گروه بزرگی از دست اندرکاران برشته کاری در جهان بر این عقیده غلط باور دارد که برشته کردن کند، توسعه یافتگی بهتری را در دانه به ارمغان می آورد .
این درست است که برشته کردن خیلی سریع منتهی به قهوهای غیر توسعه یافته می شود ، اما برشته کردن کند نیز لزوماً تضمینکننده توسعه مطلوب نیست.
نه زمان کل برشته کردن و نه مدت زمان توسعه تعیین کننده توسعه نهایی در برشته کاری نمی باشند. شکل کل منحنی برشت بر توسعه تاثیر گذار است .
در هر ماشین برشته کن ، مقدار نمونه کمتر نیاز به زمان کوتاهتری برای توسعه دارد. چگالی ، اندازه و میزان رطوبت دانه سبز و درجه برشتگی هم در زمان بهینه برشته شدن تاثیرگذارند .
سرعت چرخش در دقیقه استوانه Drum RPM
یکی از مواردی که
بایستی تنظیم شود سرعت چرخش استوانی برشته کن در دقیقه است که با توجه به قطر داخلی و
وزن نمونه ای که برشته می شود تعیین می گردد.
تنظیم سرعت چرخش بایستی مخلوط سازی مناسب دانهها به منظور برشته شدن یکنواخت با حداقل خطر سوختگی سطحی را تامین کند .
بر اساس تجربیات و ارزیابی های غیر رسمی از شرکت های مختلف توصیه به استفاده از محدوده های جدول ذیل برای اندازه نمونه های بین ۶۰ تا ۸۰ درصد ظرفیت اسمی ماشین می کنم.
این اعداد تعداد
میانگین هایی تخمینی بر اساس ابعاد معمول محفظه برشته کن هستند . معیار اصلی
برای سرعت چرخش مناسب مخلوط سازی یکنواخت و برشته کردن دانه ها با حداقل سوختگی
سطحی است.
برشته کننده ها بایستی موارد ذیل را در هنگام تنظیم سرعت چرخش مد نظر قرار دهند :
نویسنده : اسکات راوو
ترجمه : آیسان خاورمیانه کالا
بازنویسی : خانه قهوه تخصصی