Specialty Coffee Association

IRAN
 

چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟ How much caffeine it takes to kill an average person


چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟ How much caffeine it takes to kill an average person

چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟

مصرف متعادل کافئین می تواند اثرات مفیدی داشته باشد ، اما در مقادیر زیاد می تواند سلامتی و در موارد نادر ، حتی زندگی شما را در معرض خطر قرار دهد.

ماه گذشته Davis Allen Cripe ، یک نوجوان سالم از کارولینای جنوبی پس از نوشیدن یک لاته McDonald’s ، یک بطری Mountain Dew و همزمان یک نوشیدنی انرژی زای بسیار کافئین دار در گذشت.

به گفته پزشکی قانونی کارولینای جنوبی ، ترکیب نوشیدنیها منجر به یک عارضه قلبی ناشی از کافئین شده که باعث arrhythmia یا بی نظمی در ضربان قلب می شود. درگزارش پزشکی قانونی دقت بعمل آمد که ترکیب این نوشیدنیها و عملکرد غلط آنها , مصرف بیش از حد قهوه قلمداد نشود..

اما این حادثه هنوز سوالاتی را در مورد ایمنی کافئین ایجاد کرده است ، مخصوصاً وقتی در مدت زمان کوتاهی میزان نسبتا زیادی نوشیدنی های کافئین دار مصرف شود.

 مصرف بیش از حد کافئین امری بسیار نادر است.

اور دوز کافئین از مصرف بیش از حد نوشیدنیهای کافئین دار بسیار نادر است , 

این مشکل معمولاً شامل مقادیر بالای کافئین می شود که ما بصورت پودر یا قرص مصرف می کنیم نه از مصرف نوشیدنیها.

 دلیل آن ساده است.

دکتر Jennifer Temple ، دانشیار علوم ورزش و تغذیه از دانشگاه بهداشت عمومی و حرفه ای Buffalo ، در این زمینه به Healthline می گوید , بدلیل زمان زیادی که برای نوشیدن نوشیدنیها لازم است ، دریافت بیش از حد کافئین بسیار سخت است.

Tample می گوید دوز کشنده کافئین برای اکثر مردم 15 گرم است ، اگرچه این میزان از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

یک فنجان قهوه حاوی 100 الی 200 میلی گرم کافئین است ، یک نوشیدنی انرژی زا حاوی 50 الی 300 میلی گرم کافئین است و یک قوطی نوشابه به طور معمول کمتر از 70 میلی گرم کافئین دارد.

بنابرین شما مجبورید حدود 30 عدد نوشیدنی انرژی زا را به سرعت ، پشت سر هم بنوشید تا به  محدوده بیش از 15 گرمی آن برسید.

احتمالش هست که اگر سعی کنید بیشتر از آن بنوشید،بدن شما قبل از رسیدن به سطح سمی شما را متوقف می کند.

Tample می گوید :بیشتر اوقات اگر فردی علائم مسمومیت با کافئین را داشته باشد، با تهوع و استفراغ شروع میشود. بنابر این ، این نوعی محافظ یا عکس العمل دفاعی است زیرا شما بیمار می شوید و کافئین را قبل از اینکه خیلی سمی شود دفع می کنید.

ولی با پودر یا قرصهای کافئین ، می توانید مقدار زیادی را همزمان مصرف کنید.یک قاشق چایخوری از پودر حاوی 3200 میلی گرم کافئین است.

 فواید و خطرات کافئین

حدود 95 درصد بزرگسالان در جهان, کافئین را روزانه به شکلی در قهوه، چای، سودا، نوشیدنیهای انرژی زا و سایر نوشیدنیها مصرف می کنند.

حتی شکلات حاوی مقادیر کافئین است. کافئین تاثیرات زیادی روی بدن دارد که همه آنها مضر نیستند.

Tample می گوید تحقیقات آزمایشگاهی ما و سایر محققین ، نشان میدهد که کافئین در اندازه های متوسط مضر نیست.

منابع تحقیقاتی زیادی نشان می دهد که کافئین می تواند هوشیاری، انرژی ذهنی و تمرکز را افزایش دهد ، بخصوص در افرادی که غالبا دچار احساس خستگی هستند.  دلیل اصلی و عمومی مصرف کافئین این است که خستگی را خنثی می کند.

در مصرف متعادل مانند چند قوطی نوشابه یا فنجان قهوه ، کافئین فشار خون و ضربان قلب فرد را افزایش می دهد .گرچه برخی افراد می توانند روزانه چندین فنجان قهوه بنوشند و اثرات آن را بسختی احساس کنند. گروهی بعد از خوردن بیش از حد شکلات قبل از خواب مشکل خوابیدن دارند.

