Specialty Coffee Association

IRAN
 

آسیاب کردن قهوه Grinding Coffee


آسیاب کردن قهوه  Grinding Coffee

آسیاب کردن در عمل آوردن قهوه به طور یقین مهم ترین قسمت هنر به وجود آوردن قهوه ای می باشد . اینکه دانه های قهوه چه اندازه فوق‌العاده هستند و اینکه به چه دقت و مهارتی مراقبت، پرورش، بسته بندی ،حمل و برشت داده شده اند مهم می باشد ، ولی حرف آخر را آسیاب کردن و عمل آوردن قهوه خواهد زد .

اگر توانایی وزن کردن قهوه و فشار دکمه شروع را دارید مسلما میتوانید یک  قهوه تهیه کرده و تا پایان این بخش شما یاد می گیرید که  :

  • مدل های مختلف  اسیاب
  • انتخاب آسیاب مناسب با نیازتان
  • آسیاب کردن قهوه به نحو عالی


آسیاب ها و آسیاب کردن

از آنجایی که احتمالاً شما از دانه‌های قهوه به جای قهوه از قبل سابیده شده استفاده میکنید ابتدا به اصول ساییدن می‌پردازید .  چرا نمی توان دانه های قهوه را داخل یک فیلتر ریخته سپس روی آن آب جوش ریخت و قهوه دم کرد ؟از نظر فنی این کار شدنی است . اما نکته مهم این است که آیا پس از اتمام آن می‌توان این جوشانده را قهوه نامید و نوشید ؟


اگر دانه های قهوه را در آب داغ خیس کنید آب داغ به رنگ قهوه ای  در می آید . ولی با گذشت زمان تیره تر ، چرب تر و همچنین سرد خواهد شد . سالها پیش فردی ناشناس کشف کرد که اگر دانه های قهوه را به قسمت های کوچکتر تقسیم کند که امروز آسیاب کردن نام دارد ، عمل دم آوری قهوه سرعت می‌یابد .

ترک ها از سنگ آسیاب برای ساییدن قهوه استفاده و اعتبار اختراع آسیاب قهوه را از آن خود کردند.آنها از دو صفحه که یکی شیاردار و یکی صاف بود استفاده می کردند. صفحه شیاردار متحرک و صفحه صاف ثابت بوده است ،با این روش دانه های قهوه به صورت پودری و بسیار مناسب آسیاب می‌شدند .  


آسیاب درشت تر قهوه  به مرور با متد های جدید دم آوری قهوه متداول گردید . هنگامی که مخترعین ارتباط میان طعم و ساییدن قهوه به اندازه مناسب را کشف کردند آن را به دیگران نیز منتقل کردند. دیگر کشورها که قهوه می‌نوشیدند متد آسیاب کردنشان را بر اساس روش دم آوری خود تنظیم کردند.  قاعده سائیدن و آسیاب کردن قهوه بسیار ساده است است.


 قهوه ای که دانه هایش ساییده شده باشد طعم غلیظ تری به وجود می آورد و زمان کمتری می برد تا عصاره آن استخراج شود به این دلیل که ذرات قهوه ریز ساییده شده هنگام دم آوری تماس بیشتری با آب ایجاد می کنند. برخی از افراد که طرفدار قهوه هستند که به اشتباه فکر می‌کنند اگر دانه‌های قهوه متفاوت( از لحاظ برشت)  را آسیاب کنند، قهوه به دست آمده طعم جدید و متنوعی خواهد داشت.  این تفکر درست نیست چرا که هر نوع برشت دارای روش و اندازه آسیاب مخصوص و همچنین روش دم آوری خاص خود را دارد.


هنگامی که زمان دم آوری طولانی‌تر است میزان آسیاب و خرد شدن قهوه ها باید کمتر باشد و ذرات بزرگتر باشد. دانه هایی که ریز تر از حد ایده آل آسیاب شوند دارای طعم تلخ تری می‌باشند به این علت که عصاره قهوه بیش از اندازه استخراج شده و دانه های آسیاب شده درشت تر از حد ایده‌آل نیز طعمی بسیار ضعیف خواهند داشت چرا که عصاره قهوه به خوبی استخراج نمی شود. 

 اگر روی یک آسیاب خوب سرمایه‌گذاری کنید می توانید از بهترین قهوه های ممکن لذت ببرید . سعی کنید همیشه قهوه را بلافاصله  قبل از دم آوری آسیاب کنید.  بسیاری از افراد به این مطلب مهم بی توجه هستند و عطر و طعم خاص قهوه را با این کار از بین می برند . اگر شما در خانه خود قهوه درست می کنید مطمئناً قهوه ی از قبل آسیاب شده مورد مناسبی برای تامین نیست . 


آسیاب کردن برای انواع درجه برشت

آیا میزان برشته کاری بر روی آسیاب تاثیر دارد ؟  کوتاه ترین جواب این است بله.

 برشت های تیره تر باید کمی درشت تر آسیاب شوند. تلخی قهوه با طولانی تر و تیره تر شدن برشت قهوه ارتباط مستقیم دارد و افزایش می‌یابد .   هنگامی که دانه های قهوه ای بیشتر برشته می شوند رطوبت بیشتری از دست می دهند. این افزایش تلخی باعث می‌شود قهوه برشت تیره تر را درشت تر آسیاب کنیم. افزایش تلخی و استحکام قهوه نیازمند آن است که شما متناسب با آن ،نوع آسیاب خود را یک درجه درشت تر در نظر بگیرید.



اخبار

اگر میخواهید قهوه ای کاملا متفاوت و خاص را تجربه کنید قطعا Wine Processed Coffee ;یعنی قهوه فرآوری شرابی ارزشش را دارد.قهوه ای که به شما تجربه ی عطر...


نوروز 1402، این عید باستانی و خوش یمن بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد .برایتان دراین سال نو تندرستی ، نیک ورزی ، کامروایی و شادمانی را آرزومندم ...


شرح محصول :PCC یک پودر رسوب بر و جرم گیر دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز می باشد و با جرم گیری سریع و اصولی ، باعث افزایش طول عمر ماشین قهوه ساز شد...


هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


مقالات

مطابق گزارشات سازمان بین المللی قهوه ، ژاپن پس از ایالات متحده آمریکا رتبه سومین کشور بزرگ مصرف کننده قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است. واردات...


1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...