این روش هنگامی استفاده می شود که درصد بالایی از گیلاسهای قهوه به وضعیت ایده آل رسیده باشند ، در این روش تمامی گیلاسها توسط دست و یکجا از شاخه ها کنده شده و روی صفحه و یا پارچه هایی از جنس کرباس که زیر درخت قهوه پهن شده است می ریزد .
واژه Café o l’ encol از زمانی ابداع شد که پارچه کتانی برای این کار استفاده شد.
گیلاسها بعلاوه برگها و مقداری شاخه های ریز روی پارچه های زیر درخت ریخته می شود ، پس از برداشت این برگهای کنده شده و شاخه ها توسط دست از گیلاس قهوه جدا می شوند ، سپس گیلاسها بسته بندی شده و برای نقل و انتقال آماده می شوند.
در برخی ازکشورها روشهایی که برای برداشت استفاده می شود از روش برداشت زیتون مشتق شده است ، علاوه بر تکاندن شاخه ها از وسیله و ابزاری شانه مانند جهت برداشت گیلاسها استفاده می کنند ، هرچند که این روش باعث آسیب رساندن به گیاه می شود و همچنین باعث کاهش میزان محصول در سالهای بعدی می گردد.
نقاط قوت این
روش :
·
سرعت در برداشت
·
هزینه پایین تر
نقاط ضعف این
روش :
·
محصول بدست آمده یکدست نیست
· اندکی آسیب به گیاه وارد می شود
خانه قهوه تخصصی ایران/ مهدی قاسمی
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید.همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.