برنامه دم چش* (Cupping) قهوه های Specialty در خانه قهوه تخصصی برگزار گردید
برنامه دم چش (Cupping) قهوه های Specialty در خانه قهوه تخصصی برگزار گردید.
*دم چش معادل فارسی کلمه Cupping میباشد و به این معناست که قهوه تازه رست شده را مطابق پروتکل خاصی عصاره گیری نموده و میچشند و اطلاعات مرتبط با عطر و بو، مزه و ته مزه، بافت، یکنواختی، شیرینی، تعادل و طعم کلی را یادداشت و بررسی مینمایند.
این بررسی به کشف و ارتباط خصوصیات مبدا (ذاتی) قهوه و اینکه آیا تمامی مراحل از مزرعه تا فنجان به صورت صحیح انجام شده است، کمک مینماید.
قهوه های مورد بررسی قرار گرفته در این برنامه به ترتیب به شرح ذیل است:
1) Ethiopia Sidamo Corona
Traceability: Country: Ethiopia
Traceability: Location: Sidamo region
Coffee: Botanical Species: Arabica
Coffee: Botanical Variety: Typical and varieties
Fragrance: floral, fruity
Flavour: chocolate, floral, fruity
Acidity: citrus-like
Aftertaste: caramelly, toasty
--------------------------------------------------------------------
2) Guatemala Arabica La Delicia
Traceability: Country: Guatemala
Traceability: Location: ew oriente, coban, Huehuetenango
Coffee: Botanical Species: Arabica
Coffee: Botanical Variety: Typica, Bourbon, Catuai
Fragrance: floral
Flavour: chocolate, nutty, fruity
Acidity: citrus-like
Aftertaste: caramelly, toasty
--------------------------------------------------------------------
3) Colombia Felice
Traceability: Country: Colombia
Traceability: Location: Department of Risaralda
Coffee: Botanical Species: Arabica
Coffee: Botanical Variety: Colombia, Castilla
Fragrance: floral
Flavour: floral, fruity
Acidity: mild
Aftertaste: toasty
--------------------------------------------------------------------
4) Indonesia Bali Blue Moon
Traceability: Country: Indonesia
Traceability: Location: Kintamani highland, Bali
Coffee: Botanical Species: Arabica
Coffee: Botanical Variety: S795, USDA 762(Typica Group)
Fragrance: Spicy, floral
Flavour: Spicy, Chocolate, nutty
Acidity: mild
Aftertaste: Spicy, Woody
--------------------------------------------------------------------
5) Brasil Blaser Dulce
Traceability: Country: Brazil
Traceability: Location: Minas Gerais
Coffee: Botanical Species: Arabica
Flavour: floral, nutty
Acidity: mild
Aftertaste: caramelly, toasty