ژنتیک ممکن است در تعیین حساسیت برخی افراد به کافئین نقش اساسی داشته باشد.

مشکلات کافئین و  سلامتی در گروه هایی وجود دارد که بیماریهای قلبی دارند یا کسانی که داروی خاصی مصرف می کنند که می تواند منجر به واکنش شدیدتر کافئین در بدن گردد .همچنین  افرادی که کمتر نوشیدنیهای کافئین دار مصرف می کنند ممکن است ظرفیت کمتری در پذیرش کافئین داشته باشند..

 همچنین تحقیقات نشان داد که کافئین می تواند تاثیر  کاملا متفاوتی  روی پسران و دختران بعد از بلوغ بگذارد.

آیا کافئین می تواند باعث مرگ شود؟

 کافئین می تواند باعث ایجاد عوارض جانبی ناخوشایند مانند سردرد،حالت تهوع، استفراغ، برانگیختگی و تحریک پذیری شود البته اگر دوز بالائی از آن  در مدت کوتاهی وارد بدن شود.

اثرات شدیدتر مسمومیت کافئین شامل درد شکم ، تشنج ، افزایش سطح اسید خون ، ضربان قلب نا منظم یا سریع و کاهش جریان خون در قلب است که همه اینها خطر مرگ را افزایش می دهد ، هرچند مرگ توسط کافئین بسیار نادر است.

یک منبع مطالعاتی معتبر در اوایل سال جاری مواردی از مرگ ناشی از کافئین را شناسایی کرد. دکتر Daniele Wikoff سرپرست اجرائی علوم بهداشت در ToxStrategies Inc. به Healthline گفت بسیاری از موارد مرگ و میر مربوط به کافئین با قرار گرفتن در معرض مصرف 10 گرم کافئین یا بیشتر همراه بوده  است  , یک نفر بر اثر مصرف 51 گرم کافئین جان خود را ار دست داد.

در بسیاری از این موارد مصرف مقدار زیاد در مدت زمان کوتاه اغلب از منبعی مثل قرص یا پودر کافئین بوده است و  نوشیدنی هایانرژی زا یا قهوه نقشی در آن نداشته اند..

مصرف بیش از حد کافئین در مدت زمان کم اگر هم به مرگ منجر نشود  میتواند علائم و تاثیرات منفی بر بدن داشته باشد.

عوارض قلبی یا موارد دیگری  که فرد مصرف کننده را مجبور به مراجعه به اورژانس می نماید

چه مقدار کافئین بی خطر است؟

بررسی های علمی  نشان می دهد که مصرف کمتر از 400 میلی گرم در روز برای بزرگسالان سالم یا کمتر از 2.5 میلی گرم در

هر کیلو وزن بدن در روز برای نوجوانان سالم قابل قبول است.

آکادمی اطفال آمریکا توصیه می کنند که نوجوانان 12 الی 18 ساله نباید بیش از 100 میلی گرم مصرف کنند و بچه های کوچکتر باید کاملا ازآن اجتناب کنند.

مرگهای اخیر یا واکنشهای سمی به کافئین درس دیگری را برای والدین،نوجوانان و دیگران ارائه می دهد. باید توجه کنیم فقط قانونی بودن این محصولات به این معنی نیست که مصرف بیش از حد از آنها نمی تواند مضر باشد.


  آلکس گریکوریان / خانه قهوه تخصصی ایران


https://www.healthline.com/health-news/how-you-can-die-from-caffeine#Can-caffeine-kill?


اخبار

اگر میخواهید قهوه ای کاملا متفاوت و خاص را تجربه کنید قطعا Wine Processed Coffee ;یعنی قهوه فرآوری شرابی ارزشش را دارد.قهوه ای که به شما تجربه ی عطر...


نوروز 1402، این عید باستانی و خوش یمن بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد .برایتان دراین سال نو تندرستی ، نیک ورزی ، کامروایی و شادمانی را آرزومندم ...


شرح محصول :PCC یک پودر رسوب بر و جرم گیر دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز می باشد و با جرم گیری سریع و اصولی ، باعث افزایش طول عمر ماشین قهوه ساز شد...


هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


مقالات

مطابق گزارشات سازمان بین المللی قهوه ، ژاپن پس از ایالات متحده آمریکا رتبه سومین کشور بزرگ مصرف کننده قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است. واردات...


1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...