کشاورزی که به عنوان مهمترین روش تامین غذای انسان بشمار می آید , ساختمان و عمکرد اکو سیستم های طبیعی را بشدت تغییر داده است, متاسفانه بهره برداری انسان از منابع طبیعی همواره بصورت یک جانبه و بی رویه بوده است .
بهره برداری از این منابع بدون رعایت جنبه های حفاظتی آن و تنها براساس منافع کوتاه مدت انجام می گیرد.
در تعدادی از کشورها تولید کننده قهوه این روند غلط با شدت بیشتری وجود دارد و ممکن است دردراز مدت زندگی کشاورزان وهمچنین تولیدات قهوه آن کشور هارا نابودکند.
در پویش کشاورزی پایدار قهوه هدف, همبستگی در اقتصاد , تولید , ثبات اکو لوژیک و حفظ محیط زیست می باشد.