

خبر خوب برای کشاورزان  بهبود ارزش پزو واحد پول کلمبیا و همزمان افزایش درخواست  بازار مصرف داخلی می باشد .


توضیحات مختصری در مورد مناطق و انواع قهوه کلمبیا :

مناطق اصلی : Santander , Tolima ,Huila , Narino ,Cauca

گونه های کشاورزی : Typica , Bourbon , Tabi , Caturra , Colombia , Maragogipe , Castillo

فصل برداشت : فروردین الی تیر   و آبان الی دی

نوع فراوری : تر

جایگاه جهانی : چهارم در رده بندی کلی و دوم در رده بندی عربیکا 

مشکلات در زمینه کشاورزی قهوه : تغییرات آب و هوائی و گرمایش زمین  ,  کمبود منابع مالی , کمبود منابع آب و نبود امنیت و باندهای تبهکار که ترجیح می دهند کشاورزان بجای قهوه  کوکائین کاشت کنند .

خانه قهوه تخصصی ایران / رضا حواله دار


بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید.



اخبار

اگر میخواهید قهوه ای کاملا متفاوت و خاص را تجربه کنید قطعا Wine Processed Coffee ;یعنی قهوه فرآوری شرابی ارزشش را دارد.قهوه ای که به شما تجربه ی عطر...


نوروز 1402، این عید باستانی و خوش یمن بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد .برایتان دراین سال نو تندرستی ، نیک ورزی ، کامروایی و شادمانی را آرزومندم ...


شرح محصول :PCC یک پودر رسوب بر و جرم گیر دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز می باشد و با جرم گیری سریع و اصولی ، باعث افزایش طول عمر ماشین قهوه ساز شد...


هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


مقالات

مطابق گزارشات سازمان بین المللی قهوه ، ژاپن پس از ایالات متحده آمریکا رتبه سومین کشور بزرگ مصرف کننده قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است. واردات...


1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...